Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
23.1.10 13:11

Kralishku to je prča-já mám ten náramek pořád na ruce-to jsem blb :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
23.1.10 13:17

Lucilko tak kojící podprdy z minule jsou mi teda taky malé… absolutně to nechápu, protože jak píšeš, tak prsa mám taky nalitá méně, už jsem si ale taky objednala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
23.1.10 14:16

Ahojky :-)

tak manža se dneska rozhoupal a konenčě vyklidil sklep, takže teď je zase na mě, abych probrala papíry, studijní materiály a „upomínkové předměty“ nashromážděné za 30 let mého života a vyházela, co dokážu, zbytek srovnala do krabic a přesunula skladiště z dětského pokoje do sklepa :-)
teď ještě čistím oba stolní počítače, kteé půjdou taky do kopru a pak se na to vrhnu.. takže strávím celý den zahrabaná v papírech :-)

Jinak se nic neděje, rodit se nechystám, je mi pořád stejně a začínám se těšit na středu na koncert :-)

Aliiku, písun SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
23.1.10 16:31

tady je nějak mrtvo :-?
Sylvii pořádek v papírech bych taky potřebovala udělat, ale nějakou dobu to nehrozí :mrgreen:
Manžel má dneska svátek, tak jdu udělat nějaké dobroty.Přijedou naši tak ať je co zobat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
23.1.10 17:00

Tak my měli spoustu dobrot a dvě návštěvy ale můj chlap to proležel-ikdyž to byly jeho narozky. Má hrozný průjem už od včera a nic mu nezabírá. Takže já se mám po císaři šetři a nakoenc obskakuju já jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
23.1.10 17:15

Tak jsme v našem regionálním deníku prý byli na titulní straně 8-o
http://olomoucky.denik.cz/…1878683.html
Lukáškovi se focení nelíbilo, fotograf ho šteloval do divné polohy tak plakal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
23.1.10 17:25

Jééé Luci to jste jak celebrity :potlesk: . U nás v porodce jsem taky měla tuhle košili.

Taky odsáváte do zblbnutí, já mám snad mlíčka pro regiment. Ať už se to upraví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
23.1.10 17:26

Chtěla jsem přidat nějaké foto do sbírky. A mám asi odpálený USBéčka. To bych se z toho po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
23.1.10 17:33

Dneska jsem chtě nechtě musela navštívit u nás sekáč. Protože na tu mojí malinkou cácorku nic nemám. Všechno mám až od 56 a to je jí obrovské. A poštěstilo se mě tedy narazit na vel 50. Sice jenom overálky a 1ks za 30,–. A některé jsou opravdu hódobóžový.
Radek si dnes přijel pro Honzíka, tak jsem to tu rychle oběhla. Do sedmi by měl být doma, už se mi po něm stýská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
23.1.10 17:39

Mony my máme opačný problém, ikdyž je lukášek drobek orpoti Honzíkovi je to kus a je mu dost věcí malých, dokonce nová soprava do porodky je mu tak tak že si ji podruhé asi už neveme 8-o Koupila jsem vel. 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
23.1.10 17:39

Jo a ikdyž zatím Lukáškovi mlíko asi stačí tak já pořád nemám nalitá prsa, u Honzíka jsem v porodnici odsávala a ted nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
23.1.10 18:11

Jdu zkontrolovat stav …

takže je zde večer ještě nějaké kindervejce ?? je nějak podezřele ticho po pěšině 8-)
Bel, Fragi, Hest, Kubi, Silvii …??? :mrgreen: jste celý …

Luci: teeda, to jste vážně slavní , jinak já bych chtěla taky takhle vypadat po porodu :zed: , já normálně byla tečkovaná jak dalmatin (prostě jsem blbě tlačila), no a úsměv jsem ze sebe vyloudila snad až doma v klidu 8-)

Berdo: díky za tip na Bioparox , jen nevím jestli by to za jeden den ještě zabralo …to se asi musí dovyužívat když už se začne vzhledem k tomu že je to antibiotikum ..nebo ne :nevim:

Mon: zlatý sekáče , že ? kolikrát jsou tam vážně bomba kousky … :palec:

chjo, ty nemoce mě fakt ničí, Lei už je hotová - naštěstí zatím bez horečky… no má nálada ze všeho klesá na bod mrazu.. už aby byl únor, to už snad bude všechno OK

tak zatím pěkný večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
23.1.10 18:16

Ahojda
Lucilko, fotka v novinách je moc pěkná :potlesk: :mrgreen: .
Ali, u nás také zvítězila ta Teutonie nad Jane :pankac: , tak jsme na tom stejně. A taky byl super ten vzorník na barvy, až jsem z toho byla na konec rozhozená a nemohla si vybrat :lol: . Sporťák máme tmavě hnědý.
Kralishku, a kam pak jsi vyrazila na nákupy? Vzala si s sebou i malou??
Zziny, ničeho se neboj, partu netrhám. Naposledy mě ty záda bolely ráno a teď celý den nic.
Monano, jsi opravdu moc statečná a silná a moc Ti přeji, aby se ti dál dařilo dobře :hug: . Jen ten tvůj bývalý chlap je opravdu s prominutím blbec. Stála bych si za tím, že jestli bude chtít malou vozit, ať jí přijede vozit k tobě a nikam jí netahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
23.1.10 18:40

tak můj chlap byl na pohotovosti a dostal ATB, další dvoje prášky a má nařízený klidový režim-to je dobré že??On je doma ayb se staral o mě po císaři a pomáhal mi a takhle to dopadlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
23.1.10 18:44

Luci: jak říká Mon jako celebritky :palec: Pěkná fotečka :potlesk:
Zziny: hlásím, že jsem celá :lol: ale koukám, že Fragolka se nějak ztratila 8-o

My jsme si dneska zajeli ještě na čerstvou šťávu a teď si jdu dát vanu a uvidíme co se bude dít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí