Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
31.1.10 13:43

Berdo nevim jestli nás mudra bude teď vážit, ale ve 4 týdnech měla Verunka 3,95 kg.Porodní váha 3,68 kg.Prý přibírá dobře,já nevim , žádné tabulky jsem nezkoumala.
Monano obdivuju že si pro sebe dokážeš takhle vyvářet.Mě by ani nehlo :oops: :oops:
Lucilko já vždycky něco snim a až pak si uvědomim že bych to asi neměla :oops:
Ale Verunka si s tim celkem poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.10 13:44

Mon, já taky zírám, že si dáváš česnek. Jak já bych si ho dala! Jenže to bysme s Ondráškem uletěli oba :lol: … Já se snažím jíst neutrálně, až je to na palici. Ale sušenkám stejně neodolám.

A konečně budu mít ten hydrogel, jak jste tady na něj pěly ódy. Na ty prsa. Shání se dost blbě, ale zítra, max pozítří bych ho měla mít. A taky je to drahý jako prase, ale já udělám cokoli, aby se mi ta bradavka zahojila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
31.1.10 13:44

Monano taky si myslim že vždycky to není jen o jídle.A vždycky si řikám že si musí zvykat :mrgreen:
U Filípka jsem se moc nehlídala a na prdíky netrpěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.1.10 14:03

Teda Mončo do česneku bych taky nešla, ale když Lucinka střílí jako starej chlap, tak s tím snad nebude mít problém. Berča si včera zase tak říhla, že to jsem snad nikdy neslyšela ani od chlapa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
31.1.10 14:08

No každé dítko je jiné, ta paní co se mnou byla na pokoji v porodnici pila perlivou sodovku a pomerančový džus na litry a několikrát denně chodial na kávu.
Já se hlídám až moc-taky už neví mco bych jedla. Ale Honzík vyváděl mnohem víc, snad to nezakřiknu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
31.1.10 14:10

Jééé, holky, já vám tak zavidím, že vám děti přes den spí. Malý šel spát asi v 11 v noci, probudil se v 8 a od té doby nespí. Plakal asi jen půl hodiny celkem a ostatní čas se buď nosí a pozoruje nebo leží v postýlce a poslouchá hudbu. Holt to není spáč….. Už ale vypadá, že konečně zalehne.

Po dlouhé diskuzi o probatických kapkách si je jdu hned objednat. Nás prdy přes den netrápí, to se Alex zakroutí, dupne si a je to venku, v noci je to horší……. 

Fragi, ty jo, já jen koukám, jak to zvládáš, jí mám jedno a mám dost, ale hezky dost …..

Zziny, mimís je rozkošný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.1.10 14:11

Kosatko to nevím, asi doktorka ví líp, ale zase se mi nezdá že by Verunka nějak moc extra přibrala na váze. Prostě asi nebude patřit k těm co hodně přibejvají… Je pravda, že naše Rebeka měla 3,50kg ve třech měsících… :-)

Kristy tak ať hydrogel zabere… je pravda, že člověk by za to aby se mu ulevilo dal skoro vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.10 14:15

Berdo, máš pravdu. Nejdřív jsem je objednala na netu, to je určo levnější, ale přišly by až ve čtvrtek. dneska jsem se ptala u nás ve zdrav. potřebách a oni mi je objednají do zítra nebo do úterý. To bude jistě dražší, ale na to kašlu. Ten net jsem zrušila a doufám, že si pro ně zítra pojedu… Ještě jsem se chtěla zeptat té, která s nima má zkušenosti (teď nevím, kdo to psal, možná mauska?), jak zabraly a tak. Jak to vůbec funguje… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 14:29

Tak hrozně česneku tam taky nebylo. Prošpikovala jsem masko slaninou a 4 stroužkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.10 14:36

Mon, tady jde o to, že ten česnek nevadí tobě. To mi říkala doktorka, že jídlo, který vadí matce, vadí i dítěti a pokud tě třeba fazole nenadýmají, mělo by je dítě taky zvládnout… Mě je po česneku blbě, i když ho miluju, tak by bylo asi i Ondráškovi. Myslím, že ani kobliha není úplně vhodná a já sním každý den minimálně jednu. Zatím nám to neva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 14:44

Já se spíš bojím Vigantolu, dneska jsem dala první kapičku. Já na tyhle kapky mám špatnou zkušenost u Honzíka. Podporovali tu jeho koliku. Měl vždy do půl hodinky po podání strašně velké křeče v bříšku. Mudra nám to nechtěla věřit, až jsem mu je po dvou měsících vysadila. A světe div se, už měl zase v uvozovkách jen tu koliku. Pak nám mudra napsala místo toho něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
31.1.10 14:58

No nestraš mon-my máme začít Vigantol taky dneska brát.
lukášek je napapkaný a spokojeně hajá a začíná nám buclatět v pusince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.10 15:01

Mon, s tím Vigantolem by to mohla být alergie, tak si myslím, že je nepravděpodobný, aby to měla i Lucinka :think: . Ale nedivím se ti, že se bojíš. My ho teda dáváme už čtrnáct dní a je to v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.1.10 15:05

Monano tak to slyším poprvé s tím Vigantolem, tak snad to Lucinku mine… jinak mi teď zpětně došlo, že chceš vědět kde v Praze bydlím, sice skleróza funguje ale vzpomněla jsem si. :-D Bydlím u České televize na Praze 4 - Kavčí hory… v podstatě je to u metra Pankrác.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 15:18

Už se psychicky připravuji, kam pojedu pro kapičky. Víš. Teda samo, jestli je super manža sežene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí