Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
27.1.10 14:46

nesla ale Sofi mela spatne zatezove testy a tak sla hned na cisare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
27.1.10 14:47

Njelepší je podle mě ten Perlan coprodávají v lékárně ale taky jsem ted jaksí líná a většinou si namočím žínku nebo vezmu ubrousek.
Lukášek se začíná jaksi loupat a máme předepsaný olej na koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
27.1.10 14:49

Aha tak to je dobře že na nic nečekali a hned ji vzali na SC.
V porodnici říkali že ted je tolik císařů-na celém odddělení se mnou byly jen 3 mamky které porodily normálně.
Hlavně at je Bel brzo fit-já když si vzpomenu na sebe tak asi 2hodiny po císaři jsem „umírala“ :oops: ale žu jsme na to zapomněla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
27.1.10 15:02

Ali, děkuji za typ :palec: . To jsem ani nevěděla, že se dají jednorázové žínky koupit :oops: .
Lucilko, perlan už mám doma také připravený :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
27.1.10 15:15

koukám, že než jsem přišla z obchodu. Zpráva od Bel už tady je. Píše:

Ahojek ledňátka, tak Sofinka je na světě! Má 4038g a 53 cm. Narodila se v 10:30, přesně hodinku po příchodu do nemocnice. Zátěžový test snášela špatně, tak nás rychle brali císařem. Jsem na JIP, ale šťástná. BEL

Příspěvek upraven 27.01.10 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
27.1.10 15:15

BEL!! WOW! To teda fakt byl fofr! MOC GRATULUJU k SOFINCE a ať je Ti po SC brzy dobře :-)

Kubi on se ten porod brzy zapomene a člověk ví, že to nakonec zvládne..ale když to mám takhle těsně před sebou, tak se prostě netěšim :-) vím, že minule jsem první dva dny nechápala, jak to ještě někdy mám absolvovat znovu.. a vidíš, je to jen něco přes rok a jdu do toho znovu :-) ale fakt bojim bojim bojim :-)

Tak já jdu zase na ty papíry.. už jsme toho fakt vyhodili tuny!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
27.1.10 15:19

Bel gratuluji k Sofince. Přeji hodně štěstíčka a zdravíčka. Opatrujte se a odpočívej.

http://www.beruska8.cz/…ekne2/84.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
27.1.10 15:38

Mausko tak tento je pěknej http://www.fler.cz/zbozi?… . Na Flér už jsem pár věciček taky nakoupila. Náhrdelník je moc hezký, takové se mi líbí. V jednoduchosti je krása. Manža je moc šikovný :potlesk:

Používám vlhčené ubrousky, ale jen z lenosti. U Honzíka jsem používaladocela dlouho žínku a lavůrek. Mažu bepanthenem nebo niveou na opruzeniny.

Aliiku Ty jednorázové žínky jsou také z DM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.1.10 15:58

Velké gratulace k Sofince :dance:. Užívejte si spolu a odpočívejte !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.1.10 16:33

Mon - ne, ty jednorazove zinky prodavaji u nas v nemocnicni lekarne. Pripadne by je meli spis ve zdravotnickych potrebach nez v obycejne lekarne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
27.1.10 17:18

Holky, tak už začínám věřit tomu koncertu. jdu se pomalu oblékat a našlechtit :-) jupííí.. ale mám dneska dost.. den mezi krabicema, pořád cvičení - zvedat, pokládat.. fuj.. no a malou už cítím pořídně nízko.. tupá bolest až v tříslech a vůbec mám pocit skoro jako u Dr.. jen se ve mě rýpe z druhé strany :-)

Tak pokud říkal Dr., že mimčo je vzadu, ale jinakuž by to šlo, tak myslím, že co nevidět by to už prostě šlo :-)

tak se mějte krásně, hezký večer a já doufám, že z koncertu ještě dojedu domů :-) ještě zítra bych potřebovala strávit den s krabicemi a v pátek dodělat práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
27.1.10 17:59

Bel, velká gratulace k narození Sofinky, přeji hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
27.1.10 18:00

Perlan holky vůbec neznám, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
27.1.10 18:44

To je taková tkanina co prodávají v lékárně, to si nastříháš a používá se to na koupání a otírání zadečk ua tak. Je to jednorázové. I v porodnici se to používá.Je to hezky jemné.Já ho mám koupený a nevím kam jsem ho dala tak používáme žínku-ale brzo ho najdu :oops:
Honzík má pořád ten průjem, tak počkáme do zítra na výsledky přítele a pokud bude honzík průjmovat dál zavolám dr a budem s tím něco dělat. řeči typu že ted řádí střevní virozy mě neuchlácholí. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.10 19:10

Moc blahopřeju Bel, ať jste se Sofinkou brzo doma a v pořádku :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie