Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
25.1.10 20:00

Děkuji za rady :-D , takže chytrejma knížkama se nikdo moc neřídí :wink:. Jmenuje se Velká kniha o matce a dítěti. Oni to tam myslí tak, že tím se zabrání vsunutí dítěte pod deku a udušení. Jak má mít nohy u spodní části postýlky,tak se nemá kam dolů posunout. Monitor dechu nemáme, ale asi je to dobré pro klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.1.10 20:03

My máme monitor dechu tak jsem docela klidná. :wink:
Knížku mám od švagrové taky půjčenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.1.10 20:17

Já myslím, že miminečko se nikam neposune, to spíš, až bude větší a bude se umět třeba otáčet, pak bych udělala nějaký opatření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.1.10 20:21

No to ne a Lukášek jak jse v té zavinovačce se ani nehne, Honzík v ní bývat nechtěl a Lukáškovi se v ní líbi a je pak pěkně teploučkej když ho přebaluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.1.10 20:29

Holky, prosím o radu. Jak se dávkuje Sab Simplex? V letáku je dávkování až od tří let a po lžičkách. Potřebovala bych vědět počet kapek a jak to načasovat… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
25.1.10 20:30

Sylvii, kocicko, nekdy je dobry se pobrecet, s tim, kolik toho mas bych rvala denne! Hlavne je supr, ze mas tak skvelyho manzela :hug:

Teda tu zimu vam nezavidim, musi to byt na prd, my tu mame regulerni jaro, zitra pujdem poprvi vyvencit Honzika v kocarku, mam na poste nejakej balik, asi dosly plenky co jsem si objednala, tak to pujdem vyzjistit :pankac:

Bel, drzim palce, treba se to do ctvrtka rozjede samo, hlavne at to mas rychle za sebou! A z toho odhadu si nic nedelej, je to jen odhad, mala muze mit klidne o pul kila min :wink: A k tomu vyvolavani, jak pise Kralishek, muze to trvat dlouho, nez se to rozjede, ale treba ti neco daj a do par hodin porodis, lepsi nez se s tim parat jako u me. Drz se!!

Luci, chudak Honzik, snad to neni nic vaznyho a bude mu brzy lip :hug:

Plinky zatim vychytavame, kojim dost casto, dneska se mi na plno rozjelo mliko, takze ted prebaluju pred i po kojeni, malej vetsinou basti z jednoho prsa, pak si da pauzicku par minut, odkrkne, zaprdi a da si druhy, po skonceni je vetsinou vymalovano, ale tak hlavne ze mu chutna :srdce: O vikendu chci zacit s pratelnyma plenkama, tak jsem zvedava, jak to budem davat :roll:

Kubi, neboj, unornatko mit urco nebudes a i kdyby, my te nedame :hug:

Jo a rady z knizek se nekdy hodi, ale ja to beru dost s rezervou, je dobry se ridit vlastnim instinktem a moc si nedelat ze vsech tech veci co se musi a nesmi. Trochu jsem byla v soku, kdyz jsem si cetla v knizce, co mi poslali nasi k vanocu, tusim, ze se taky jmenuje Kniha o matce a diteti nebo tak nejak, vsechny ty prikazy a zakazy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
25.1.10 20:41

Kristy našla jsem obsáhlejší příbalák k sab simplexu. Tak si to proštuduj.
 http://www.pharmtop.cz/…absus-pl.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.1.10 20:42

Holky dobrou-já odufám že se lUkášek brzo probudí páč mám nalité prso jako hrom a už to i bolí tak mě musí vycucnout :wink:
Přeji klidnou noc kojícím maminkám i čekatelkám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
25.1.10 21:19

Mausko a vůbec holky díky za podporu.. někdy to asi fakt holt ven musí.. vždyť jinak jsem hrozně šťastná a spokojená.. jen se prostě těším na dobu, kdy budu mít po škole, nebudu pracovat (tudíž na to pořád myslet, jak to nemám hotovo) a byt bude v použitelném a uklizeném stavu, takže ráno prostě vstanu, půjdu udělat snídani a pak se budu moct v klidu věnovat dětem, případně sborům :-)

Jinak Barunka už zase hezky spinká vedle, já jsem po ní právě dopila mlíčko a jdu věšet prádlo.. Muž je na sboru, tak jsem tu opuštěná :-)

Kubi neboooj.. však on se porod může rozjet třeba za hodinu :-) já byla minule ještě ve středu na tom zátěžovým testu, protože se porod nechystal, a děloha nad oxitocinem jen pohrdavě mávla rukou :-) no a ve čtvrtek večer to pak začalo z ničeho nic samo a v pátek ráno byla malá na světě :-) člověk fakt nikdy neví, kdy to přijde.. :-)
Já jsem taky adept na únorňátko a vůbec mě to netrápí, když nás tady holky případně něvyhostí :-) třeba takové datum 01.02.2010 je aspoň krásně palindromatické :-) hehe

Ještě k tomu spaní.. malý miminko se ještě skoro ani nehne, takže bych se nijak nebála.. úplně tu stránku v tý knížce vidím, jak je tam miminko zasunuté pod utaženou dekou v nohou postýlky.. :-) ale myslím, že to nutné není. :-)

PS: holky, musím vám sem hodit odkaz na jedno naše videjko :-) byla u nás na návštěvě kamarádka se sedmiměsíční holčičkou, tak jsem si zase ověřila, že Barunka fakt děti miluje a je něžná a stará se.. vůbec neplácá, netahá.. jen hladí, pusinkuje, upravuje.. málem jsem se z toho poserinkala :-) doufám, že to se ségrou bude fungovat podobně :-) http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
25.1.10 21:36

Sylvii, jezis to je krasny video, Barunka bude super sestricka :srdce: uplne jsem u toho slzela (teda ja dneska rvala u 5 reportazi ve vecernich zpravach :oops: ).
A neboj, vsak uz brzy porodis, dodelas praci a casem i skolu a pak si deti a zpivani uzijes na maximum :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
25.1.10 21:39

Sylvii no tak to je sladký. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
25.1.10 22:01

Sylvi to je roztomilý :-P , Barunka jí bude sladce opečovávat :huban: . I Lízinka tam běhala viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
25.1.10 22:37

Kubi ty máš ale teda paměť :-) jj, Lízinka Barču taky dost baví :-)

Tak dobrou holky.. muž dorazil, jdem pověsit ještě jednu pračku a pak už jen knížka a spinkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.1.10 08:27

Ahoj holky,
k Sab Simplex - Kristy, zkousej nejdriv mene a pak muzes pridat. My dali 10 kapek pred kazdym kojenim, mala z toho blila a poradne nejedla a museli jsme to vysadit. A treba mene kapek a mene casto by snesla, asi jeste casem vyzkousime.
Jinak ted jsme poridili Baby Calm a zkousime ten. Do toho jeste davame jednou denne probiotika - Laktobacilky Baby - teda nevim, zda ucinkujou, berem je teprve tyden a pry dele trva, nez se ta mikroflora vytvori, kazdopadne aspon neskodej :lol:
Jinak my jsme ukazkovej pripad, co vsecko se da kvuli bolavemu brisku podnikat - pred kojenim na brisko, pak procvicit nozicky, namasirovat brisko protiprdikovym gelem, dat kapicky a pak se terpve jde krmit :lol: :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
26.1.10 09:57

Aliik přesně vím o čem píšeš, s Honzíkem jsme si protrpěli super koliku. Ale nezabralo jak už jsem tu psala vůbec nic. Prostě jsme museli přečkat až do tý doby, než si bude umět prdnout sám. :mrgreen:
Lucka na prdíky zatím netrpí a když už nějakýho má tak ho jemně vystrnadíme.
Ale na Laktobacilky Baby už se taky chystám, jsou ale snad až od jednoho měsíce. Viď?? Honzík je taky bere, tomu kupuji Immuno Kid i s vitamínama a minerálama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí