Poradna duly
Jana Čurdová
Achojte ve spolek… nevím jak to děláte, ale já vás vůbec nestíhám číst… a tak ani nevím na co dřív reagovat. Určitě tu píšete mnoho dobrejch rad a já stále spíš odpočívám a tak…
Malej mi od 3h vždy nespí…chudák manžel… nemám sílu se ani zvedat z postele (vykuchání furt bolí)…Těžko říct, jestli je to bříškem, když ho mám v náruči, tak je mu dobře.
Tak já si jdu dát 20 než se piraňa probudí… ![]()
Maminky, mimiška a 2v1 držte se!!! ![]()
Kecko, tak na fotkach Filipek rozhodne nevypada na piranu
Ale chapu, ze to ponocovani a jeste byt po cisari je docela zahul.
My meli docela klidnou noc, malej nejvic radil kolem pulnoci a az do dvou se mu proste nechtelo spat, pak to zalomil a spal az do pul osmy, dal si mlicko a spal dalsi hodku, takze naprostej luxus
Byla tu PA, prevazila ho a jsme nadseny, o proti porodni vaze je jen o 150 gramu lehci, takze se mu evidentne dari dobre a mlicko chutna:) Ted se chystame ven, je tu krasne slunicko a asi 10 stupnu
(teda nechci provokovat
)
Lucilko, co Honzik, uz je mu lip?
Holky ani nevím jestli jsem vám psala že lukášek přibral za 3dny 330g.
jen s Honzíkem to není dobré. V noci byli s přítelem na pohotovosti, pořád zvracel a měl průjem a byl zesláblý. Jenže se na to nic nedává, jen dieta a hodně pít. Pokud bude odmítata pití nastoupí do nemocnice na kapačky. taky ná mdr doporučila aby šel ta k na 2-3dny z domu aby nebyl blízko lukáška a mě. Tak je mi to líto co se mu asi honí v hlavičce že jsme ho poslali zase pryč. Byl na hlídání týden když jsem byla v porodce a ted jsme ho zase poslali pryč
Takže přítel si vydupal dovču aby byl ze začátku s náma a takhle to dopadlo. Snad se Honzíkovi uleví a bude brzo doma a já ani lukášek to nechytneme ![]()
Takže mám první regulérní poporodní depku-ale vím že je to prkotina, že jsou horší věci ale to víte, představovala jsem si vše jinak a Honzík si nás moc neužil a zas je pryč.
Luci teda to je mi líto, že Honzík místo seznamování s Lukáškem takhle trpí
zlvášť když je i přítel doma.. a vůbec . Tak moc držím palce, aŤ je brzy dobře!!
Jinak já stále 2v1 a cítím se líp než minulý týden ![]()
takže zítra koncert a pak…? únor?? ![]()
Lucilko, kocicko, to je mi moc lito
Kam jste ho dali, k rodicum? Na ten prujem a zvraceni pomaha sprite nebo 7up - trochu ohrat a pit, sice to zni divne, ale fakt to ulevuje. Taky je dobry pit colu, ale na to je asi malej
Chjo, drz se a nebud smutna, urcite mu bude brzy lip a vy budete zas vsichni spolu ![]()
No uvidíme snad se mu to spraví, zatím je prej spokojenej. Brouček náš malej, mně se po něm tak stýskalo v porodnici a zas je pryč.
Sylvi aby tě to nechytlo před koncertem-mě to chytlo když jsem to nejméně čekala ![]()
Tak holky, my už máme režim, jak si ho určil Ondrášek
. Celé dopoledne se mu musím věnovat, papáme, přebalíme, dopapáme, eventuelně opět přebalíme, pochováme, pocvičíme nožičkama, zase pochováme, kňučíme a už je poledne a já ještě nesnídala. už to bylo včera a bude jistě i zítra
… Odpoledne pak spí jako
a musím ho budit na jídlo. Pěkně si mě omotává, lumpík
![]()
Tá já se dnes zase nemyla
Jsem ostuda, my pořád uklízíme nějaký čurbes a snažíme se to tu doladit.
Hrozěn se mi nalívají prsa, až to bolí. lukášek by přes den pořád spinkal a v noci trochu mín. Ale to se srovná.
Jdu si dát oběd, jsem sama doma tak jsem zapekla kuřecí prsa se sýrem-rychlovka.
Jo a mám takový dotaz-možná přihlouplý ale bývá zvykem že ženě něco dostane za porod dítěte-jak je to u vás??
Já za Honzíka dostala obr kytici-čekala mě doma po návratu z porodnice, tentokrát to přítel moc neprožívá a ani se slůvkem nezmínil že jsem třeba šikovná že jsem zvládla porod apod-bere to jako samzřejmost a včera mi koupil větrní ka říkal že to mám za porod Lukáška jako dárek ![]()
Jo jo, holky, jak se těším, až bude mimi venku, tak už se vidím, jak ho budu zítra do večera zaklínat, aby vydrželo ![]()
Jinak pozor - BALÍM SI TAŠKU!!! To jsem dobrá, že
Manža hrozně hnul s tím bordelem vedle, takže když se mi podaří přebrat ty papíry, tak z toho bude poloprázdný pokoj.. a to už by bylo fajn.. pak už jen jednu stěnu vymaluju a dám nálepky na zdi..ale to nespěchá
a pak jednou až budou peníze, koupm skříň!! ![]()
A taky doufám, že dneska prodáme Teutonku!
Kristy já si před prvním dítkem naivně myslela, že děti prvního cca půl roku vlastně pořád spí
jak je tak člověk potkává hodňoučké v těch kočárcích venku.. jak jsem se pak divila, když po třech týdnech začala Barunka před den vyžadovat tolik pozornosti a spala třeba jen tři hodinky
trávila jsem dny v županu..
Jsem zvědavá, jak to půjde s miminkem a jedním skoromiminkem
Třeba dneska jsem si vůbec neuměla představit, kdy budu mít čas na mimi.. než jsem Barunce udělala snídani, převlíkla, přebalila, pohrály jsme si..
no legrace bude!!
Luci to je dobře, že se neodbýváš.. já když jsem doma sama buď nejím vůbec, nebo chleba, nebo max špagety ![]()
Jo a za porod teda nic nedostanu
snad jen to porodné.. doufám ![]()
Ale Barče jsme chtěli koupit tříkolu.. jako že ji přinesla sestřička..
aby nežárlila..ale myslím, že to stejně asi ještě neumí ![]()
Teda, jsem zvědavá, co Bel a Zziny!! ![]()
Jo a komu mám vůbec psát sms, kdybych rodila, když tu není Fragol? Písnete mi někdo číslo? ![]()