Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
24.1.10 08:41

Brý ránko :-)

tak já se hlásím 2v1 a s pocitem, že koncert bez problémů zvládnu :-) Asi tady zbudu poslední, což je ale vzhledem k mému TP v pořádku :-)

Fragol jůůů, tak už se Ti to snad konečně rozjíždí!! Tak už abys byla v porodce a „maminko zatlačte si“ a je to!!! :-) Těšíme se na Simču!! :-)

Jináč po ránu kašel zase trochu lepší.. a já se chystám s mužem do Hornbachu, pak se zase zahrabat mezi papíry, pracovat a odpo návštěva.. program nabitý, všechno se určo nestihne a bohužel sázím na práci :-(

tak kráásný den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.1.10 08:59

Kosatko, Vigantol a Kanavit máme stejné dávkování, jak píše kralishek. Je to ale na hlavu, mám to na každý týden napsaný v kalendáři… :-)

Fragol, ty dětičky jsou boží. Ale jde mi hlava kolem jen z té fotky, smekám před tebou :andel:

Jinak dneska Ondrášek vstávál na jídlo po dvou a půl hodinách, tak si říkám, že je buď hladovější nebo dochází mlíčko. Co myslíte? Já jsem z toho pořád nějaká vyjukaná… A měl by pít určítou dobu nebo ho mám spíš nechávat dokud saje? Zatím ho nechávám, jen, když začne už jen žužlat, tak ho odejmu… Dík za rady :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.1.10 08:59

Tož, holky, já se loučím, praskla mi voda, za chvíli vyrazíme :-) Držte pěsti, já se ozvu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.1.10 09:01

Fragol, týýý brďo. Myslím na tebe a hodně štěstí. A ať je to už rychlý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
24.1.10 09:07

Fragi, tak držím palce, dopoledne zde určo bude zpráva o Simonce :palec: :palec: :palec:

Zziny TP 17.1
Hest 18.1.
Belavue TP 20.1
Kubina TP 25.1
Sylvii TP 27.1
Rainanne TP 28.

Tak koukám, jsem zde největší přenašeč :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
24.1.10 09:10

Fragooool huráááááá!! palce držíme, na Simču se těšíme! :-)

Zziny zatím :-) počkej na mě :-)však já fakt tuším, že se malá hodlá taky nechat řádně dopéct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
24.1.10 09:51

Jejda to jsou zprávy po ránu-fragi hurááááááááá.
Tak já tu nedávno fnukala že nic a náš bobíšek už má týden.
Kojili jsme asi v 11 a pak ve 2 ale potom co hodinu až do pěti-ale dá se to, Lukášek se nevzteká, jen tak jemně pláče.
No nic jdu to tu trochu pohonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
24.1.10 10:12

Kosatko dávkování Vigantolu máme stejné jako holky. Od 14 ti dnů věku dítěte do 1 roka. 1× kapička denně.
Kanavit mám rozepsané přesné datumy. První kapku máme brát 24.1. dále po týdnu až do 28.3 a pak kapku měsíčně do 28.7.

Luci teď jsem si všimla, že máme mimča noarozený stejně :lol:

Lucka dnes spala úžasně kojila jsem jí 21:30, ve 3, a pak až v půl osmý. Ale musela jsem chodit odsávat, teď už mám zase prso jak beton. Přemýšlím, že jí za půl hoďky zvednu a přes den budu budit po třech hodinách, ať už se to nějak srovná.

Fragi - no vidíš, že se to do 24 hodin povede. Držím pěsti ať je to megarychlé :potlesk:

Dneska asi bude rodit i manželova ségra. Už jsem dostala echo, že už je na Bulovce a má stahy po čtyřech minutách. Takže další přírůstek do rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
24.1.10 11:33

Ahojky,
jééééé huráááá Simonka přijde mezi nás :dance: :dance: . Fragolko moc držím palce :palec: !
Monano, tak vy budete mít takhle dvě miminečka :-P . To spolu můžete vozit a předávat rady, tedy jestli si rozumíte. Jinak moc ti přeji, že máš tak hodnou holčičku!
Zziny, teda tobě se to holka vleče. Chtěla bych poradit, ale nevím co :nevim: . Dlouho tě nemůžou nechat přenášet, myslím kvůli plodovce.
Kralishku, tak koukám, že jsi na konec nic nepořídila, ale ty knedlíky musely stát za to. Dostala jsem na ně teď strašnou chuť :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
24.1.10 12:06

Dobré poledne :-)
Fragi: supééér :palec: už ať to máš za sebou :hug:

Já jsem se před chvílí vrátila z porodnice z monitoru… čekala jsem že to bude taková nudička pohodička jako včera a že za půl hodinky půjdu domů…
Hned jak jsme přišli,tak mě nechali čekat na chodbě, protože všechny porodní sály,byly plné i v tělocvičně a všude kde mají monitory ležely maminy…
Když mě konečně k jednomu položili, tak přes zeď se rodilo 8-o ani dveře tam nezavírali, pořád tam někdo přicházel a odcházel..slyšela jsem úúúúúplně všechno od té doby co té paní píchli kapačku 8-o ani jsem nedýchala :lol: ale po tom, co přestala brečet a začala tlačit tak to měla za cca 15minut za sebou… Pak za mnou přišla sestřička a ptala se mě jestli jsem v pohodě :lol: :lol: že prý jsem bílá jak stěna :lol: :lol:
Navíc Sofinka tam uplně skákala, natáčeli mě dobrou hodku, nechtěla se zklidnit… ani se jí nedivím po tom co jsme slyšely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
24.1.10 12:28

Fragy tak hurá!!!!!!!!!!!!!
Těším se na zprávičku že Simonka už je na světě.
Holky díky, tak to dávkování máme stejné.Taky mám kanavit napsaný v kalendáři :lol:
Teď jsem kojila Verunku a Filípek vedle nás ležel.Já seděla a jak jsem měla vyhrnuté triko, pěkně mi vylezl můj špek.A Filípek mi ho začal mačkat a vymyslel teorii že jak to mačká, tak Verunce z prsu teče mlíčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
24.1.10 12:34

zziny ten Bioparox jsem brala jeden den, víc jsem v podstatě nezvládla a i za ten jeden den byl úspěch a velká úleva, už jsem fakt nevěděla co si vzít, protože na krk jsem cucala spoustu pastilek, ale bez úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
24.1.10 12:35

fragi, tak držím palce :kytka: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
24.1.10 12:39

Bel, to tě tam dneska pěkně postrašili viď, ale zase máš alespoň trochu představu, jak to tam bude vypadat. To já budu určitě vykulená jako blázen 8-o .
Kosatko, chi chi :mrgreen: , třeba se tak cítí Filípek užitečnej :-D .

Jdu si dát sprchu a masku na vlasy :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
24.1.10 12:48

Kubi: jj vystrašili :-)
Joooooo ještě jsem se zapomněla pochlubit, že mě nějak více začíná bolet v podbříšku :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí