Poradna duly
Jana Čurdová
Kralishku to je prča-já mám ten náramek pořád na ruce-to jsem blb
![]()
Lucilko tak kojící podprdy z minule jsou mi teda taky malé… absolutně to nechápu, protože jak píšeš, tak prsa mám taky nalitá méně, už jsem si ale taky objednala. ![]()
Ahojky ![]()
tak manža se dneska rozhoupal a konenčě vyklidil sklep, takže teď je zase na mě, abych probrala papíry, studijní materiály a „upomínkové předměty“ nashromážděné za 30 let mého života a vyházela, co dokážu, zbytek srovnala do krabic a přesunula skladiště z dětského pokoje do sklepa ![]()
teď ještě čistím oba stolní počítače, kteé půjdou taky do kopru a pak se na to vrhnu.. takže strávím celý den zahrabaná v papírech ![]()
Jinak se nic neděje, rodit se nechystám, je mi pořád stejně a začínám se těšit na středu na koncert ![]()
Aliiku, písun SZ ![]()
tady je nějak mrtvo ![]()
Sylvii pořádek v papírech bych taky potřebovala udělat, ale nějakou dobu to nehrozí ![]()
Manžel má dneska svátek, tak jdu udělat nějaké dobroty.Přijedou naši tak ať je co zobat.
Tak my měli spoustu dobrot a dvě návštěvy ale můj chlap to proležel-ikdyž to byly jeho narozky. Má hrozný průjem už od včera a nic mu nezabírá. Takže já se mám po císaři šetři a nakoenc obskakuju já jeho.
Tak jsme v našem regionálním deníku prý byli na titulní straně ![]()
http://olomoucky.denik.cz/…1878683.html
Lukáškovi se focení nelíbilo, fotograf ho šteloval do divné polohy tak plakal ![]()
Jééé Luci to jste jak celebrity
. U nás v porodce jsem taky měla tuhle košili.
Taky odsáváte do zblbnutí, já mám snad mlíčka pro regiment. Ať už se to upraví ![]()
Chtěla jsem přidat nějaké foto do sbírky. A mám asi odpálený USBéčka. To bych se z toho po…
Dneska jsem chtě nechtě musela navštívit u nás sekáč. Protože na tu mojí malinkou cácorku nic nemám. Všechno mám až od 56 a to je jí obrovské. A poštěstilo se mě tedy narazit na vel 50. Sice jenom overálky a 1ks za 30,–. A některé jsou opravdu hódobóžový.
Radek si dnes přijel pro Honzíka, tak jsem to tu rychle oběhla. Do sedmi by měl být doma, už se mi po něm stýská.
Mony my máme opačný problém, ikdyž je lukášek drobek orpoti Honzíkovi je to kus a je mu dost věcí malých, dokonce nová soprava do porodky je mu tak tak že si ji podruhé asi už neveme
Koupila jsem vel. 50.
Jo a ikdyž zatím Lukáškovi mlíko asi stačí tak já pořád nemám nalitá prsa, u Honzíka jsem v porodnici odsávala a ted nic.
Jdu zkontrolovat stav …
takže je zde večer ještě nějaké kindervejce ?? je nějak podezřele ticho po pěšině ![]()
Bel, Fragi, Hest, Kubi, Silvii …???
jste celý …
Luci: teeda, to jste vážně slavní , jinak já bych chtěla taky takhle vypadat po porodu
, já normálně byla tečkovaná jak dalmatin (prostě jsem blbě tlačila), no a úsměv jsem ze sebe vyloudila snad až doma v klidu ![]()
Berdo: díky za tip na Bioparox , jen nevím jestli by to za jeden den ještě zabralo …to se asi musí dovyužívat když už se začne vzhledem k tomu že je to antibiotikum ..nebo ne ![]()
Mon: zlatý sekáče , že ? kolikrát jsou tam vážně bomba kousky … ![]()
chjo, ty nemoce mě fakt ničí, Lei už je hotová - naštěstí zatím bez horečky… no má nálada ze všeho klesá na bod mrazu.. už aby byl únor, to už snad bude všechno OK
tak zatím pěkný večer…
Ahojda
Lucilko, fotka v novinách je moc pěkná
.
Ali, u nás také zvítězila ta Teutonie nad Jane
, tak jsme na tom stejně. A taky byl super ten vzorník na barvy, až jsem z toho byla na konec rozhozená a nemohla si vybrat
. Sporťák máme tmavě hnědý.
Kralishku, a kam pak jsi vyrazila na nákupy? Vzala si s sebou i malou??
Zziny, ničeho se neboj, partu netrhám. Naposledy mě ty záda bolely ráno a teď celý den nic.
Monano, jsi opravdu moc statečná a silná a moc Ti přeji, aby se ti dál dařilo dobře
. Jen ten tvůj bývalý chlap je opravdu s prominutím blbec. Stála bych si za tím, že jestli bude chtít malou vozit, ať jí přijede vozit k tobě a nikam jí netahá.
tak můj chlap byl na pohotovosti a dostal ATB, další dvoje prášky a má nařízený klidový režim-to je dobré že??On je doma ayb se staral o mě po císaři a pomáhal mi a takhle to dopadlo ![]()
Luci: jak říká Mon jako celebritky
Pěkná fotečka ![]()
Zziny: hlásím, že jsem celá
ale koukám, že Fragolka se nějak ztratila ![]()
My jsme si dneska zajeli ještě na čerstvou šťávu a teď si jdu dát vanu a uvidíme co se bude dít ![]()