Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8737
27.1.10 19:35

Bel posílám gratulaci k Sofince, ať je brzy dobře a obě jste v pořádku :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
27.1.10 19:49

Lucilko, ten průjem trvá Honzíkovi fakt už dlouho :-? , chudinka, to by dalo zabrat i dospělému, natož malému bobíčkovi.
Mausko, šperky jsou opravdu moc hezké :palec: , takové originální, úplně jiné než všechny ostatní. Nic podobného doma nemám, jsem spíš na šperky s kamínkama, co se třpytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.1.10 20:03

Honzik chvilku po narozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.1.10 20:04

svalovec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.1.10 20:05

na prvni prochazce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.1.10 20:15

Bel, obrovske gratulace k Sofince! At jste brzy doma holky!

Kristy, Moni, Kubi, diky za pochvalu manzovo prace :-) on je puvodni profesi architekt, na tech spercich je to dost videt :mrgreen:
Berdy, diky za radu jak dat fotky do diskuze, par jsem jich sem hodila, huraaa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
27.1.10 20:27

Muasko malej je krásnej a závidím tu vycházku, my nikam nepůjdeme ještě aspon týden.
A ty máš už rovnou sporták nebo je to hlubokýý kočárek??
Já jdu hají za lukáškem, zase se jako včera probudil po půl hodině a měl bolení, tak jsem ho uspala u prsa a zatím spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.10 20:30

mausko, já ti závidím tu procházku! My akorát koukáme z okna a ven se jen tak nedostaneme… Zítra teda jdeme k té doktorce, ale to bude jen z auta a zase do auta. A taky se máte, že tam není sníh. Mě už to bílo štve. Na Vánoce prd a teď se to může strhat… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
27.1.10 20:33

no právě jediný blátivý týden byl ten vánoční a ted tohle. Snad to brzo sleze a oteplí se trochu.
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
27.1.10 20:38

Jéé Mausko Honzíček je krásnej :-P a jak se usmívá, to je nádherný. Jsem z něj nějaká dojatá. Taky koukám na ten kočárek, vypadá rovnou jako sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.1.10 20:39

Luci, kocarek je Phil&Ted sport, malej je v tasce na lezato, viz foto:
da se na nej nasadit i autosedacka, dneska jsme jeli nakoupit a bylo to prima ho jen prendat v sedacce z auta do kocaru a zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
27.1.10 21:25

Mausko bledě závidím, že můžete kočárkovat. Ta zelená travička mi nějak chybí, u nás je všude bílo. A Honzík je úžasnej.

Holky my jsme taky pořád nespokojený. Nejdřív si přejem sníh. Když je tady sníh, už chceme sluníčko a nejlépe jaro. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.1.10 21:38

Jojo, momentalne je tu fakt super, na to ze je konec ledna je to parada. Ale az bude leto a tady bude v podstate stejny pocasi, tak bude krute zavidet ja vam :wink:
Holky, je normalni, ze Honzik porad jen spi? Proste porad chrundi, pak se probere, prebalim ho, dostane mlicko, prebalim ho, usne.. a tak porad dokola, posledni dva dny, ja myslela, ze i tak maly deti nekdy bdi?? Jako nechci si stezovat, je prima, ze vubec nebreci, je vlastne hrozne hodnouckej, ale jen me to dost prekvapilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.10 21:44

mausko, asi je to normální. Ondra taky furt spinká. Dneska tady byla ségra, tak chvíli bděl a bylo na něm znát, že je unavenej. Vykoupala jsem ho a při kojení usnul jako špalek. To bylo v půl sedmý a chrní doteď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
27.1.10 21:45

Mausko Lucka je taky spáč. I když dneska po krmení je vždy tak hodinku vzhůru a pak vytuhne. Ale je strašně hodná. Je sice vzhůru, ale nebrečí. Čekám kdy se to změní :mrgreen:

Zítra by nám měla přijít Fragolka (kápoška ledňátek) domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital