Poradna duly
Jana Čurdová
Fragolka vás všechny moc pozdravuje a psala: „Nakonec to byl fofr az po oxytocinu, opet jsem byla po prasknuti vody temer bez kontrakci:-( Pak to slo rychle, ale myslela jsem ze pojdu. Kdyz mi pak po hodine PA rekla, ze muzu tlacit, neverila jsem vlastnim usim:-) Simca je nadhernej pucicek:-) Myslela jsem, ze Ondru vahove netrumfne
Mejte se krasne a pozdravuj holky“
Tak ať víte, že jsou obě v pořádku a nedá si pokoj ani v porodnici a stále na nás myslí. ![]()
MAusko to bylo dlouhé ale aspon jsi měla nakonci krásnou odměnu.
To mě pořád mrzí že po těch kontrakcích a pobytu na sále mě stejně zase kuchli a o ten krásný pocti jsem přišla.No ale co už hlavně že je lukášek v pořádku. Je to náš miláček.
Mausko: to byl opravdu mega porod
jsi hrozně šikovná, že jsi to zvládla…
Fragi: tak koukám, že Simonce se nechtělo do poslední chvíle
Holky, jinak já se loučím, zítra mám nástup, tak snad z toho do konce týdne něco bude
..a jestli neumřu, tak se ozvu Monaně…
Kdyby se někdo rozrodil , tak přeju rychlovku a samozřejmě pokud možno bezbolestnou…
Pěkný večer
zziny tak držím palce, ať to máš rychle za sebou, pokud možno bezbolestně.
Budeme na Tebe myslet. ![]()
ahojte, hlásím, že už jsem na příjmu. Snad vše někdy dočtu. Co je tu nového? ![]()
Fragol: vééélká gratulace!!!!!!
hezky holky prospívejte ![]()
mausko tak koukám, že sis teda pěkně užila, ale hlavně že už je vše za Tebou a jste oba v pořádku… to je to nejdůležitější. Nicméně Vás v podstatě i vítám doma. ![]()
Tak já bych se pochlubila
. Včera jsme fotili Ondráška, je to zlatíčko…
Teda Mausko nevim, nevim. Jestli bych chtěla rodit v Irsku. První polovinu tvého vyčerpávajícího popisu porodu jsem si připadala tak trochu jako v jiné době.
Ale nakonec to mají asi zmáknutý.
Máš můj obdiv. Navíc když víš jak to chodí tady u nás, myslím tím postup a apod..
Já bych se fakt normálně bála, že jsou to vše jen čáry máry
.
mausko, to teda byl mazec. Aspoň z toho popisu mi to připadá. Je mi jasný, že už na to pomalu zapomínáš, ale stejně - pět dní bolestí…
. Mě stačilo mých devět hodin a měla jsem toho plný brejle. Hlavně, že jste oba v pořádku a hodně štěstí… ![]()
Kristy malej je nádhernej a jak se směje.
Holky já se obávám že Lukášek má tu žloutenku pořád, zítra nám v poradně dr řekne víc. Je totiž spavý a celý den prospí a to je prý taky známka žloutenky.Snad se nepotvrdí, měl stále hodnoty na hranici tak uvidíme.
Přeji doboru noc.
Lucilko uvidíš, co Ti řeknou zítra v poradně. Emě se ta žloutenka taky „vrátila“, ale doktorka mi říkala, že ji mám jen dávat víc na světlo, že teď (bylo to druhý den po propuštění z porodnice) už to není nebezpečný. Tak jsme z jedný strany postýlky museli sundat mantinel a postýlku přistrčili k oknu a podařilo se ![]()
Mausko máš můj obdiv, že jsi to zvládla. Já vím, co má člověk jinýho dělat, ale když si vezmu svůj fofrporod, tak snad ani nemůžu nikde říkat, že už jsem rodila ![]()
Ty mražený zelný listy na prsa budou asi fakt pomáhat. Mně sestřička taky říkala, že když si trochu odstříkám (jen abych prsům ulevila), tak si pak mám dát studené obklady, že to na chvíli zastaví tvorbu mléka.
Calamaiko s odsáváním bohužel neporadím. Já ani nemám odsávačku ![]()
Berdo díky za vzkaz od Fragolky. Ona je fakt zlatíčko, hlavně, že už to má za sebou ![]()
Holky, máte krásný fotky miminek. Člověk úplně žasne jaký krasavce jsme si to porodily
Jsme to ale šikulky ![]()
Holky, mám k vám dotaz. Malá má hnisavý očičko (slzný kanálek). Doktorka nám na to dala ophthalmo septonex a nějaký antibiotikový kapičky. Zatím se to moc nelepší, nemáte nějakou radu ![]()
Ještě mě napadá. Dáváte mimískům dudák?
Zziny zítra držím palečky a ať máš mimi brzy u sebe a všechno pěkně rychle zvládnete ![]()
Jdu asi do hajan. Minulá noc za moc nestála a malá před chvílí usnula, tak musím využít každou chvilku ![]()
Papa kočky ![]()
Mausko teda fakt sis to „užila“. Tak aspoň, že už jsi doma a máš to všechno za sebou.. Některé holky Ti záviděly rychlý odchod domů.. no ale po takovémhle maratonu bych teda já osobně aspoň dva dny v porodce spíš uvítala
po pravdě já se těším, že si tam trochu odpočinu.. sice s mimčem, ale zase jiný starosti žádný ![]()
Zziny tak ty už nás opouštíš? komu já se budu hlásit???
tak ať to jde rychle.. nejlíp celý zítra!! Držím palce!!
Pájo Barča je dudlíková úplně od začátku. Jako malý miminko to bylo super, protože ji bylo vždycky čím uklidnit. Navíc se prý odnaučuje daleko líp než třeba palec.. Je fakt, že pak bylo takový blbý období, kdy když se v noci vzbudila, museli jsme jí ho jít dát, jinak řev a neusnula.. kolem osmi měsíců. Ale teď už je to zase super.. buď si ho podá sama nebo neřeší. Přes den už ho moc nepotřebuje
takže dudlík ano.
Na druhou stranu, kdyý jsem musela lítat k tý postýlce jí ho dávat, tak jsem fakt záviděla mamkám, kterých děti dudlík nemají..
Ono má každé svoje ![]()
Já jsem právě s manžou snědla večeři a teď dopékám třetí štrůdl ![]()
Tak krásnou noc všem.. už nás tu kindervajec ubývá, tak jen tak dál
já se dobrovolně hlásím o poslední stráž!
Brou ![]()
PS: miminka jsou krááásný.. Luášek i Ondrášek a vůbec ty fotky jsou k sežrání.. já se TAAAK těšim na to svoje.. a jsem hrooozně zvědavá, jak moc se bude lišit od Barči ![]()
Zziny tak tfuj, tfuj. Ať to rychle zvládneš. Budu na tebe myslet.
Ahoj holky,
Fragolko, sice trochu opožděně, ale přeci, moc gratuluji k narození Simonky
, přeji oběma hodně zdravíčka a ať jste brzy zase u nás
. .{color: red}
Zziny, zítra na tebe budu myslet a držet palce! Pokud to půjde, tak se na to hezky vyspinkej, takže tfuj tfuj, ať to máš co nejrychleji za sebou! .{color: black} .{color: black}
Mausko, teda ten popis tvého porodu je opravdu něco
! Jsi neskutečně statečná! Když jsem to četla, tak jsem si říkala, že po těch dnech bolestí ses musela znovu narodit i ty
. .{color: black}
Sylvi, to jsi hodná, že se dobrovolně hlásíš o poslední střáž, toho si cením
. Tak uvidíme, která z nás to na konec bude. Přeji Ti ten vytoužený koncert
. Dávej bacha, že si ještě ve středu budu číst, jak sis to užila
. .{color: black}
Kristy, Ondrášek je kulíšek k umačkání
a jak se krásně chechtá. .{color: black}
Lucilko, a co manžel? Už je mu trochu lépe? .{color: black}
Já byla dneska celé odpoledne u mamky a vrátili jsme se takhle pozdě. Jsem ráda, že jsme si pokecaly. Mám dneska nějakou blbou náladu, doma jsem nepříjemná a otrávená
a všechno mě štve
. .{color: black}" .{color: black}"