Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
26.1.10 17:25

Kubi, tobě na rty nic nepomáhá, protože to nejspíš není normální popraskání. Třeba ti konečně řeknou, co to je, když ti vzali stěry… Tak hodně štěstí

A když jsme u protékání - ve čtvrtek jsme byli poprvé u dětské doktorky, vzala jsem s sebou jednu přebalovací podložku a dvě látkové pleny a záhy jsem zjistila, že je to málo!!! Ondrášek nejdřív pokakal jednu plenu i na podložku, a pak když jsem ho chovala zabaleného v té druhé pleně, tak se pokakal znova a rovnou mámě do ruky! Tak příště půjdeme s kufrem :mrgreen: …

Na ty kyčle jsem zvědavá, co nám řeknou. Jdeme příští týden, v porodnici to bylo dobrý. Ale pamatuju si, že ségře naordinovali široký balení preventivně do jedné plenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
26.1.10 17:39

Mon: děkuju za čísílko,takže budu informovat tebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
26.1.10 18:16

Monano funkční na popraskaný rty je ještě placenta, což znamená jelení lůj s placentou, koupí se normálně v lékárně. Já mám taky pořád popraskaný rty a nic moc mi nepomáhá, ale tohle mi zatím vždy pomohlo.
To se manžel s tulipánama v porodnici hezky vytáhnul, hlavně že byl hrdina a řekl Ti to až doma…
Bel zítra na Tebe budeme myslet, tak se holky držte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 18:20

To lukášek pana dr včera tak počůral že se pan dr šel převlíct :oops:
No a musím vám napsat že mě ten můj chlap napínal a nakonec jsem dárek za syna dostala.čekal mě jako překvapení na klávesnici-přítel věděl že tam ho nepřehlédnu :-P :oops: Chtěl ho koupit v pátek ale jak nás pustili nečekaně dřív. neměl kdy. Tak mi udělal radost. Pěkně jsem si pobrečela-no jo ty hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
26.1.10 18:21

Jinak prsa je dobrý po kojení nebo pak i po odsátí ochladit, nebo vlastně tak trochu i zmrazit… v porodnici mi na to dávali led, vypadalo to jako prezervativ naplněný vodou a zmražený, zabalili to do žínky, aby to nebylo tak hrozný a pomáhalo to a pak před kojením je zase dobrý ty prsa nahřát a tam kde je problém namasírovat, tak že to prso v podstatě válíte mezi dlaněmi, aby to mlíko co nejlépe povolilo a změklo. Taky jsem si myslela, že zdechnu, už se mi tam dělaly takové ty tvrdé bouličky, ale pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
26.1.10 18:26

Lucilko k nám včera taky dorazila doktorka, ještě předtím než šla do ordinace a ta naše princezna to taky nenechala bez následků a pani doktorce počůrala úplně svetr. :-)
A copak Ti vlastně za dárek dal?
Já myslím, že ten můj je teď tak zaneprázdněný, že si to ani neuvědomí a nic nedostanu, i když by mi to asi udělalo radost, ale je pravda že ani nevím co bych chtěla, protože na šperky taky moc nejsem… v podstatě nic nepotřebuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
26.1.10 19:07

Kristy, ona mi ty stěry právě vůbec neudělala :cert: , jen se na mě koukla přes stůl.
Bel, na zítra budu držet palce! Přeji Ti, abys to měla rychle za sebou a chovala už Sofinku v náruči :hug: .
Lucilko, mě to napadlo, že by mohlo být na konec nějaký překvápko :wink: .
Monano, děkuji za číslo :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.1.10 19:15

Kubi, teď mě napadlo, že bys mohla vyzkoušet kosmetiku z konopí. Určitě mají i něco na rty. Jmenuje se to Cannadent. Jinak přístup doktorky mě nepřekvapuje… škoda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 19:16

No já zase na šperky jsem ale mám jen ty od bývalého manžela a ty nenosím.Takže jsem dostala prstýnek a udělal mi radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
26.1.10 19:21

Luci to je romantika :srdce: Ale, že to měl chlapec pěkně přichystaný. Nechal tě vycukat dlouho :lol:

Honzík je pěkně chcíplý, dneska se mu pěkně rozjela nejhorší chlapská nemoc (rýmička). Takže budu v noci asi vysávat soplýky.

Konopná kosmetika je dobrá. Používá jí brácha na lupenku a nemůže si jí vynachválit. Ale má jinou značku - Cutis Help.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
26.1.10 19:42

Kristy, děkuji za radu :-) , já jsem o tý konopný kosmetice četla a je na to jen samá chvála, takže to vyzkouším :pankac: .

Já tedy na šperky a hlavně na prstýnky jsem :-P . Jsem trochu úchylná a chodím se koukat na prstýnky do výloh :oops: . Teď trpím, min dva měsíce žádný na prsty kvůli oteklinám nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
26.1.10 19:47

HALó haló, novina ZZiny nám dnes chlapečka povila

Davídek je na světě od 16:07 hod. Má 3740g a 50 cm. Měl omotanou šňůru, tak se mu nechtělo ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
26.1.10 19:50

Zziny posíláme velkou gratulaci k Davídkovi a hodně štěstíčka. :kytka: :kytka:

http://www.beruska8.cz/…ekne2/43.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
26.1.10 20:04

Jéé Zziny hurá :dance:, gratuluji :kytka: :andel: a přeji hodně zdravíčka jak Davídkovi, tak mamince.

Tiše závidím :oops: :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
26.1.10 20:04

Gratulujeme Zziny kmiminku.
Lukášek dnes nemůže porpvé usnout, má asi bolení a kroutí se tak jdu uspávat ale nedaří se, dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí