Poradna duly
Jana Čurdová
Kubi, tobě na rty nic nepomáhá, protože to nejspíš není normální popraskání. Třeba ti konečně řeknou, co to je, když ti vzali stěry… Tak hodně štěstí
A když jsme u protékání - ve čtvrtek jsme byli poprvé u dětské doktorky, vzala jsem s sebou jednu přebalovací podložku a dvě látkové pleny a záhy jsem zjistila, že je to málo!!! Ondrášek nejdřív pokakal jednu plenu i na podložku, a pak když jsem ho chovala zabaleného v té druhé pleně, tak se pokakal znova a rovnou mámě do ruky! Tak příště půjdeme s kufrem
…
Na ty kyčle jsem zvědavá, co nám řeknou. Jdeme příští týden, v porodnici to bylo dobrý. Ale pamatuju si, že ségře naordinovali široký balení preventivně do jedné plenky…
Monano funkční na popraskaný rty je ještě placenta, což znamená jelení lůj s placentou, koupí se normálně v lékárně. Já mám taky pořád popraskaný rty a nic moc mi nepomáhá, ale tohle mi zatím vždy pomohlo.
To se manžel s tulipánama v porodnici hezky vytáhnul, hlavně že byl hrdina a řekl Ti to až doma…
Bel zítra na Tebe budeme myslet, tak se holky držte. ![]()
To lukášek pana dr včera tak počůral že se pan dr šel převlíct ![]()
No a musím vám napsat že mě ten můj chlap napínal a nakonec jsem dárek za syna dostala.čekal mě jako překvapení na klávesnici-přítel věděl že tam ho nepřehlédnu
Chtěl ho koupit v pátek ale jak nás pustili nečekaně dřív. neměl kdy. Tak mi udělal radost. Pěkně jsem si pobrečela-no jo ty hormony.
Jinak prsa je dobrý po kojení nebo pak i po odsátí ochladit, nebo vlastně tak trochu i zmrazit… v porodnici mi na to dávali led, vypadalo to jako prezervativ naplněný vodou a zmražený, zabalili to do žínky, aby to nebylo tak hrozný a pomáhalo to a pak před kojením je zase dobrý ty prsa nahřát a tam kde je problém namasírovat, tak že to prso v podstatě válíte mezi dlaněmi, aby to mlíko co nejlépe povolilo a změklo. Taky jsem si myslela, že zdechnu, už se mi tam dělaly takové ty tvrdé bouličky, ale pomohlo to.
Lucilko k nám včera taky dorazila doktorka, ještě předtím než šla do ordinace a ta naše princezna to taky nenechala bez následků a pani doktorce počůrala úplně svetr. ![]()
A copak Ti vlastně za dárek dal?
Já myslím, že ten můj je teď tak zaneprázdněný, že si to ani neuvědomí a nic nedostanu, i když by mi to asi udělalo radost, ale je pravda že ani nevím co bych chtěla, protože na šperky taky moc nejsem… v podstatě nic nepotřebuji. ![]()
Kristy, ona mi ty stěry právě vůbec neudělala
, jen se na mě koukla přes stůl.
Bel, na zítra budu držet palce! Přeji Ti, abys to měla rychle za sebou a chovala už Sofinku v náruči
.
Lucilko, mě to napadlo, že by mohlo být na konec nějaký překvápko
.
Monano, děkuji za číslo
.
Kubi, teď mě napadlo, že bys mohla vyzkoušet kosmetiku z konopí. Určitě mají i něco na rty. Jmenuje se to Cannadent. Jinak přístup doktorky mě nepřekvapuje… škoda ![]()
No já zase na šperky jsem ale mám jen ty od bývalého manžela a ty nenosím.Takže jsem dostala prstýnek a udělal mi radost ![]()
Luci to je romantika
Ale, že to měl chlapec pěkně přichystaný. Nechal tě vycukat dlouho ![]()
Honzík je pěkně chcíplý, dneska se mu pěkně rozjela nejhorší chlapská nemoc (rýmička). Takže budu v noci asi vysávat soplýky.
Konopná kosmetika je dobrá. Používá jí brácha na lupenku a nemůže si jí vynachválit. Ale má jinou značku - Cutis Help.
Kristy, děkuji za radu
, já jsem o tý konopný kosmetice četla a je na to jen samá chvála, takže to vyzkouším
.
Já tedy na šperky a hlavně na prstýnky jsem
. Jsem trochu úchylná a chodím se koukat na prstýnky do výloh
. Teď trpím, min dva měsíce žádný na prsty kvůli oteklinám nedám.
HALó haló, novina ZZiny nám dnes chlapečka povila
Davídek je na světě od 16:07 hod. Má 3740g a 50 cm. Měl omotanou šňůru, tak se mu nechtělo ven.
Zziny posíláme velkou gratulaci k Davídkovi a hodně štěstíčka.
![]()
Jéé Zziny hurá
, gratuluji
a přeji hodně zdravíčka jak Davídkovi, tak mamince.
Tiše závidím
.
Gratulujeme Zziny kmiminku.
Lukášek dnes nemůže porpvé usnout, má asi bolení a kroutí se tak jdu uspávat ale nedaří se, dobrou.