Poradna duly
Jana Čurdová
AHooj ![]()
hlásím se stále 2v1 a doufám, že do koncertu vydržíme
vypadá to nadějně ![]()
Náš dnešní program je opět vyklízení bordelu.. ale to už taky začíná vypadat docela nadějně. včera jsem vyhodila asi tunu materiálů za těch posledních 10 let studií na vysokých školách ![]()
tak krásný den a nikam nechoďte.. je zima.. brrrr
PS: Pájo ono to s tou taškou ještě není úplně to ono.. mám ji zbalenou zatím tak napůl, ale dneska to dotáhnu ![]()
Luci a jak je na tom Honzík?
Jinak by se nám dneska mohla vrátit z porodnice Fragolka ![]()
Sylvii já taky začala před porodem uklízet a pak když jsem šla rodit, tak jsem si říkala, že to je špatný, jelikož to u nás vypadalo jako po výbuchu, ale muž překvapil a když jsem se vrátila z porodky, tak bylo naklizeno. Udělalo mi to radost.:-D Takže když to nestihneš, tak se to vždycky nějak vyřeší. ![]()
A Sylvii rychle dobalit tašku, nikdy nevíš kdy to přijde ![]()
Mamka psala že Honzík nezvracel ale pokakaný byl dost řídko, ale hlavní je že pije dost čaje a jí rohlíky a piškoty.A prý se mu nestýská-což ej dobře.
Ahoj maminky a posledni nase kinderjajca,
vcera jsem se vubec nedostala k pocitaci a dnes malem ani nestihla docist!
Ale nektera temata me vyslovene oslovila - mam pocit, ze s Berdou sdilime muze - ten muj je taky stale pracujici, volno mel na porodnici a hned po prichodu z porodnice uz jsem byla na svych. No, nesla jsem to statecne.
Zziny k miminku moc gratuluju
K darum za porod - ja furt vysvetlovala, ze bych si neco maleho zaslouzila - treba prstynek s jednokaratovym briliantem
. No holky uznejte, ktera si to nezaslouzi. A co jsem dostala? NIC - pry nevi velikost a jeden karat je moc drahej (asi 300.000:). Hrozny vymluvy. Tak vcera „jsem dostala notebook“. Ale znate to, chlap nejakou technickou vymozenost koupi „Vam“, a pak se k tomu ani nedostanete, protoze musi jeste instalovat tohle a tamto, zkusit propojit na televizi, na dalsi milion veci, protojit s pocitacem a jeste tamhleto a tohleto. Myslela jsem ze ho zastrelim
. Tak jeste ze sel do prace a ja Vam ze sveho noveho notebooku muzu napsat
.
A pleny - myslim, ze Agata je bezkonkurencne njevetsi vytvarec odpadu v baraku. Meli bychom si objednat popelnici jen sami pro sebe. Spotrebovavame tak 2 baliky DM babylove Newborn za tyden, tj. 56 plenek a jeste tunu sracicek okolo - bunicinu, vatu, ubrousky, o vode nemluvit, protoze kolikrat otirat ji zadek nedava smysl a je lepsi ji mrsknout rovnou pod vodu.
Uf jsem se rozepsala, ale ja musela ten novy stroj vyzkouset:D. Ale abyste vedely, tak za porod ho neuznavam, protoze jsem ho mela temer slibeny uz pred Vanocemi. Takze na briliantech budu trvat! ![]()
No ono se říká že prý žena má něco dostat za porod-samozřejmě v rámci možností, když na to rodina nemá a jsou důležitější věci-dá se to pochopit.
Já za Honzíka dostala obr kytici-za kterou by byl i nějaký ten šperk jak byla veliká. A ted mi přišlo že to přítel podruhé už nijak nebere že má syna a byl tu frmol-pak ta střevní viroza a na mě a Lukáška se jaksi zapomnělo.Tak mě hezky překvapil.
Samo že nejkrásnější dárek pro nás jsou naše děti, že jsou zdravé ![]()
Luci tak to je s Honzíkem na dobré cestě, to je super… určitě se Ti muselo ulevit. ![]()
kralishku tak jestli mám být upřímná, tak já pokud něco dostanu nebo by mi manžel něco vybíral, tak by to bylo něco elektronického, což si myslím že by mohl být třeba i notebook, tak jsem se pobavila, když píšeš, že jsi právě notebook dostala.
Nicméně gratuluji k dárku, to je pěkný dárek, rozhodně lepší než nic.
Já na šperky teda moc nejsem, ale takový prstýnek s briliantem by se mi taky asi líbil… jen mám raději bílé zlato.
Luci souhlasím, že nejkrásnějším dárkem jsou zdravé děti, co si člověk může víc přát… ![]()
Berdo zrovna má prstýnek z bílého zlata.
Jen ty nehty k ěnmu ted nemám nic moc-ale t ose spraví.
Tak nevim jak u vás, ale tady se oteplilo asi na -13, takže kočár zůstává parkovat dnes doma… ale jinak jsem taky tak natěšená, už bych moooc chtěla venku jezdit ![]()
No a k těm dárkům… já nic nečekala, i když takový zvyk něco dávat podle mě existuje…jenže malá se narodila a já slavila za 4 dny narozeniny, takže se to pokrylo jedním dárkem ![]()
Pro mě by byl největší dárek, kdyby se mnou mohl přítel zůstat týden doma a pomáhat, ale chodí normálně do práce, tak z toho domácího kolotoče padám trochu na ústa ![]()
No můj chlap nakoenc doma zůstal aby se staral o Hozíka páč já ho ensmím ani vysadit na záchod po tom císaři a nakonec je Honzík u babi.
Knizsko takže si taky koza. Kdy si měla 18. ledna?
Tak dodatečně vše nej.
Teď jste mi holky s těmi dárky/přáními - zdravými dětmi připomněly, jak jsem se ještě na porodním sále ptala dětské sestřičky, která po porodu ošetřovala Emičku a pak mi ji s manželem přinesli, jestli je malá zdravá. No a ona mi na to odpověděla, jó, má pět prstů na rukou, pět na nohou … jediný na co jsem se zmohla bylo „děkuju“
Manžel ale tvrdí, že to byla moc hodná sestřička, tak snad jo. Naštěstí je malá opravdu zdravá a v pořádku (ťuky, ťuk)
S námi byl manžel doma týden a půl (pustili nás ve středu a byl s námi i celý další týden) a musím říct, že mi to fakt bodlo.
Knizsko u nás se taky „oteplilo“ na -13, takže budeme sedět doma ![]()
ale jooo devcata, vzdyt ja jsem taky rada, ze Agatka je krasna, zdrava, proste nejvetsi darek, ale prece to nedam tomu mymu tak zadarmo, ne?
Furt si pracuje, ja ho zboznuju, ale o dite i domacnost se mu staram, tak at prokaze trochu pece a zboznovani take. Krom toho, byt na sperky nejsem a neni to ani muj manzel, tak si myslim, ze prstynek s sutrickem by byl slusivy darecek, ktery bych si brala na nedelni obedy u pribuznych:). A ano, shodneme se, z bileho zlata by byl nejlepsi. I jsem mu uz na zacatku prosince dala obrazek a tip, kde ho koupit:D.
Ale ono je to vicemene v ramci naseho domaciho skorpeni, ktere tak radi provozujeme a proto mu toleruju i to zpozdeni od narozeni Agatky - cas ma do bych narozenin na konci brezna. Pak beru jeho kreditku a jdu si prstynek koupit sama
.
U nas je take krasnych, hrejivych -14C.
To nepujdu s Agatkou ani do auta a zpet. Dnes se bude trucovat doma a zitra bude Agate krasne 3 tydny a uz mi prijde, ze pres den zacina byt vice vzhuru a kouka uz trochu zostreneji. Tak ted zacala hulakat, tak si pujdeme povidat, zpivat a tancovat.