Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
26.1.10 13:16

Ahojda mamušky,
Sylvi, já ti číslo klidně pošlu, ale v našem případě to může být docela k ničemu. Předpokládám, že budeme možná v porodnici zrovna obě :mrgreen: .
Lucilko, také je mi moc líto, že je malému tak zle a musel se jít léčit. Ale vydrž myško, brzy se určitě uzdraví a vrátí domů. Zase je to opravdu lepší, aby vás nenakazil.
Mausko, teda o ohřátém spritu jsem ještě neslyšela, ale může to být dobrá rada :dance: , si to budu pamatovat na horší časy :-D .

Mně se zase vrátily ty koutky na puse s tím, že se mi začaly hrozně loupat rty :-( . Mudra mě poslala už na kožní, ať udělají stěry, jestli to není infekční, abych nemohla po porodu hned nakazit mimi. Doktorka na kožním mi žádný stěry neudělala, diagnoza zní, že je to exzém 8-o . Jsem alergik a prý je to z toho, že máme doma psa. Výsledky testů na psí srst mi vyšly negativní, ale to tahle doktorka prý nebere. No skoro mi vynadala a hlavně nastrašila, že Eliška bude na 100% alergik také, že bude mít ekzém po celém těle a že si budeme muset vybrat, jestli pes a nebo dítě. Kdybychom psa neměli, tak prý stačí, že ho má někdo v rodině, kdo přijde na návštěvu a přinese chlupy na oblečení. Z toho prý dítě také může mít ekzém 8-o . Jako vím, že pes není pro alergiky vhodný, ale tohle mi připadá už trochu moc :nevim: . Dostala jsem mastičku Fucicort a mám jí mazat 5 dnů.
Monano, bactroban zabíral, ale brala jsem ho dlouho a musela ho už vysadit :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
26.1.10 13:21

já už jsem Sylvii tel. poslala :mrgreen:
Kubi jestli chceš pošlu i tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.1.10 13:26

Lucilko, mě se manžel taky ptal, co bych chtěla, ale já nic nechci, mám Ondru a to je dárek nejhezčí. Ale moc mě překvapil. Nemohl nás vyzvednout z porodnice (vezl nás taťka), ale doma na mě čekala kytice s krásným dopisem a vzkazem pro Ondráška. Neudržela jsem slzy, to bylo moc hezký… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.1.10 13:36

Kubi, na ty loupající se rty zkus Bepathen. Na ty koutky to asi nepomůže, ale na rty jo. Já už ho mažu na všechno :-D . Po porodu jsem měla rty tak rozkousaný a vysušený, zkusila jsem Bepathen a do dvou dnů byl klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 13:41

Já když šla domů z porodnice s Honzíkem tak mě taky doma čekala kytka a byl to doják a romantika zároven :srdce:
Ale podruhé už je t oasi pro ty chlapy jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
26.1.10 13:59

Ahoj holky,

tak dneska jsem toho moc nestihla, taky jsem se sprchovala od rána asi ve dvanáct, protože ta naše cácorka, taky celé dopoledne vyžadovala pozornost… zrovna přemýšlím, že nakoupím vagón plenek, protože toho našeho pose*u neustále přebaluji. :mrgreen:

Lucilko Honzíka je mi líto, my jsme takhle s malou skončili v roce a půl v nemocnici, naštěstí si nás tam nenechali, jelikož jsem jí ještě kojila, tak mi paní doktorka říkala, že jsem jí zachránila od kapaček a od pobytu v nemocnici… jinak jsme tam dostali čípek proti zvracení a byl nám doporučen Kulíšek, který se přidává třeba do pití a je to proti hydrataci… stačí aspoň trochu.

Já minule dostala za porod auto… tak jsem čekala, že teď to bude třeba barák, jsem skromná, :lol: ale dostala jsem aspoň kytku. :-) I ta potěší, jelikož je můj muž zaneprázdněn prací a chodí domů docela pozdě, protože si vzal dovču když jsem byla v porodnici a teď maká o sto šest, myslela jsem, že si ale vezme volno, když dorazím domů. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 14:03

Berdo to můj chlp si vzal volno aby mi p ocísaři pomohl a nakoenc je Hnozík u babi.
No sand bdue Hnozík pít, nedovedu si představit jak by mu dali kapačku, leda by ho přivázali k posteli :-?
Teda lukášek pořád spinká a mě už prasknou prsa snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 14:04

Berdo to můj chlap si vzal volno aby mi p ocísaři pomohl a nakoenc je Hnozík u babi.
No snad bude Honzík pít, nedovedu si představit jak by mu dali kapačku, leda by ho přivázali k posteli :-?
Teda lukášek pořád spinká a mě už prasknou prsa snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.1.10 14:23

Berdo, s plínkama to mám stejné! Jen to sviští. Zatím jsem je nekupovala, všechny co mám doma jsme dostali, ale až budu chodit den co den do krámu pro balíky, tak mě asi omejou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 14:30

My naštěstí taky dostali mega balík pampers newborn a pak další pampers o čísl ovětší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
26.1.10 14:31

Kristy, děkuji za radu, já ten bepanten už zkoušla, pomohl mi tak na dva dny a pak už zase ne :-( .
Monano, to bys byla hodná, kdybys mi poslala číslo :mrgreen: .

Myslím si, že kytka nebo dáreček za porod je docela častá věc. Ale je jasné, že každý se řídí podle svých možností a peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
26.1.10 14:36

Co asi Zziny, čekám na zprávičku o miminku, ale také nevím, komu by ona vlastně psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
26.1.10 14:36

Tak mi teď psala Fragi a moc vás všechny pozdravuje… bojí se Simčou s jídlem, ale snad je pustí ve čtvrtek. :-)
Lucilko neboj určitě Honzík na kapačkách neskončí, to by vás už varovali v noci… ale ten Kulíšek je opravdu dobrý, prodává se v lékárně, já ho mám raději doma, kdyby bylo nejhůř.
Kristy jsem ráda, že v tom nejsem sama. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.1.10 14:43

Když jsme u těch pampersek Newborn - jaký s nima máte zkušenosti? Já měla jeden balík, ten už jsme vypoužívali a teď už dávám dvojky. Mají po stranách uvnitř lepší zabezpečení proti protečení. U těch jedniček jsem se vztekala, že Ondra protékal a měl úplně mokrý pyžamko. Převlíkala jsem ho celýho třeba dvakrát za noc… A ty dvojky nejsou o moc větší a neprotéká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
26.1.10 15:00

Kristy když na to přijde, tak cestu ven si to vždycky najde a proteče to i dvojkama a pak ještě i dupačkama. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí