Poradna duly
Jana Čurdová
Tady je pěkně vymetýno. Začínám trpět samomluvou
. Čekám si tady na jedenáctou až nakrmím a snad i půjdu spát. Jestli mě tedy Lucka nechá.
Ahoooj ![]()
Zziny, gratuluju moooooc k Davídkovi!!!
Tak už se nám ten seznámek kindervajec opravdu krátí
Bel zítra mizí (držím palce všechny ![]()
Kubi, holt to tady zůstane na nás
schválně, kdo dřív ![]()
Máte holky pravdu, dneska jsem zpívala já, koncert je až zítra, tak přemouvám malou, aŤ vydrží.. je mi poslední tři dny podezřele dobře, tak myslím, že se to taky blíží ![]()
a taky se už začínám děsně bát porodu.. mně se do toho taaaaaaaaak nechce..
chjo..
Jináč my taky u Barči měli preventivně široké balení a mě to nijak neobtěžovalo
prostě plenka pod bodýčko a bylo ![]()
Ta vana v šestinedělí mi bude taky hooooodně chybět…
Tak já jdu na knížku a pak spinkat.
Jo a prodali jsme Teutonku, tak jsem šťastná, že máme v předsíni konečně zase už jen jeden kočár
nedávno tam byly tři ![]()
Tak dobroou!
Moni, no, uz dneska fakt nekrvacim, prvni dva dny to bylo dost drsny, ale dneska uz pohodka a to i presto, ze jsme sli na docela slusnou prochazku. PA mi radila tee tree olej - dat par kapek na vlozku, sice to zni divne, protoze jsem si rikala, ze to bude palit, drazdit atd, nicmene je to docela prijemny a hlavne fakt funguje ![]()
Dobré ránko,
huráááááá tak už to má Zziny za sebou
Moc moc gratuluju k Davídkovi
![]()
Já už taky valím do porodky, tak děkuju předem všem, co mi drží palce ![]()
Sylvi, Kubi -holky šikulky, ať vám to uteče a co nejdřív máte miminka u sebe ![]()
Zatím páááčko já se ozvu ![]()
Krásné ráno,
doufám, že jste více vyspalé než já, jsem na tom podobně jako Luci - poprvé problémy s usínáním, takže po skoro 3 hodinách pobrekávání a nespaní v noci jsme tu řvaly obě
ˇ
K tomu krvácení - já teda taky mám období (třeba i půl dne), kdy to vypadá, že je dokrváceno, ale zatím se to zase vrátilo… takže závidím Mausce, že už má pokoj
A tu vanu taky ![]()
U nás dnes ráno -17, takže se loučím s myšlenkou, že bych
mohla s kočárem ven, ale třeba to sluníčko v poledne na těch -5 vyhřeje ![]()
Bel držím palečky,ať to máš rychle za sebou, a mimišáka brzo u sebe. ![]()
Počasí je opradu vopruz. Doufám, že se co nevidět oteplý.
Mausko fotečky, ani odkazy se neukázaly
podívejte holky, třeba ještě s mateřskou něco udělají.
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
mausko, s tím krvácením mě teda dojímáš! Já asi vykrvácím, než to skončí. Navíc jsem měla větší šití, tak spodek ještě pořád cítím, už je to opruz… ![]()
ahoj holky,
Zziny gratuluji k Davídkovi
![]()
Bel ať v porodce vše dobře dopadne a mimíska máš brzy u sebe.
Teda holky, já i těch 3,5 týdne po porodu pořád špiním, taky jsem si už kolikrát myslela, že je konec a zase se to vrátilo. Už se moc těším, až bude klid.
Jinak včera mě malá opravdu dostala. Když jsem ji večer vysvlékla, otřela zadeček a že jdeme koupat, tak jsem ji zvedla z přebalováku a aby se nepolekala a nerozhodila ručičkama a nožičkama, tak jsem si ji pevně k sobě přivinula a najednou slyším známý zvuk prdění a malá mě regulérně pos.ala. Manžel ještě nebyl doma, ona si do toho pak ještě kopla nožičkou, no prostě ona pos.aná, já pos.aná, ještě že jsme měly před koupáním a ne po něm ![]()
Sylvii užij si dnešní koncert a pak hurá do porodnice, když už máš sbalenou i tu tašku ![]()
Holky, tady je dnes taky šíííílená kosa. Moc nevěřím, že by se to do poledne tak výrazně změnilo. Ach jo a já se tak těšila, že budu jezdit s kočárkem
Já vím, ještě mi z toho půjde hlava kolem, ale teď jsem děsně natěšená ![]()
Ahoj holky, s tím krvácením-už ho mám docela slabý.
Lukášek dnes moc nespal a měl večer i první bolení tak jsem jak po fláámu.
Mausko ven nemůžeme kvůli počasí, sice dítko můžeš navléct ale prý jak psaly holky je nebezpečný dýchat ten ledový vzduch. Tak půjdem nejdřív v únoru-už se těším a ž vyrazíme.
Za oknem to ale vypadá nádherně, na Vánoce bláto a ted toto.
hoplky my jsme tak vzorné lednačky-u tu jsou jen dvě mamči 2v1-to se stihne jak má ![]()
Hezké ráno holky ![]()
„Zziny, velká gratulace k narození Davídka, přeji mu v životě hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky
.{color: teal}“
teda nevím jak u vás, ale tady i když je neskutečná zima, tak je aspoň venku krásně. ![]()
Lucilko Berenička se taky docela kroutila, ale od doby co jsem začala pít fenyklový čaj, tak se jí to zlepšilo.
Sylvii hezky si dneska užij koncert ![]()
mausko já bych se s tím krvácením tak neradovala, taky už jsem si myslela že je to v pohodě, i když se mi to zdálo hrozně brzy, ale ono ne… protože dva dny třeba skoro nic a pak zase jo… takže si myslím, že očistky nějakou dobu musí fungovat u každého. ![]()
Bel držíme palce, ať máš mimi co nejdříve u sebe. ![]()
Pajo, já jsem taky natěšená, až půjdu ven s kočárkem! Tady je dneska krásně jako v pohádce, ale jen za oknem. Je hrozná zima, tak Ondráškovi jen větrám, ale už je to na palici. Kočárek zahálí a já bych tak ráda uspávala venku…
No u Honzíka mi přišlo že jsem krvácela snad celé šestinedělí.
Berdo díky asi ho zas taky začnu pít-mám ho doma.
hlavní problém je co s těma staršíma dítkama-ti potřebují ven. Naštěstí je Honzík ted u babi a příští týden už to snad půjde.