Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
27.1.10 22:15

Holky, já si také přeju tak hodné miminko jako máte vy :pankac: . Já myslím, že je to dar, protože znám spoustu miminek, který hooodně pláčou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
27.1.10 22:19

Holky myslíte, že kdybych se zítra dole oholila a rodila třeba až za týden, že by mě pak holili zase?? Nechci se nechat holit v porodnici a ráda bych byla připravená, kdybych musela vyrazit třeba kvůli prasknutý plodovce a nestihla to doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
28.1.10 00:02

Ahooooj..

tak jsem zpátky z koncertu.. bylo to naprosto úchvatný!! Ti chlapi jsou neuvěřitelný!!!
Na konci jsem ale měla docela stahy.. ale jen pár a zas to přešlo :-)
zítra bych ještě potřebovala pracovat a rodit ideálně v pátek, protože to je tam i moje „plivací“ doktorka :-)

Mausko tyjo… to počasí teď taky závidím :-) a koukám taky P&T.. no my už v něm s Barčou jezdíme, tak jsem zvědavá, jak bude fungovat pro ty dvě děti :-)
Jináč buď ráda, že Ti Honzík spinká.. ono to přejde.. je ještě maličkej!! U nás zlom nastal ve třech týdnech.. do tý doby jen spinkala, od tý doby skoro vůbec :-)

Joo, perlan musím taky ještě koupit.. je super! :-)

KUbi já byla minule holená cca 2 dny před porodem a to už mě neholili (koukli a prý ok :-).. týden ale nevím.. já se chystám zítra :-)

Tak zatím ahooj a zítra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
28.1.10 05:25

Ahojky mamušky,
tak já nevím, zda mi už nepraskla plodová voda 8-o . Začalo ze mě k ránu téct trochu tekutiny, když jsem šla na záchod a nevěděla jsem, zda jsem se trochu nepočůrala :oops: . Hned jsem hupsla do vany se oholit. Od té doby ze mě tak trošinku ukapává cosi, ale nic neteče :nevim: . Tak já na konec nepoznám ani tu vodu :oops: . Kdyby něco akutního nastalo, tak se loučím, kdyby ne, tak se brzy ozvu :-D:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
28.1.10 07:39

Jééé, Kubi, no vida.. tak ty mě tu fakt necháš :-) no kdyby pořád kapalo, tak radši jed! minumálně s vložkou a oni ti řeknou, jestli plodovka..ale asi jo :)
Budu na Tebe myslet a doufám, že až se vrátíš s mimčem domů, budu už snad taky bez břichu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
28.1.10 07:54

Páni, nový přírůstek a další na cestě :potlesk:

K těm spáčům - buďte rádi a užívejte každého dne spaní, u nás už zlom nastal, cca v 10 dnech, teď už malá rozhodně jen nespí!!!

Mausce závidím to počasí :palec:
I když my už se taky snažíme a ven chodíme, apoň na tu půlhodinku :oops:

Příspěvek upraven 28.01.10 v 08:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
28.1.10 08:12

Kubi nasaď samu vložku a pro jistotu jeď. Oni ti poví. Jinak držím palečky.

Holky panděratý fandim vám, ať máte co nejrychleji mimišáky u sebe. Čekání na den D, alespoň u Honzíka. Bylo tak trošku stresující. :mrgreen:

Sylvii úplně tě vidím na koncertě jak vrníš blahem. :-P Smekám jak ti to všechno vychází , takže vem fixu zaškrtni v kalendáři pátek. A ono to půjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.1.10 09:06

Zrovna jsem chtěla Kubině napsat, že já se holila na termín a rodila jsem týden po a už mě neholili a koukám, že to nebude třeba :-) . Nejspíš bude čerstvá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
28.1.10 09:40

Luci s tím průjmem bych taky něco dělalo, vždyť už to u Honzíka trvá dlouho… a dáváte mu na to něco?
mausko manžel je fakt šikula :palec: a malej je pěknej svalovec :mrgreen: a je Honzík moc krásnej. :palec: Tobě to s tím kočárkem mausko taky moc sluší a ty procházky opravdu závidím…
Jinak s tím spinkáním, mě Berenička spinkala nejvíce v porodnici a to hlavně kvůli té žloutence a doma v podstatě ještě chvilku taky, teď už když není žlutá a řekla bych, že jí žlotenka snad už úplně opustila, tak spinká už mnohem méně. Ale některá miminka jsou prostě spací. Tak si to užívej, on se Ti může opravdu tak za 14 dnů více probrat a na spací období budeš vzpomínat s láskou. :mrgreen:
Kubi držím palce, ať vše proběhne bez problémů a rychle. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
28.1.10 10:46

Ahoj tak přítel má výsledky výtěru ok a volal jsem našemu dr a říkal že pokud tobude mít honzík i dnes máme ještě zítra přijít.Chudáček můj malej.
No a u nás už zlom nastal, Lukášek už dnes nespinká jako jiné dny a v noci to byla hrůza-byl vzhůru co hodinu a pořád plakal a kroutil se-měl nějaké bolení. A to jím fakt jen co mám. Piju i ten fenyklový čaj. Tak uvidíme ale jsem jak po flámu.
Kubi to jsem napnutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
28.1.10 11:00

Kubi, tyjo, jsem na Tebe zvedava, dej vedet, jak na tom jsi, a hlavne se drz, kocko!
Berdy, dekuju za chvalu :andel:
Sylvii, super, ze jsi si uzila vcera koncert, snad Ti to vyjde i s planem rodit v patek :)
Luci, chudak Honzik, snad uz mu bude lip :hug:
Tak jste me presvedcili, ze to spani je normalni, tak ja si budu uzivat, ze porad spinka a nabirat energii na dobu, az bude porad vzhuru a rvat :dance: Dneska tu byla PA a taky rikala, ze mam byt rada, ze je to tim, ze jsem ja sama v pohode a malej je proste spokojenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
28.1.10 11:44

Luci snad už to s Honzíkem bude lepší.

Včera mělá malá taky bolení bříška, a jenom u mě na ruce se uklidnila. Tak jsem jí dvě hodinky nosila. Nejhůř to bral Honzík, šel spinkat. Bez pohádky a bez hlazení, pač vážně se nemůžu rozdvojit. Byl s toho smutnej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
28.1.10 11:50

No já lukáška uspávala na posteli asi půl hodiny než se uklidnil a usnul. Taky jsem zvědavá jak to zkloubíme i s Honzíkem aby se necítil odstrčený brouček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
28.1.10 11:52

Jeden vtípek:
Dvě slečny hrají golf.
Jedné se povede dlouhý odpal, ale když se míček blíží k zemi, slečna ztuhne.
Trefila totiž přesně směrem na čtveřici pánů, hrajících na vedlejší jamce…
jednoho z nich míček zasáhne a chlápek se zhroutí k zemi zkroucený,
s rukama vraženýma do rozkroku. Slečna neváhá a vyběhne situaci nějak napravit.
Chlap tam leží, heká bolestí, slečna mu nabízí pomoc. On chvíli odmítá, ale
slečna ho přesvědčuje, že je fyzioterapeutka a tudíž se vyzná. Postižený
rezignuje, slečna mu zvedne ruce, rozepne poklopec a začne oběma rukama masírovat.
Po pár minutách se ptá jak se pán cítí. On odpovídá: „Jo, jo, je to paráda,
hrozně příjemné, jen ten trefenej palec na ruce mě pořád bolí jak sviňa“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
28.1.10 11:59

Luci tak ten byl dobrej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie