Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
26.1.10 10:38

Jo od 1 mesice, my je tedy nasadili presne ve 4 tydnech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
26.1.10 10:49

Achojte ve spolek… nevím jak to děláte, ale já vás vůbec nestíhám číst… a tak ani nevím na co dřív reagovat. Určitě tu píšete mnoho dobrejch rad a já stále spíš odpočívám a tak…
Malej mi od 3h vždy nespí…chudák manžel… nemám sílu se ani zvedat z postele (vykuchání furt bolí)…Těžko říct, jestli je to bříškem, když ho mám v náruči, tak je mu dobře.
Tak já si jdu dát 20 než se piraňa probudí… :cert:
Maminky, mimiška a 2v1 držte se!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
26.1.10 11:00

Naši kluci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
26.1.10 11:01

Filípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
26.1.10 11:37

Kecko, tak na fotkach Filipek rozhodne nevypada na piranu :mrgreen: Ale chapu, ze to ponocovani a jeste byt po cisari je docela zahul.
My meli docela klidnou noc, malej nejvic radil kolem pulnoci a az do dvou se mu proste nechtelo spat, pak to zalomil a spal az do pul osmy, dal si mlicko a spal dalsi hodku, takze naprostej luxus :hug: Byla tu PA, prevazila ho a jsme nadseny, o proti porodni vaze je jen o 150 gramu lehci, takze se mu evidentne dari dobre a mlicko chutna:) Ted se chystame ven, je tu krasne slunicko a asi 10 stupnu :pankac: (teda nechci provokovat :andel: )
Lucilko, co Honzik, uz je mu lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 11:45

Holky ani nevím jestli jsem vám psala že lukášek přibral za 3dny 330g.
jen s Honzíkem to není dobré. V noci byli s přítelem na pohotovosti, pořád zvracel a měl průjem a byl zesláblý. Jenže se na to nic nedává, jen dieta a hodně pít. Pokud bude odmítata pití nastoupí do nemocnice na kapačky. taky ná mdr doporučila aby šel ta k na 2-3dny z domu aby nebyl blízko lukáška a mě. Tak je mi to líto co se mu asi honí v hlavičce že jsme ho poslali zase pryč. Byl na hlídání týden když jsem byla v porodce a ted jsme ho zase poslali pryč :cry: Takže přítel si vydupal dovču aby byl ze začátku s náma a takhle to dopadlo. Snad se Honzíkovi uleví a bude brzo doma a já ani lukášek to nechytneme :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 11:46

Takže mám první regulérní poporodní depku-ale vím že je to prkotina, že jsou horší věci ale to víte, představovala jsem si vše jinak a Honzík si nás moc neužil a zas je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
26.1.10 12:08

Luci teda to je mi líto, že Honzík místo seznamování s Lukáškem takhle trpí :-( zlvášť když je i přítel doma.. a vůbec . Tak moc držím palce, aŤ je brzy dobře!!

Jinak já stále 2v1 a cítím se líp než minulý týden :-)
takže zítra koncert a pak…? únor?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
26.1.10 12:08

Lucilko, kocicko, to je mi moc lito :-( Kam jste ho dali, k rodicum? Na ten prujem a zvraceni pomaha sprite nebo 7up - trochu ohrat a pit, sice to zni divne, ale fakt to ulevuje. Taky je dobry pit colu, ale na to je asi malej :( Chjo, drz se a nebud smutna, urcite mu bude brzy lip a vy budete zas vsichni spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 12:10

No uvidíme snad se mu to spraví, zatím je prej spokojenej. Brouček náš malej, mně se po něm tak stýskalo v porodnici a zas je pryč.
Sylvi aby tě to nechytlo před koncertem-mě to chytlo když jsem to nejméně čekala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
26.1.10 12:11

Sylvii, zitra koncert a pak ..porod!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.1.10 12:11

Tak holky, my už máme režim, jak si ho určil Ondrášek :-) . Celé dopoledne se mu musím věnovat, papáme, přebalíme, dopapáme, eventuelně opět přebalíme, pochováme, pocvičíme nožičkama, zase pochováme, kňučíme a už je poledne a já ještě nesnídala. už to bylo včera a bude jistě i zítra :-) … Odpoledne pak spí jako :andel: a musím ho budit na jídlo. Pěkně si mě omotává, lumpík :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 12:13

Tá já se dnes zase nemyla :oops: Jsem ostuda, my pořád uklízíme nějaký čurbes a snažíme se to tu doladit.
Hrozěn se mi nalívají prsa, až to bolí. lukášek by přes den pořád spinkal a v noci trochu mín. Ale to se srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 12:15

Jdu si dát oběd, jsem sama doma tak jsem zapekla kuřecí prsa se sýrem-rychlovka.
Jo a mám takový dotaz-možná přihlouplý ale bývá zvykem že ženě něco dostane za porod dítěte-jak je to u vás??
Já za Honzíka dostala obr kytici-čekala mě doma po návratu z porodnice, tentokrát to přítel moc neprožívá a ani se slůvkem nezmínil že jsem třeba šikovná že jsem zvládla porod apod-bere to jako samzřejmost a včera mi koupil větrní ka říkal že to mám za porod Lukáška jako dárek 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
26.1.10 12:54

Jo jo, holky, jak se těším, až bude mimi venku, tak už se vidím, jak ho budu zítra do večera zaklínat, aby vydrželo :-)

Jinak pozor - BALÍM SI TAŠKU!!! To jsem dobrá, že :-)Manža hrozně hnul s tím bordelem vedle, takže když se mi podaří přebrat ty papíry, tak z toho bude poloprázdný pokoj.. a to už by bylo fajn.. pak už jen jednu stěnu vymaluju a dám nálepky na zdi..ale to nespěchá :-) a pak jednou až budou peníze, koupm skříň!! :-)
A taky doufám, že dneska prodáme Teutonku!

Kristy já si před prvním dítkem naivně myslela, že děti prvního cca půl roku vlastně pořád spí :-) jak je tak člověk potkává hodňoučké v těch kočárcích venku.. jak jsem se pak divila, když po třech týdnech začala Barunka před den vyžadovat tolik pozornosti a spala třeba jen tři hodinky :-) trávila jsem dny v županu..

Jsem zvědavá, jak to půjde s miminkem a jedním skoromiminkem :-) Třeba dneska jsem si vůbec neuměla představit, kdy budu mít čas na mimi.. než jsem Barunce udělala snídani, převlíkla, přebalila, pohrály jsme si.. :-) no legrace bude!!

Luci to je dobře, že se neodbýváš.. já když jsem doma sama buď nejím vůbec, nebo chleba, nebo max špagety :-)
Jo a za porod teda nic nedostanu :-) snad jen to porodné.. doufám :-)
Ale Barče jsme chtěli koupit tříkolu.. jako že ji přinesla sestřička.. :-) aby nežárlila..ale myslím, že to stejně asi ještě neumí :-)

Teda, jsem zvědavá, co Bel a Zziny!! :-)

Jo a komu mám vůbec psát sms, kdybych rodila, když tu není Fragol? Písnete mi někdo číslo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí