Poradna duly
Jana Čurdová
nesla ale Sofi mela spatne zatezove testy a tak sla hned na cisare
Njelepší je podle mě ten Perlan coprodávají v lékárně ale taky jsem ted jaksí líná a většinou si namočím žínku nebo vezmu ubrousek.
Lukášek se začíná jaksi loupat a máme předepsaný olej na koupání.
Aha tak to je dobře že na nic nečekali a hned ji vzali na SC.
V porodnici říkali že ted je tolik císařů-na celém odddělení se mnou byly jen 3 mamky které porodily normálně.
Hlavně at je Bel brzo fit-já když si vzpomenu na sebe tak asi 2hodiny po císaři jsem „umírala“
ale žu jsme na to zapomněla ![]()
Ali, děkuji za typ
. To jsem ani nevěděla, že se dají jednorázové žínky koupit
.
Lucilko, perlan už mám doma také připravený
.
koukám, že než jsem přišla z obchodu. Zpráva od Bel už tady je. Píše:
Ahojek ledňátka, tak Sofinka je na světě! Má 4038g a 53 cm. Narodila se v 10:30, přesně hodinku po příchodu do nemocnice. Zátěžový test snášela špatně, tak nás rychle brali císařem. Jsem na JIP, ale šťástná. BEL
Příspěvek upraven 27.01.10 v 16:10
BEL!! WOW! To teda fakt byl fofr! MOC GRATULUJU k SOFINCE a ať je Ti po SC brzy dobře ![]()
Kubi on se ten porod brzy zapomene a člověk ví, že to nakonec zvládne..ale když to mám takhle těsně před sebou, tak se prostě netěšim
vím, že minule jsem první dva dny nechápala, jak to ještě někdy mám absolvovat znovu.. a vidíš, je to jen něco přes rok a jdu do toho znovu
ale fakt bojim bojim bojim ![]()
Tak já jdu zase na ty papíry.. už jsme toho fakt vyhodili tuny!!!!
Bel gratuluji k Sofince. Přeji hodně štěstíčka a zdravíčka. Opatrujte se a odpočívej.
Mausko tak tento je pěknej http://www.fler.cz/zbozi?… . Na Flér už jsem pár věciček taky nakoupila. Náhrdelník je moc hezký, takové se mi líbí. V jednoduchosti je krása. Manža je moc šikovný ![]()
Používám vlhčené ubrousky, ale jen z lenosti. U Honzíka jsem používaladocela dlouho žínku a lavůrek. Mažu bepanthenem nebo niveou na opruzeniny.
Aliiku Ty jednorázové žínky jsou také z DM?
Velké gratulace k Sofince
. Užívejte si spolu a odpočívejte !!!!
Mon - ne, ty jednorazove zinky prodavaji u nas v nemocnicni lekarne. Pripadne by je meli spis ve zdravotnickych potrebach nez v obycejne lekarne ![]()
Holky, tak už začínám věřit tomu koncertu. jdu se pomalu oblékat a našlechtit
jupííí.. ale mám dneska dost.. den mezi krabicema, pořád cvičení - zvedat, pokládat.. fuj.. no a malou už cítím pořídně nízko.. tupá bolest až v tříslech a vůbec mám pocit skoro jako u Dr.. jen se ve mě rýpe z druhé strany ![]()
Tak pokud říkal Dr., že mimčo je vzadu, ale jinakuž by to šlo, tak myslím, že co nevidět by to už prostě šlo ![]()
tak se mějte krásně, hezký večer a já doufám, že z koncertu ještě dojedu domů
ještě zítra bych potřebovala strávit den s krabicemi a v pátek dodělat práci..
Bel, velká gratulace k narození Sofinky, přeji hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky
![]()
To je taková tkanina co prodávají v lékárně, to si nastříháš a používá se to na koupání a otírání zadečk ua tak. Je to jednorázové. I v porodnici se to používá.Je to hezky jemné.Já ho mám koupený a nevím kam jsem ho dala tak používáme žínku-ale brzo ho najdu ![]()
Honzík má pořád ten průjem, tak počkáme do zítra na výsledky přítele a pokud bude honzík průjmovat dál zavolám dr a budem s tím něco dělat. řeči typu že ted řádí střevní virozy mě neuchlácholí. ![]()
Moc blahopřeju Bel, ať jste se Sofinkou brzo doma a v pořádku
![]()