Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
27.1.10 11:39

Kralishku dobrý přístup s tím nákupem prstýnku :potlesk:
Já musím říct že mě to potěšilo, protože je pravda že jsme dítka 9měsíců nosily-ten závěr byl pro mě už všelijaký, porod a bolesti po SC taky stály za to tak jsme si něco zasloužily :wink: I něco malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
27.1.10 12:55

Ahojky,
Monano, to je dobře, že se ti pleť zlepšila a nemáš už žádné problémy :palec: . Ono se to nezdá, ale jakmile se děje něco takového na obličeji, je to normálně stresující. Já měla ekzém okolo očí, padaly mi šupinky do očí a dělaly se ještě ke všemu záněty. Léčila jsem to intenzivně přes 4 roky, nemohla se namalovat a vypadala jako králík. Ale na konec se povedlo a nad exkzemem jsem vyhrála :dance: .

Holky jinak já jsem také pro to, pokud to jde, dáreček za porod dostat :pankac: . Myslím si, že by to mělo být něco, co mi zůstane na památku celý život, nespotřebuje se, nebo se neprodá. A to je nejlepší ten špert, jakýkoliv, třeba i stříbrný.

Když čtu jak ty vaše zlatíčka kakají a čůrají, napadá mě otázka čím čistíte zadečky? Používáte od malinka ty navlhčené ubrousky nebo doma vodou a žínkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.1.10 13:04
Monana píše:
Bel držím palečky,ať to máš rychle za sebou, a mimišáka brzo u sebe. :hug:

Počasí je opradu vopruz. Doufám, že se co nevidět oteplý.

Příspěvek upraven 10.02.10 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
27.1.10 13:06

Zdravím ve slunečném ale mrazivém dni (tedy alespoň u nás)!!!!

Přeji všem nemocným dětem, ať už těm nejmenším či větším brzké uzdravení! Alex už skoro týden bojuje s rýmou a kašlem a ještě mi do předevčírem toho začal zvracet (což u něho není zvykem).

Co se týká dárku k porodu, také jsem dostala notebook (ale už před porodem), naštěstí jsem si ho mohla vybrat sama :-))). Takže s dárky za porod naprosto souhlasím :-))).

Chtěla bych se zeptat… Používáte už někdo dudlík. Mimís se mi konečně vzpamatoval po žloutence a dokáže probdít až 7 hodin v kuse (je mu 16 dnů !!!) a to se pak samozřejmě nudí, pokud ho nenosím nebo s ním nedělám jiné blbosti :-). Párkrát jsem už v největší nouzi zkusila dudlík a na moc dlouho se nechytil. Dnes dopoledne znovu (po třech hodinách přehazování z ruky na ruku a opakovaného ukládání do postýlky) a od té doby se ho nechce pustit. Velmi rychle pochopil princip a kdykoli mu vypadne, už se ho dožaduje. Jaké máte zkušenosti vy? Trochu mám z toho vítr… ;-)))

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
27.1.10 13:29

Jejda já si zvykla že Lukášek pořád spinká a je hodnej ale asi to je taky tou žloutenkoua za pár dnů se budu divit. 8-o
Dudlík zatím nedáváme, uvidíme jestl ito půjde bez něj.
Jo a zadeček se snažím utírat mokrou žínkou ale ne vždy se mi chce pro vodu v lavorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.1.10 13:36

Kristy, urco to krvaceni brzy prejde, mozna zkus ten tee tree olej, nic tim nezkazis ;) Sice jsem mela super dlouhej porod, ale aspon ze nebylo zadny vnitrni zraneni, natrzeni, siti, tak aspon neco se zadarilo. A jak rika Berda, jeste se mi krvaceni muze vratit. Ja zas chodim na zachod kazdych pet minut, holt telo se nejak musi zbavit vsech tech prebytecnych tekutin a tak.
Pajo, takovych sracich nehod jeste bude :mrgreen: My vcera dostali 4× sprchu curani pri prebalovani, takze jsme jen omyvali, prevlikali, no, radost :roll: Dneska me to potkalo jen jednou - zatim. Jo, holcicky si aspon nemuzou pocurat hlavu :mrgreen:

Kubi, ja pouzivam na cisteni zadecku jen vodu a vatu, nemazu zadnym kremikem, vcera jsem ho jen promastila trochou olivovyho oleje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
27.1.10 14:04

hmmm, :think: snazim se sem hodit nejakou fotku Honzika a nejak se to nechce ukazat.. Muzete mi poradit, jak to delate? Dala jsem par fotek na rajce, kopii adresy jsem vlozila sem do prispevku pres „vlozit obrazek“ a… nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.10 14:21

Já používám na utírání zadečku vlhčený ubrousky a mažu Rybilkou. ale dneska se Ondra tak pokakal, že mu to proteklo až na záda a málem zezadu na krček, tak to jsem šla pro vodu. A vůbec to nešlo umýt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.10 14:24

mausko, teď jsem zkoukla výtvory tvého manžela a moc se mi líbí. To musíš mít doma krásných šperčíčků, co? Na každý den něco jinýho :dance: …

A k dudlíkům - já ho Ondrovi neupírám, ale on stejně moc nechce. Jen když mi pláče u přebalování před kojením, tak ho na chvíli zabaví, ale stejně ho plive. Uvidíme, jak to bude do budoucna. Radši bych, kdyby ho neměl, ale jestli má nějak trpět nebo řvát, tak mu ho radši nechám. Jo a dobrý je, když škytá a nemůže se toho zbavit, tak dudlík zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
27.1.10 14:30

Kubi já teda používám na čištění zadečku ty navlhčené ubrousky, ale voda je taky dobrá…

Callamaiko z dudlíku mít vítr fakt nemusíš… hodně dětí tady už používá dudlík, my teda zatím ještě ně, ale v nouzi už jsem ho taky zkoušela, zatím ho ale malá plive a hlavně je ten dudlík na ní hrozně velký, aspoň mi to přijde, ale jelikož se snaží pořád tak trochu dudat, tak určitě u dudlíku dřív nebo později stejně skončíme.

mausko fotku přidáš lehce, stačí když pod „Přidat příspěvek“ a vlastně pod smajlíkama je „Můžete přidat fotku:“, musíš vedle kliknout na Choose File a vybrat fotku z PC a pak už jen normálně jen klikneš na „Přidat příspěvěk“… jedině jestli ta fotka není v moc velkém formátů, nevím jestli je to tady nějak omezené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.1.10 14:38

Ahoj holky

jen vam chci napsat ze Belavue uz ma Sofinku u sebe,ma 4038g a 53cm,sla cisarem a narodila se v 10.30 hodinku po prichodu do porodky.Je na JIP ale stastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
27.1.10 14:39

Hm, takže ubrousky klíďo používat od narození. Já jen, že nás v kurzu strašili, že to není dobré pro pokožku zadečku atd. Jenže si právě také nedovedu představit běžet před každým přebalením s lavorkem pro vodu.
Dneska jsem dostala uklízecí náladu, takže jsem čistila, leštila a povlíkala peřiny. Zítra se chystám na vytírání podlahy, třeba to malou nějak popostrčí.
Sylvi, já se také bojím porodu :oops: . Snažím se si říkat, že to nebude nic hrozného a utěšuji se, ale v podvědomí mám, že mě čeká hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
27.1.10 14:42

Ty brďo !!! Tak tomuhle se říká fofr :mrgreen: 8-o !! Bel vás snad všechny trumfla :mrgreen: .
BEL, MOC GRATULUJI K SOFINCE :kytka: :andel: :dance: , přeji oběma hodně zdravíčka a Tobě rychlé zotavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
27.1.10 14:44

Gratulujeme Bel k sofince, já ani nevím-Bel šla na plánovaného císaře??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.1.10 14:45

Kubi, ja pouzivam vlhcene ubrousky od narozeni, jsou z DM a je na nich napsano Babylove senzitive :wink: Jinak kdyz je cca jednou denne moc durch a na koupani jsou super jednorazove zinky (baleni 100 ks za 110 Kc, na cca 2 mesice, vim ze to neni moc ekologicke, ale super pohodlne :oops: )
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital