Poradna duly
Jana Čurdová
Lukášek protekl jednou přes noc a jinak dobrý. Zatím používáme ty nejměnší a další balík máme i ty větší.
A kde je zbytek našich těhulek? Že by dnes všechny rodily? Teda kromě Sylvii a Kub, ale Bel tu není a vlastně Zziny dneska nastupovala do porodnice… teda myslím.
Jinak my máme zatím plenky č. 1 a myslím, že nám ještě nějakou chvíli vydrží… ![]()
To tak uteklo že už je tady většina maminek a už jen pár těhulek. je to nedávno co jsme našli na testíku dvě čárky a už mi tu hajá Lukášek. ![]()
Tak já nedostanu nic, ale byla jsem od manžela pochválena. A dostala jsem i velké děkuji, že je malá nádherná.
Když pro mě manžel jel do porodky po propuštění, musel se nejdříve stavitu mojí mamky pro Honzíka. A mamča mi poslala kytici tulipánů. Takže manžel přišel do porodnice jako milující manžel s kyticí. A až doma mi řekl, že je mu to trapný. Ale kytici mi poslala mamka s bráchou. Nemá penízky.
U Honzíka jsem také žádný dar nedostala - u nás se na to nehrálo. Většinou co vím si holky přáli nějaký šperk. A já stejně nic takového nenosím.
Kristy Bepanthen na rty zkusím. Mám je dlouhodobě popraskaný a žádný lůj nezabírá. Nebo možná ještě pomůže infadolan. Je to promašťovací mastička k regeneraci kůže - asi jí prubnu. Že mě to nenapadlo dříve
![]()
Lucilko téda chudák Honziště. Snad se rychle zotaví. Úplně tě chápu, bylo by mě ho taky hrozně líto. Navíc když mu je špatně.
Prsa mlékárny už se mi začínají srovnávat. Odsávala jsem zatím jen v noci a přes den zatím ťuk, ťuk. - dobrý
Monano, také je dobrý balzám na rty Panthenol, koupíš v lékárně. Ale ten bepanthen normálně lidem kolem mě zabírá, jenom né mně
.
Berdo, Zziny nastupovala do nemocnice už v pondělí. Ty jo, ale ta Bel, tak že by
?
Ahoj holky,
dneska se chystám na zítra do nemocnice, tak nějak nestíhám psát…
Ale taky by mě moc zajímalo co Zziny, jestli už to má za sebou…
Jinak nevím komu mám napsat,když Fragolka je v porodce??
ahoj holky,
jo, jo, když to chce z plínek ven, tak to proteče i dupačkama a až na maminku
, a to používáme pampersky, prý neprotýkají
Jinak já měla 1 balení pampers newborn a 2 balení huggies newborn (zlatý pamepersky), no a teď už jedeme ve 2 pamperskách, ale my už máme kolem 4 kil ![]()
Dnes jsem byla s malou na kontole na ortopedii. Vše je OK, ale máme dál preventivně dávat široké balení a za měsíc na další kontrolu. Holky, taky musíte dávat preventivně široké balení? Docela mě to štve, když je malá v pořádku. Nemůže si pořádně pokopat nožičkama, tak to občas šidím
Těšila jsem se, že ode dneška už se s tím nebudeme muset trápit a ono houby ![]()
Dárek za Emičku jsem nedostala, ale je to především z důvodu penízek. Teď v únoru máme ale dostat nějaké peníze a já mám k tomu ještě narozky, tak mám slíben nový mobil (měla jsem služební, který jsem musela vrátit a teď používám takový předpotopní, který má furt vybitou baterku
) a prý dostanu i nějaký dárek na památku za Eminku. Největším dárkem pro mě ale stejně je sama Emča a když vidím, jak je z ní manžel vedle ![]()
Sylvii já jsem v neděli taky debordelizovala Emy pokojíček. Pořád jsem tam měla v koutě krabice s oblečením a hračkami, který jsme podědili pro Emu. Ale doteď na to nějak nebyla síla to uklidit
V neděli jsem se ale šprajcla, krabice uklidila a dokonce už i pro malou udělala „hrací koutek“
Teď už jen zbývá vylepit na zeď obrázky a pokojíček bude dle mých představ ![]()
Bel moc držím na zítřek palce
Pájo mno, u nás to ale bohužel nejsou jen krabice s hračkama, ale počítače, tiskárny, papíry, upomínkové předměty.. prostě všechno, co se nikam nevejde.. a jak jsem psala, nemáme dost nábytku.. ale my toho většinu vyházíme, dáme do sklepa a zbytek někam prostě nacpu
zrovna jsem demontovala PC
už budem jen notebookovat!
Holky mě se tak nalívají prsa až to bolí ![]()
No a široké balení dávat nemusíme, když máme kyčle ok.
Ženy zdravím a hlásím, že žiju, i když je velmi těžké zvyknout si na život, ve kterém se spí max 3 hodiny v kuse ![]()
Hlásím se do klubu poblijónů
i těch, co se vzhledem k mrazivému počasí zatím s kočárkem venku moc neukazují.
Docela závidím těm, co musejí mlíko odstříkávat, protože ta moje vysavačka přibrala za týden 400g a spíš má málo, jíst chce po 2,5 hodinách, 3 už jsou na ní moooc dlouhá doba ![]()
No a mám dotaz - jak je to s koupáním v šestinedělí - myslím tím doma ve vaně - asi nee co? A když já tak toužím po tom naložit se do horké vany …
No a každopádně gratulace k VIP miminku Simče ![]()
A VŠEM KINDERVAJCŮM PEVNÉ NERVY A RYCHLÉ PORODY ![]()
Knizsko-koupat se nesmíme 6týdnů-kvůli infekci a tak-já vanu miluju a těším se nani.
Ven prý můžeme až tak za 10dní, už se těším až se oteplí.
Lucilko, to s těmi prsy znám. Zkus trošku odstříkat a pak je zchladit, někdo jenom chladí
Mně to pomáhalo ![]()
Ach jo, my máme taky dobrý kyčličky, ale tady to dávají preventivně všem ![]()
LUCI, DÍKY, JÁ SI TO S TOU VANOU MYSLELA…NO NEDÁ SE NIC DĚLAT