Poradna duly
Jana Čurdová
A máme to všechny za sebou. Všem moc gratuluji ke krásným miminkům.
http://www.beruska8.cz/…oj2/ohn5.gif
http://www.beruska8.cz/…oj2/ohn5.gif
Tak než se dokodrcám, Monana už to za mě práskla ![]()
Sylvii, veliká gratulace, oběma holkám přejeme hodně zdraví a malé Madlence štěstí do života
A je to nefalšované Ledňátko ![]()
Sylvii, tak konečně!!!
Přeju vám oběma moc zdravíčka. A vykašli se na práci, užívej si Madlenku…
![]()
Tak a to je všechno, že jo? Sylvii byla poslední? No vida, stihla to krásně v lednu. Ona to vlastně takhle měla naplánovaný, ne ![]()
Tak jsem ještě dočetla…
Téda, Kosatko, to mě mrzí, že jste byly s malou v nemocnici
Nedovedu si to představit, já přetrpěla těch 5 dní v porodnici a brečela jsem, že chci domů
Hlavně, že už jste doma a nic divokého se z toho nevyklubalo ![]()
Po divokém večeru jsme měli relativně klidnou noc
Ale i tak jsem pořád nějaká zbitá ![]()
Přeju pěkný víkend ![]()
Sylvii, velká gratulace k Madlence, přeji jí hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky, že to byla ale rychlovka, ale je to ještě ledňátko, to je super.
![]()
Prominte že vám sem lezu ale jdu.
Taky popřád.
Sylvii-Moc gratuluji k malého druhé holčičce přeji hodně zdraví abyhste měly obě a plno mlíčka pro malou.
![]()
StaŇa.
Kosatko chudák Verunka, ale hlavně že už jste v pořádku doma a že nebyly velké komplikace, jen asi Filípek to snášel špatně.:-(
S tím Ditustatem Ti moc neporadím… jen bych se taky trochu obávala ho dávat Verunce, taky jsem ho na kašel brala, teda starší dcera, na kašel celkem trpíme. Pokud Ti malá už ale moc nekašle, tak bych to asi zase tak nepřeháněla, jen aby se jí to nevrátilo.
Kristy díky za ty kapky… jsou aspoň dobré?
Monano dobrá vychytávka s tím Slovenskem ![]()
Holky co jste z Prahy nebo u Prahy… nevíte kolik je venku asi tak stupňů? Máme sice teploměr, ale momentálně na sluníčku, takže tam teď máme 24 stupňů,
což by sice bylo krásný ale bohužel to tam fakt nebude.
Škoda…
Sylvi velká gratulace-tak máme všechna lednátka na světě ![]()
Teda já tak závidím když t čtu-Sylvi byla ještě v šest hodin na PC a v 8hod měla malou v náručí.
Ale hlavní ej že máme všichni zdravá miminka.
Kosatko to mě mrzí že jste byli v nemocnici, sand budete ok.
my měli dnes hroznou noc, bolí mě hlava jak střep.
Jo a na mě se přesně hodí to povídání O porodu a potom ![]()
Tak na mě padla taková nostalgie ja kto uteklo a že už máme všechna lednátka na světě. Včera jsem si kupvoala v lékárně kojící čaj a přišlo mi to jako nedávno co jsem si hend ze začátku těhu letěla koupit těhu čaj ![]()
Lucilko tak to jsem na tom podobně, hlava mě začala bolet v noci, naštěstí to do rána přešlo, ale nostalgie na mě taky dopadla…
Zrovna večer jsem říkala mojí drahé polovičce, že je to hrozný jak už je velká a on mi na to říkal, že to je jasný, že když teď máme Bereniku, že se nám Rebeka zdá velká, tak jsem ho trochu vyvedla z omylu a říkám mu, že velká už se mi zdá Berenika, tak na mě koukal jako puk,
jestli jsem se náhodou nezbláznila.
Ale fakt to letí, za chvilku nám ty naše ledňátka půjdou do školky.
Holky a nemáte některá zkušenost s tímto odlitkem? http://www.odlitek.cz/
Berdo my hnozíkovi nestihli udělat ani otisk tak jsem přemýšlela že koupíme nějakou tu sadu a uděláme otisk oběma dětem at máme památku.
Letí to letí-já se těším na jaro až budem pořádně procházkovat a bude pěkně. Dnes půjde taky na chvíli od zítřka má být zase mráz.