Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
29.1.10 11:49

No já sjem ráda že to mám za sebou to vyřizování. Dnes mi už přišlo že mám zastavený rodičák a to už je vše. jen pošlu do práce kopii rodného listu lukáška a je to vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.1.10 11:50

Jo a taky jsme byli s Ondrou venku. Poprvé s kočárkem! Pyšně jsem se nesla :mrgreen: . A myslím, že nám to oběma prospělo, ten medvědí život už je na prd a dneska je venku hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
29.1.10 11:54

Dočítám, u toho obědvám a tak mě napadlo, kdepak máme dneska Sylvii??? :think: že by???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
29.1.10 11:57

No sylvi si to plánovala na dnešek-jestli ji to vyšlo tak je fakt dobrá-koncert jí vyšel a možná i termín porodu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
29.1.10 12:38

Na Sylvii jsem už taky myslela, ono jí to určitě dneska vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
29.1.10 12:41

Teda co si naplánuje to ji vyjde-jsem fakt zvědavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
29.1.10 12:42

A jó…kdepak je Sylvii???????? 8-o
Bude pak ještě někdo zbývat?
A gratulace k Kubi k miminku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.1.10 12:42

Sylvii je asi poslední, co? A pak už budeme všechny jen miminkovat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
29.1.10 13:09

Ahoooj :-)

Kubi MOC MOC gratuluju!!!

Ne ne, Sylvii to dneska s porodem nevyjde :-) holt už jsem tu sama (tedy z nás aktivně se zapojujících :-) a asi budu jediné únorňátko… ale neva, že ne :-)

TeĎ jsme přišli z porodky.. na monitoru nic, ale Dr. říkal, že k porodu je jinak vše připraveno. hrábl do mě teda že jsem myslela, že porodím hned :-) prý to trochu podráždil, takže se to klidně může rozjet samo, jinak v pondělí zátěžový test a v úterý nástup na vyvolání. Prý u mě bude stačit jen píchnout vodu a pojede to samo.. tak uvidíme :-)
Já jsem ráda, že mám ještě dnešek (ještě jsem neudělal tu práci.. uaaa) a po pravdě by bodl klidně ještě ten vkend, abych nějak dodělala ten byteček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.1.10 13:17

Ahojte závislačky :)
My dnes konečně spinkali… snad takovejch nocí bude víc. Včera jsem byla taky poprvé sama kočárem, kdy jsem ho prvně tlačila, byl to zvláštní pocit, chi. Malej mi moc nepřibejvá, ale když si uvědomím, jak mu v porodce byly např. ponožky velké a teď jsou malé..hrozně to letí…
Sylvii, já taky v den porodu nevypadala na kontrole na porod :)
Kubi moc blahopřeji a přeji vše nej.

Ostatní: určitě je na co reagovat, ale dočítání jsem vzdala…70 stran jsem nečetla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.1.10 13:29

Sylvii, já nevypadala na porod pár hodin před vyprdnutím Ondráška. Leden má ještě dva dny :-) !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
29.1.10 13:55

Kubi, moc gratuluju k Elišce. Ať se Vám oběma daří. :dance:

S tou dnešní procházkou venku Vám to moc závidím :oops: , my kvůli rýmě a kašli (stále nepřechází) ještě ven nemůžeme. Alespoň jsme byli dnes u doktora, malý za 14 dnů, co jsme doma, přibral přes kilo 8-o, zatím prý žádné diety držet nemáme :lol: :lol: :lol: . Máte někdo stejnou zkušenost… tučné mléko? :wink:

Sylvii, tak to ti doktor udělal Hamiltona, pokud to bolelo a měl ruku hluboko. Mně ho udělali, prý jsem ještě připravená úplně nebyla – mimís byl vysoko a já byla pevná (už jsem 5 dnů přenášela), ale v půlnoci mi praskla voda….. Tak třeba ještě stihneš ledňátka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.1.10 14:16

Callamaika…taky cu plnotučné mlíko :( nemáme ani porodní váhu… :(
Tak jsem si půjčila od kámošky váhu a radši i vážím, kolik chlemtá.
Ať jste brzo zdraví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
29.1.10 14:22

**Kecko **to ti nezávidím, snad se papání zlepší.

Honzík taky krásně přibíral, byl z něho pak takový michelínek. Ale teda Callamaiko, klobouk dolů. Takhle rychle nahoru nešel 8-o . Schválně jsem se mrkla a za 14 dnů přibral 700g. S Luckou půjdu na konci příštího týdne a rovnou to spojím s preventivní tří letou u Honzíka.

Sylvii do půlnoci je času dost, ty to dneska dáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
29.1.10 14:23

Asi půjdem na malé kolečko ven, je na nule. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...