Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
23.1.10 20:43

Jo a taky jsem zjistila, že jsem do Ondráška fakt zamilovaná :srdce: . On je to hodně podobnej pocit. Já bych ani nemusela jíst a to noční vstávání mi zatím vůbec nevadí… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
23.1.10 20:52

No ty hormony to je něco-mě dojímá všechno :oops:
No a na to noční vstávání si člověk zvykne-jak jde o kojení a přebalování jde to-horší je když začnou prdíky a jiné starosi a dítě probrečí hodiny.Ale to nemusí přijít.
Dobrou jdem hají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
23.1.10 20:56

Sylvii a kde je ten supr sekáč?

Luci to máš ještě dobrý, máš dva kluky. Já na Lucku mluvila v mužském rodě a párkrát jsem jí řekla Honzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
23.1.10 21:14

Holky, teda já se toho děsim, že by mi miminko hodiny brečelo.. S Barunkou jsem zažila jen to časté brečení kvůli málu mlíka a vztekání u kojení a i to mě naprosto deptalo.. uaaaaa :-) doufám, že Madlenka bude taky v pohodě…

Mon v Praze na Lužinách.. pro malý děti tam maj fakt krásný věci.. Barča je odtamtud oblečená celá :-) přikládám jedno foto :-)oblíbené triko s tigrem :-) a na zimu jsem tam nakoupila asi patery kalhoty.. teplý manžestráky.. prostě super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
23.1.10 21:22

Sylvi: Barunka má krááásnéé kukadla :palec: a kráásnéé jméno (jako já) :lol:

Už se těším, až tady budeme všechny rozebírat ty naše bobešky :andel:

chjo Fragi..já si ztěžuju, že se mi to táhne a ty do toho máš navíc ještě takové blbé bolesti…už abys to měla za sebou :hug:

Jinak k sekáčům můžu říct, že některé jsou fakt bombastické..u nás ve městě sice nic moc, ale třeba v Ostravě je to o něčem jiném :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.1.10 21:43

Holky, dík za podporu :kytka: , já jsem nejvíc nervní z toho, že nevím, co jak bude :roll: Přece jen by se mi nějaká jistota hodila :wink: Uvidíme, mám pocit, že zátky už mi odešel celý kyblík a pořád žádný posun :roll:

Kristy, no jo, hormony, to jsou potvory :wink:
Já nevím, včera jsem měla smůlu, že můj MUDr. v nemocnici zrovna operovat, kdybych šla k němu, věřím, že mám už odrodíno :roll:

Lucil, pokud neporodím do pondělka, mám přijít opět v pondělí do nemocnice a absolvuju kolečko amniskopie - CTG a UZ :-( O vyvolávání zatím nepadlo ani slovo :-?

Jen se děsně bojím toho, že za tyhle dny už budu taková vyšťavená a pak nebudu mít sílu na porod. Doufám, že se ještě vyspím :wink:

No nic, nebudu házet flintu do žita, jednou Simča vykouknout musí, jen se mě chlap dneska ptal, jestli mu něco netajím… tak jsem na něj vyvalila oči, jako co má na mysli a on mi povídá, jestli náhodou nejsem slon :mrgreen: Bych ho klepla. Ale už je nervní taky, tak jsem mu to odpustila :lol:

Fotku Simči ještě nemám, tak posílám aspoň 4 sněhuláky v akci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
23.1.10 21:49

Fragol tyjo, to je paráda :-) já si prostě jen neumím pořádně představit, že všechny ty děti fakt patřej jen a jen k Tobě a že k nim co nevidět přibude další bobek :-)
Budeš teď tedy používat P&T zas jako dvojkočár?
A ještě se zeptám.. to na fotce je ten univerzální nánožník od Emitexu, nebo nějaký fusak? A ještě jeden kočárkový dotaz.. plánuju až bude mimi sedět, že spíš ona bude normálně nahoře ve sporťáku a tu druhou sedačku dole bych využívala pro Barču, která už bude přeci jen chodit.. nebude muset být v kočáru pořád, tak mi to přijde lepší.. co myslíš? měla jsi někdy dole to starší?? mně přijde prostě nefér, aby mimino bylo pořád dole, když kočárek využije daleko víc..
Dííík :-) a hlavně se hezky vyspi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
23.1.10 22:03

Fragolko, dětičky jsou báječný :lol: . Já si ani nedovedu představit, že bych je všechny čtyři najednou měla jen hlídat :mrgreen: .
Fragy, Sylvi, Bel, já nevím jak vy, ale já ostatním závidím, jak už jsou doma s miminkama a mají to nejhorší za sebou. Na druhou stranu mi dávají takovou naději, že život po porodu půjde normálně dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
23.1.10 22:14

Kubi já taky moc závidim.. miminka doma, bříška pryč a teda hoooodně ten porod za sebou :-) faaaakt se na to netěšim :-(
ale na druhou stranu ještě musím dodělat nutnou práci do práce (doufám, že to stihnu zítra, dopřebrat ty papíry, aby byl z dětského skladiště aspoň trochu pokoj a ve středu jít na koncert :-) takže se holt upínám k porodu ve čtvrtek :-)
Neboj, už to máme za pár..
Na druhou stranu, jak říkám.. akorát jsme začali spát celou noc bez buzení Barunkou a hnedle se zase nevyspím :-) ale což :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.1.10 22:46

Sylvii, hi, hi, u nás třeba pošťačka nemohla hodně dlouho rozdejchat, že všechny 4 děti jsou moje, myslela, že jsem třeba nějaký vyvdala a pokaždé se mě ptala, když mě potkala :lol:
Ke kočárku: ano, je to univerzální nánožník od Emitexu + dáváme ještě fusak od Emitexu :-)
My to od začátku dělali přesně tak, jak píšeš. Ondra seděl na té sportovní sedačce nahoře a Miška dole, jednak se Ondra dole na přídavném sedátku vztekal a taky to sedátko nejde sklopit a když tam občas usnul, byla jsem ráda, že sedí nahoře a položila jsem ho :-) Krom toho je Miška muší váha, takže nebyl problém a taky část cesty už taky ťapkal pěšky :wink:
Jinak už mám nachystaný ZOOM, asi budu používat víc než PaT, už jen kvůli nákupnímu košíku a tak. Ale když vyrazíme někam autem a budeme brát kočár, budeme vděčni za PaT, takže používat budeme oba :wink:

Kubi, hlídat 4 děti? No, normálně by sis pořídila ovčáckého psa a bylo by to :mrgreen: Oni se nezdají, ale jsou hodní. Jen by po tobě všechny lezly a nosily by ti ukazovat hračky a tak :-D
A jestli závidím, že mají maminy už miminka u sebe? No jasně, že jo… :oops: Když si představím, že nejstaršímu Ledňátku už byl měsíc, je mi z toho do breku, že se tady ještě plácám 2v1 :-? Doufám, že už se mi odpočítávají hodiny do porodu :wink:

Mějte se krásně, jdu spát, dobrou noc, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
24.1.10 06:11

HOLKY VYDRŽTE !!!!!!!!!!!
Už to budete mít za chvilku taky za sebou.
Fragolo to jsou krásný děti :huban: :huban:
Určitě si spolu hezky vyhrajou
Verunka dneska v noci spala úplně krásně, ale mám pocit že je trochu nastydlá :cry: :cry:
doufám že z toho nic nebude, to by mě kleplo.
Maminky chtěla jsem se zeptat - dáváte miminkum vigantol a kanavit? můžete mi napsat jaké máte dávkování? mě přijde že je to jiné než to měl Filípek.Ale třeba se mi to jen zdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.1.10 07:00

Hurá, konečně někdo, už jsem si říkala, že dneska ani nikdo nepoocoval a mně by se to zrovna hodilo :wink:
Straším od 3 hod, Davča přicestoval do ložnice a od té doby mám kontrakce :wink: Takže mám navaříno a čekám. Zatím se to dá, kontrakce nepravidelný, některý dost hustý, ale jsou :-D Jsem netušila, že s nich budu mít takovou radost :mrgreen: Jen mě štve, že mě to vytáhlo takhle v noci, spala jsem 3 hodinky, a to je na mě zatraceně málo 8-o

Kosatko, super, že Verunka spinká :-) Přeju ti to, je to velká úleva :-) , když si člověk aspoň v noci odpočne…
Vigantol jsme dávali 1kapku denně a Kanavit tuším, že v 1. měsíci 2 kapky jednou týdně a pak jen jednou za měsíc, ale teď si s tím nejsem až tak jistá 8-o
Držím pěsti, ať Verunce nic není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
24.1.10 07:31

Hezké ranko,

Fragi, no páni, to máš dneska tutovku :palec: :palec: … tak to bude rychlý a v pohodě, uvidíš …čekám pravidelný info o vývoji situace :mrgreen:
Já mám místo kontrakcí leda tak nějakou angínu :pocitac: , jsem celkem KO, zítra to bude asi ještě horší, takže bych se ani nedivila, kdyby se žádná vyvolávačka nekonala. Já se toho břicha fakt nezbavím :cry:

Tak aspon doufám, že se ukážou nějaký ostatní kindervejca :mrgreen: ..jdu se léčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.1.10 07:57

Zziny, tak to s tou tvou nemocí teda žádná sláva :-?

Já zatím nic, ještě jsem neporodila :mrgreen: Čekám, kdy vstanou děti a dál se uvidí, voda mi ještě neodtekla… Každopádně jsem zjistila, že když vstanu ve 3 hod ráno, že toho celkem dost stihnu :mrgreen: Ale asi bych se po pár dnech složila :wink: Už teď sotva držím oči :roll:

Mějte se a držte se. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
24.1.10 08:40

Fragi, koukam, ze mas nervy na pochodu… ale vlastne se ani nedivim.

Kosatko, my mame davat 1 kapku Kanavitu tydne do 1 mesice a pak 1 kapku mesicne do 6ti mesicu a 1 kapku Vigantolu denne od 14-ti dnu az do 1 roku.

Kubina, vyrazila jsem na nakup do Tveretu v pasazi sdivadla Minor, ale dorazila na poledni pauzu a s Agatkou se mi tam cekat nechtelo, tak jsem jela k nasim na merunkove knedliky a odpoledne u nich zkejsla a prospala se 2 hodinky. Tak to zkusim zase v pondeli.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí