Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a taky jsem zjistila, že jsem do Ondráška fakt zamilovaná
. On je to hodně podobnej pocit. Já bych ani nemusela jíst a to noční vstávání mi zatím vůbec nevadí…
![]()
No ty hormony to je něco-mě dojímá všechno ![]()
No a na to noční vstávání si člověk zvykne-jak jde o kojení a přebalování jde to-horší je když začnou prdíky a jiné starosi a dítě probrečí hodiny.Ale to nemusí přijít.
Dobrou jdem hají.
Sylvii a kde je ten supr sekáč?
Luci to máš ještě dobrý, máš dva kluky. Já na Lucku mluvila v mužském rodě a párkrát jsem jí řekla Honzí.
Holky, teda já se toho děsim, že by mi miminko hodiny brečelo.. S Barunkou jsem zažila jen to časté brečení kvůli málu mlíka a vztekání u kojení a i to mě naprosto deptalo.. uaaaaa
doufám, že Madlenka bude taky v pohodě…
Mon v Praze na Lužinách.. pro malý děti tam maj fakt krásný věci.. Barča je odtamtud oblečená celá
přikládám jedno foto
oblíbené triko s tigrem
a na zimu jsem tam nakoupila asi patery kalhoty.. teplý manžestráky.. prostě super ![]()
Sylvi: Barunka má krááásnéé kukadla
a kráásnéé jméno (jako já) ![]()
Už se těším, až tady budeme všechny rozebírat ty naše bobešky ![]()
chjo Fragi..já si ztěžuju, že se mi to táhne a ty do toho máš navíc ještě takové blbé bolesti…už abys to měla za sebou ![]()
Jinak k sekáčům můžu říct, že některé jsou fakt bombastické..u nás ve městě sice nic moc, ale třeba v Ostravě je to o něčem jiném ![]()
Holky, dík za podporu
, já jsem nejvíc nervní z toho, že nevím, co jak bude
Přece jen by se mi nějaká jistota hodila
Uvidíme, mám pocit, že zátky už mi odešel celý kyblík a pořád žádný posun ![]()
Kristy, no jo, hormony, to jsou potvory ![]()
Já nevím, včera jsem měla smůlu, že můj MUDr. v nemocnici zrovna operovat, kdybych šla k němu, věřím, že mám už odrodíno ![]()
Lucil, pokud neporodím do pondělka, mám přijít opět v pondělí do nemocnice a absolvuju kolečko amniskopie - CTG a UZ
O vyvolávání zatím nepadlo ani slovo ![]()
Jen se děsně bojím toho, že za tyhle dny už budu taková vyšťavená a pak nebudu mít sílu na porod. Doufám, že se ještě vyspím ![]()
No nic, nebudu házet flintu do žita, jednou Simča vykouknout musí, jen se mě chlap dneska ptal, jestli mu něco netajím… tak jsem na něj vyvalila oči, jako co má na mysli a on mi povídá, jestli náhodou nejsem slon
Bych ho klepla. Ale už je nervní taky, tak jsem mu to odpustila ![]()
Fotku Simči ještě nemám, tak posílám aspoň 4 sněhuláky v akci ![]()
Fragol tyjo, to je paráda
já si prostě jen neumím pořádně představit, že všechny ty děti fakt patřej jen a jen k Tobě a že k nim co nevidět přibude další bobek ![]()
Budeš teď tedy používat P&T zas jako dvojkočár?
A ještě se zeptám.. to na fotce je ten univerzální nánožník od Emitexu, nebo nějaký fusak? A ještě jeden kočárkový dotaz.. plánuju až bude mimi sedět, že spíš ona bude normálně nahoře ve sporťáku a tu druhou sedačku dole bych využívala pro Barču, která už bude přeci jen chodit.. nebude muset být v kočáru pořád, tak mi to přijde lepší.. co myslíš? měla jsi někdy dole to starší?? mně přijde prostě nefér, aby mimino bylo pořád dole, když kočárek využije daleko víc..
Dííík
a hlavně se hezky vyspi!!
Fragolko, dětičky jsou báječný
. Já si ani nedovedu představit, že bych je všechny čtyři najednou měla jen hlídat
.
Fragy, Sylvi, Bel, já nevím jak vy, ale já ostatním závidím, jak už jsou doma s miminkama a mají to nejhorší za sebou. Na druhou stranu mi dávají takovou naději, že život po porodu půjde normálně dál.
Kubi já taky moc závidim.. miminka doma, bříška pryč a teda hoooodně ten porod za sebou
faaaakt se na to netěšim ![]()
ale na druhou stranu ještě musím dodělat nutnou práci do práce (doufám, že to stihnu zítra, dopřebrat ty papíry, aby byl z dětského skladiště aspoň trochu pokoj a ve středu jít na koncert
takže se holt upínám k porodu ve čtvrtek ![]()
Neboj, už to máme za pár..
Na druhou stranu, jak říkám.. akorát jsme začali spát celou noc bez buzení Barunkou a hnedle se zase nevyspím
ale což ![]()
Sylvii, hi, hi, u nás třeba pošťačka nemohla hodně dlouho rozdejchat, že všechny 4 děti jsou moje, myslela, že jsem třeba nějaký vyvdala a pokaždé se mě ptala, když mě potkala ![]()
Ke kočárku: ano, je to univerzální nánožník od Emitexu + dáváme ještě fusak od Emitexu ![]()
My to od začátku dělali přesně tak, jak píšeš. Ondra seděl na té sportovní sedačce nahoře a Miška dole, jednak se Ondra dole na přídavném sedátku vztekal a taky to sedátko nejde sklopit a když tam občas usnul, byla jsem ráda, že sedí nahoře a položila jsem ho
Krom toho je Miška muší váha, takže nebyl problém a taky část cesty už taky ťapkal pěšky ![]()
Jinak už mám nachystaný ZOOM, asi budu používat víc než PaT, už jen kvůli nákupnímu košíku a tak. Ale když vyrazíme někam autem a budeme brát kočár, budeme vděčni za PaT, takže používat budeme oba ![]()
Kubi, hlídat 4 děti? No, normálně by sis pořídila ovčáckého psa a bylo by to
Oni se nezdají, ale jsou hodní. Jen by po tobě všechny lezly a nosily by ti ukazovat hračky a tak ![]()
A jestli závidím, že mají maminy už miminka u sebe? No jasně, že jo…
Když si představím, že nejstaršímu Ledňátku už byl měsíc, je mi z toho do breku, že se tady ještě plácám 2v1
Doufám, že už se mi odpočítávají hodiny do porodu ![]()
Mějte se krásně, jdu spát, dobrou noc, M.
HOLKY VYDRŽTE !!!!!!!!!!!
Už to budete mít za chvilku taky za sebou.
Fragolo to jsou krásný děti
![]()
Určitě si spolu hezky vyhrajou
Verunka dneska v noci spala úplně krásně, ale mám pocit že je trochu nastydlá
![]()
doufám že z toho nic nebude, to by mě kleplo.
Maminky chtěla jsem se zeptat - dáváte miminkum vigantol a kanavit? můžete mi napsat jaké máte dávkování? mě přijde že je to jiné než to měl Filípek.Ale třeba se mi to jen zdá
Hurá, konečně někdo, už jsem si říkala, že dneska ani nikdo nepoocoval a mně by se to zrovna hodilo ![]()
Straším od 3 hod, Davča přicestoval do ložnice a od té doby mám kontrakce
Takže mám navaříno a čekám. Zatím se to dá, kontrakce nepravidelný, některý dost hustý, ale jsou
Jsem netušila, že s nich budu mít takovou radost
Jen mě štve, že mě to vytáhlo takhle v noci, spala jsem 3 hodinky, a to je na mě zatraceně málo ![]()
Kosatko, super, že Verunka spinká
Přeju ti to, je to velká úleva
, když si člověk aspoň v noci odpočne…
Vigantol jsme dávali 1kapku denně a Kanavit tuším, že v 1. měsíci 2 kapky jednou týdně a pak jen jednou za měsíc, ale teď si s tím nejsem až tak jistá ![]()
Držím pěsti, ať Verunce nic není ![]()
Hezké ranko,
Fragi, no páni, to máš dneska tutovku
… tak to bude rychlý a v pohodě, uvidíš …čekám pravidelný info o vývoji situace ![]()
Já mám místo kontrakcí leda tak nějakou angínu
, jsem celkem KO, zítra to bude asi ještě horší, takže bych se ani nedivila, kdyby se žádná vyvolávačka nekonala. Já se toho břicha fakt nezbavím ![]()
Tak aspon doufám, že se ukážou nějaký ostatní kindervejca
..jdu se léčit
Zziny, tak to s tou tvou nemocí teda žádná sláva ![]()
Já zatím nic, ještě jsem neporodila
Čekám, kdy vstanou děti a dál se uvidí, voda mi ještě neodtekla… Každopádně jsem zjistila, že když vstanu ve 3 hod ráno, že toho celkem dost stihnu
Ale asi bych se po pár dnech složila
Už teď sotva držím oči ![]()
Mějte se a držte se. M.
Fragi, koukam, ze mas nervy na pochodu… ale vlastne se ani nedivim.
Kosatko, my mame davat 1 kapku Kanavitu tydne do 1 mesice a pak 1 kapku mesicne do 6ti mesicu a 1 kapku Vigantolu denne od 14-ti dnu az do 1 roku.
Kubina, vyrazila jsem na nakup do Tveretu v pasazi sdivadla Minor, ale dorazila na poledni pauzu a s Agatkou se mi tam cekat nechtelo, tak jsem jela k nasim na merunkove knedliky a odpoledne u nich zkejsla a prospala se 2 hodinky. Tak to zkusim zase v pondeli.:)