Poradna duly
Jana Čurdová
Bel posílám gratulaci k Sofince, ať je brzy dobře a obě jste v pořádku
![]()
Lucilko, ten průjem trvá Honzíkovi fakt už dlouho
, chudinka, to by dalo zabrat i dospělému, natož malému bobíčkovi.
Mausko, šperky jsou opravdu moc hezké
, takové originální, úplně jiné než všechny ostatní. Nic podobného doma nemám, jsem spíš na šperky s kamínkama, co se třpytí.
Bel, obrovske gratulace k Sofince! At jste brzy doma holky!
Kristy, Moni, Kubi, diky za pochvalu manzovo prace
on je puvodni profesi architekt, na tech spercich je to dost videt ![]()
Berdy, diky za radu jak dat fotky do diskuze, par jsem jich sem hodila, huraaa ![]()
Muasko malej je krásnej a závidím tu vycházku, my nikam nepůjdeme ještě aspon týden.
A ty máš už rovnou sporták nebo je to hlubokýý kočárek??
Já jdu hají za lukáškem, zase se jako včera probudil po půl hodině a měl bolení, tak jsem ho uspala u prsa a zatím spinká.
mausko, já ti závidím tu procházku! My akorát koukáme z okna a ven se jen tak nedostaneme… Zítra teda jdeme k té doktorce, ale to bude jen z auta a zase do auta. A taky se máte, že tam není sníh. Mě už to bílo štve. Na Vánoce prd a teď se to může strhat… ![]()
no právě jediný blátivý týden byl ten vánoční a ted tohle. Snad to brzo sleze a oteplí se trochu.
Dobrou
Jéé Mausko Honzíček je krásnej
a jak se usmívá, to je nádherný. Jsem z něj nějaká dojatá. Taky koukám na ten kočárek, vypadá rovnou jako sporťák.
Luci, kocarek je Phil&Ted sport, malej je v tasce na lezato, viz foto:
da se na nej nasadit i autosedacka, dneska jsme jeli nakoupit a bylo to prima ho jen prendat v sedacce z auta do kocaru a zpet.
Mausko bledě závidím, že můžete kočárkovat. Ta zelená travička mi nějak chybí, u nás je všude bílo. A Honzík je úžasnej.
Holky my jsme taky pořád nespokojený. Nejdřív si přejem sníh. Když je tady sníh, už chceme sluníčko a nejlépe jaro. ![]()
Jojo, momentalne je tu fakt super, na to ze je konec ledna je to parada. Ale az bude leto a tady bude v podstate stejny pocasi, tak bude krute zavidet ja vam ![]()
Holky, je normalni, ze Honzik porad jen spi? Proste porad chrundi, pak se probere, prebalim ho, dostane mlicko, prebalim ho, usne.. a tak porad dokola, posledni dva dny, ja myslela, ze i tak maly deti nekdy bdi?? Jako nechci si stezovat, je prima, ze vubec nebreci, je vlastne hrozne hodnouckej, ale jen me to dost prekvapilo…
mausko, asi je to normální. Ondra taky furt spinká. Dneska tady byla ségra, tak chvíli bděl a bylo na něm znát, že je unavenej. Vykoupala jsem ho a při kojení usnul jako špalek. To bylo v půl sedmý a chrní doteď…
Mausko Lucka je taky spáč. I když dneska po krmení je vždy tak hodinku vzhůru a pak vytuhne. Ale je strašně hodná. Je sice vzhůru, ale nebrečí. Čekám kdy se to změní ![]()
Zítra by nám měla přijít Fragolka (kápoška ledňátek) domů ![]()