Poradna duly
Jana Čurdová
Berdo nevim jestli nás mudra bude teď vážit, ale ve 4 týdnech měla Verunka 3,95 kg.Porodní váha 3,68 kg.Prý přibírá dobře,já nevim , žádné tabulky jsem nezkoumala.
Monano obdivuju že si pro sebe dokážeš takhle vyvářet.Mě by ani nehlo
![]()
Lucilko já vždycky něco snim a až pak si uvědomim že bych to asi neměla ![]()
Ale Verunka si s tim celkem poradí ![]()
Mon, já taky zírám, že si dáváš česnek. Jak já bych si ho dala! Jenže to bysme s Ondráškem uletěli oba
… Já se snažím jíst neutrálně, až je to na palici. Ale sušenkám stejně neodolám.
A konečně budu mít ten hydrogel, jak jste tady na něj pěly ódy. Na ty prsa. Shání se dost blbě, ale zítra, max pozítří bych ho měla mít. A taky je to drahý jako prase, ale já udělám cokoli, aby se mi ta bradavka zahojila…
Monano taky si myslim že vždycky to není jen o jídle.A vždycky si řikám že si musí zvykat ![]()
U Filípka jsem se moc nehlídala a na prdíky netrpěl
Teda Mončo do česneku bych taky nešla, ale když Lucinka střílí jako starej chlap, tak s tím snad nebude mít problém. Berča si včera zase tak říhla, že to jsem snad nikdy neslyšela ani od chlapa. ![]()
No každé dítko je jiné, ta paní co se mnou byla na pokoji v porodnici pila perlivou sodovku a pomerančový džus na litry a několikrát denně chodial na kávu.
Já se hlídám až moc-taky už neví mco bych jedla. Ale Honzík vyváděl mnohem víc, snad to nezakřiknu ![]()
Jééé, holky, já vám tak zavidím, že vám děti přes den spí. Malý šel spát asi v 11 v noci, probudil se v 8 a od té doby nespí. Plakal asi jen půl hodiny celkem a ostatní čas se buď nosí a pozoruje nebo leží v postýlce a poslouchá hudbu. Holt to není spáč….. Už ale vypadá, že konečně zalehne.
Po dlouhé diskuzi o probatických kapkách si je jdu hned objednat. Nás prdy přes den netrápí, to se Alex zakroutí, dupne si a je to venku, v noci je to horší…….
Fragi, ty jo, já jen koukám, jak to zvládáš, jí mám jedno a mám dost, ale hezky dost …..
Zziny, mimís je rozkošný…
Kosatko to nevím, asi doktorka ví líp, ale zase se mi nezdá že by Verunka nějak moc extra přibrala na váze. Prostě asi nebude patřit k těm co hodně přibejvají… Je pravda, že naše Rebeka měla 3,50kg ve třech měsících… ![]()
Kristy tak ať hydrogel zabere… je pravda, že člověk by za to aby se mu ulevilo dal skoro vše.
Berdo, máš pravdu. Nejdřív jsem je objednala na netu, to je určo levnější, ale přišly by až ve čtvrtek. dneska jsem se ptala u nás ve zdrav. potřebách a oni mi je objednají do zítra nebo do úterý. To bude jistě dražší, ale na to kašlu. Ten net jsem zrušila a doufám, že si pro ně zítra pojedu… Ještě jsem se chtěla zeptat té, která s nima má zkušenosti (teď nevím, kdo to psal, možná mauska?), jak zabraly a tak. Jak to vůbec funguje… Díky
Tak hrozně česneku tam taky nebylo. Prošpikovala jsem masko slaninou a 4 stroužkama.
Mon, tady jde o to, že ten česnek nevadí tobě. To mi říkala doktorka, že jídlo, který vadí matce, vadí i dítěti a pokud tě třeba fazole nenadýmají, mělo by je dítě taky zvládnout… Mě je po česneku blbě, i když ho miluju, tak by bylo asi i Ondráškovi. Myslím, že ani kobliha není úplně vhodná a já sním každý den minimálně jednu. Zatím nám to neva…
Já se spíš bojím Vigantolu, dneska jsem dala první kapičku. Já na tyhle kapky mám špatnou zkušenost u Honzíka. Podporovali tu jeho koliku. Měl vždy do půl hodinky po podání strašně velké křeče v bříšku. Mudra nám to nechtěla věřit, až jsem mu je po dvou měsících vysadila. A světe div se, už měl zase v uvozovkách jen tu koliku. Pak nám mudra napsala místo toho něco jiného.
No nestraš mon-my máme začít Vigantol taky dneska brát.
lukášek je napapkaný a spokojeně hajá a začíná nám buclatět v pusince.
Mon, s tím Vigantolem by to mohla být alergie, tak si myslím, že je nepravděpodobný, aby to měla i Lucinka
. Ale nedivím se ti, že se bojíš. My ho teda dáváme už čtrnáct dní a je to v pohodě…
Monano tak to slyším poprvé s tím Vigantolem, tak snad to Lucinku mine… jinak mi teď zpětně došlo, že chceš vědět kde v Praze bydlím, sice skleróza funguje ale vzpomněla jsem si.
Bydlím u České televize na Praze 4 - Kavčí hory… v podstatě je to u metra Pankrác.
Už se psychicky připravuji, kam pojedu pro kapičky. Víš. Teda samo, jestli je super manža sežene ![]()