Poradna duly
Jana Čurdová
Sylvi, tak tu zůstaneme pupkandy jen my dvě. Jak se cítíš a jak ti je?
Přidávám se ke gratulantům zziny a chlapečkovi. Ať jste zdravíííí
![]()
Myslím že, Sylvii se má právě nejlépe. Dočkala se vysněného koncertu, teda alespoň doufám že je dneska. ![]()
Jinak ještě přece Bel je pupkanda.
Monano, myslím, že ten koncert Sylvi je až zítra
.
Jenomže Bel nám zítra odejde do nemocnice a pak to bude určitě fofr a bude mít miminečko
.
Zziny, mooooc gratuluju k Davidkovi, at jste oba brzy doma!!!
Luci, ja ani nevedela, ze se za porod neco dava
Teda u nas by spis mel neco dostat manza, za tu peci a trpelivost se mnou pred, behem i ted po porodu. Nejvetsim darkem pro me stejne je nas prtousek a manza, ten pracuje z domova a tak se o me i o maleho stara, kdyz je potreba a vlastne krome kojeni dela uplne vsechno
A tim, ze designuje a vyrabi sperky, tak uz jich mam tolik, ze uz ani po dalsich netouzim ![]()
Sylvii, tak s tim balenim uz bylo vazne na case
Uzij si dnesni koncert ![]()
Kubi, ty si s tema koutkama taky uzijes
A k tem alergiim a ekzemum, ja teda zas slysela, ze pokud je v rodine pes nebo kocka, tak je u ditete nizsi sance na alergii… tak nevim ![]()
Jo a na ty loupajici rty - mozna jsi to uz zkusila, ale me na to zabira potrit medem ![]()
Bel, budu Ti zitra drzet vsechny palce, at to mas rychle za sebou a malou u sebe!
PajoF, s tim siroky balenim neporadim, protoze tady v Irsku to funguje jinak, pokud je vse ok, tak prej neni jediny duvod ho delat. Kamaradka, co ma o 11 dni mladsi holcicku, dava siroky baleni preventivne, a kdyz byla na kontrole, tak se doktorka desne divila, proc to dela a ze to jeste nevidela, aby to nekdo delal, kdyz k tomu neni duvod. No, ale jak rikam, tady k tomu proste pristupuji jinak..
Knizsko, tak me byla pro zmenu vana doporucena, at si pry dam pekne vanu, do ni par kapek tee tree oleje a vyrelaxuju se. Uz nekrvacim, zadny natrzeni nebo siti nebylo, tak prej at si to uziju. No, ale opet, tady holt na to je jiny nazor nez v Cechach, zatim tu vanu necham, ale pristi tyden si ji urco dopreju ![]()
Luci, ted se asi blbe zeptam, proc se muze ven az za 10 dni? My teda sli dneska ven, tak na cca hodku.. To kvuli tomu pocasi co v Cechach mate?
mausko, mě řekla doktorka, že s novorozencem můžu ven, když je max do -5 stupňů. Do větší zimy ne a prý jen tak na deset minut a nebo stačí doma větrat. Takže teď fakt nehrozí chodit ven, jsem zalezlá jako medvěd a už se těším, až vyjedu s kočárkem. Jenže tady jsou mrazy jako blázen, dneska na noc hlásí -20
…
Kristy, tak to je jasny, v tech mrazech co tam mate je to fakt nemyslitelny. Tady bylo dneska asi 10 stupnu, slunicko, takze to je jina
Ja jen, jestli se nedoporucuje jit s mimcem ven z nejakyho jinyho duvodu..
Prý kvůli tomu, že by nachytalo do plic studený vzduch a neumí si s ním poradit. A vůbec bych se nedivila, kdyby umrzlo… Taky je to fakt šílený! O víkendu ani nepojedeme k našim, přijedou oni. Ale štve mě, že musím ve čtvrtek na dětské kvůli vážení. Nechápu, že nemůže doktorka přijít k nám… Váhu má malinkou, tu by šoupla do tašky… Mamka si vzala dovču, aby nás svezla autem
Mausko, med jsem zkoušla a nic
. Jsem ekzot, na mě snad zapůsobí až ten porod, pak doufám, že to zmizne. Ani nevíš, jak ti závidíme to počasíčko
a tu vanu určitě holky taky
.
Kristy, tak s tou doktorkou to také nechápu. Je jasné, že nemůže za každým, ale ty novorozeňátka by mohla zvládat
.
Kristy, teda jestli k doktorce mas jit jen kvuli vazeni, tak bych se na to teda vyprdla a nesla.. co se stane, kdyz tam nedorazis?
mausko hoď jsem nějaké foto tvorby tvého mužíčka. Ať se pokochám.
Mausko ještě se vrátím k té vaně. Ty už nekrvácíš?? Tobě nejdou očistky z těla ven?
Kubi já mám atopic na ruce, takže určo vím jak se cítíš. Ale možná to přestane fakt po porodu. Já jsem v těhu nemohla dát na ten svůj ksichtík žádný krém. Už jsem byla zoufalá, po každym jsem měla fleky a po nějakým i takový červený puchýřky. No a po porodu šmytec. Pleť výrazně lepší a krémík taky zase můžu patlat. Prostě hormonální revoluce ![]()
Kubi máš pravdu, Sylvii má ten koncert až zítra. Snad se ho dočká
![]()