Poradna duly
Jana Čurdová
Já si taky musím umýt vlasy,má to hrozné.
Bel teda to bylo něco v té porodce.
Tak já jdu odpočvíat a myslím na Fragi.
No vidíš Bel tak třeba už to bude dneska
![]()
Třeba tady dneska porodí ten zbytek kindervajec
![]()
Bel tak že by?
to zas dneska nic neudělám, protože budu pořád na počítači ![]()
Tak šup Fragi HOP HOP. Jsem nedočkavá, každou chvilku se chodim dívat jestli už je Simča na světě.
Holky kéž by ![]()
ale bylo by mi líto Zziny, ta má na to větší „právo“ než já,když čeká dýl ![]()
No uvidíme, třeba Sofča zase jenom dává naděje potvůrka ![]()
Berdo, já myslím, že tu budu strašit ještě s bříškem dlouho
. V noci mě sice asi tři hodiny v kuse bolela záda jako na menstruaci, ale to je tak všechno.
Bel, tak šup vytřít podlahu
.
Dívám se, co Fragi…
Tak koukám, že další mimi už pomalu je taky napůl cesty.. ![]()
Bel : dávám ti naprostou zelenou, já už totiž totálka rezignovala ![]()
Už mi je to všechno nějak fuk, asi jsem totálně zmagořená tou rýmou, teče mi i z očí ![]()
Berdo: tak to by bylo super, hned to jdu do sebe nacpat, já to právě nechtěla ani zkoušet, protože manžel trvrdí, že ten Bioparox je „eeee“
, ale kdyby to měla aspoň trošku po jednom dni zabrat, tak jdu do toho..
ZZiny a tobě už naplánovali vyvolávačku nebo něco???
Já až jsme vzdala že t opřijde samo a přestala se sledovat-tak to přišlo ![]()
Holky nezoufejte, jednou to přijít musí ![]()
Zziny Bioparox je fakt hnusnej, ale zabírá a myslím, že zabral i tady holkám. Tak hlavně ať je Ti do zítřka dobře. ![]()
Fragi tak kde to vázne, taky pořád nakukuji a nic neudělám… ještě mi dneska rodí od rána jedna kamarádka, tak si tady skoro házím kostkou kdo dřív. ![]()
MOn: já myslela, že ty ??
![]()
Luci: zítra mám nástup do špitálu, ale myslím, že v tomto stavu nic se mnou dělat asi nebudou .. a i kdyby, tak podle mě zítra mimi nebude , ale nejpozději do pátku snad jooo, doufám…
Jinak začínám nějak špatně pobírat, že týden nebo dýl neuvidím Leonku
, jak jste to zvládli bez těch prcků ? stýskalo se vám moc nebo je člověk tak KO, že je rád, že je rád ![]()
ZZiny já právě né, protože jsme měli +/- stejný TP. Takže to bude někdo ze začátku termínů. Už ale nevím kdo?
Jo tak švagrová už to má za sebou. Narodil se jim kluk a dali mu jméno taky Honzík. Má 3400g a 50cm.
Ahoj holky,
pozdrav od Fragolky:
„Tak máme Simču, narodila se 13:07, váží 4250 g a 51 cm .{color: red}“
Fragolko, ještě jednou posíláme obrovské gratulace a přání hodně zdravíčka. Je super, že jsi se konečně dočkala a malou máš taky u sebe.