Poradna duly
Jana Čurdová
Berdi, tak mně zase přijde Simča děsně mrňavá, obzvlášť, kdž ji vezmu bez zavinovačky, a to bych řekla, že je proti vaší Berči je to kus ženské ![]()
Jinak, jak jsi se ptala na to nosítko - zkušenost nemám, ale přijde mi to skoro to samé, jako babyvak
Pokud je dítko nosící, tak je fajn. Na šátek jsem nervy neměla… My využili na 2 naše broučky, třeba Míša by se v tom asi zvencnul
, ale na Davču a Ondru dobrý
Simča se ještě nevyhranila ![]()
Dneska jsem vyhnala děti ven s manželem, jsem se Simčou doma. Včera jsem to nějak přehnala a ještě mě všechno bolí
Jestli mi chlap uteče od pondělka do práce, mám se na co těšit ![]()
My máem doma BAbyvak a já t os ním vůbec neuměla, všichn isi to pochvalují ale Honzík v něm byl jednou.
Nám jde tatka taky v pondělí do práce-je to vlastně 1,5měsíce co jsem s Hnozíkem nebyla sama doma. Přítel měl dlouhou dovču a pak byl Honzík u babiček. Musíme si pořádně srovnat režim.
Ted se Honzíkovi věnuje tatínek ale uvidíme co v pondělí.Blbé je že má zase mrznout a nebudeme moci ven a Honzík potřebuje na vzduch.
„Sylvii, obrovská gratulace k Madlence!!!! Jasný důkaz, že Hamilton funguje.
.“
Těžko věřit, že už je leden skoro pryč… Doufám, že se ten čas brzy zpomalí!!!!
Jinak dnes je u nás tak hezky, že půjdeme na hcvíli ven a budeme plužit ve sněhu. Máme tu skoro metr.
Sylvii, moc gratuluju k Madlence!!! Tyjo, to fakt byla rychlovka
Kosatko, snad sis uz vsechny ty nemoci i s Verunkou vybrala a ted uz bude jen dobre ![]()
Holky nechci vam to tu narusovat, ale cetla jsem, ze resite probioticke kapky. Nejsem zadny prodejce, Kristy potvrdi ![]()
Ja male davam vpodstate od 2 mesicu toto: http://www.pharmaagency.cz/?…
a nikdy nebyl problem, micham ji to do mlika, kdyz jsem kojila, davala jsem na lzicku a smichala s par kapkami mleka.
Da se to objednat v jakekoli lekarne a cena je cca 200 Kc.
Ty probioticke kapky jsou zbytecne drahe a neumi toho o nic vic nez ten Infants dophillus plus.
Tak vam preji zdrava miminka ![]()
Holky Honzík už druhý den nechce po obědě spinkat, to s ivybral v pravou chvíli-jestl ifakt přestane spávat-tak to budu mít radost.
Nancy, děkuji za tip.
Já právě hledala kapičky, páč lactobacilíky bral Honzík. A přišlo mi to hrozně zdlouhavý (si odstříkat, vysypat obsah, rozmíchat a pak mu to dát). Pro mě jsou jednodušší kapičky.
Cena u nás v Čechách je drsná. Ale objevila jsem že na Slovensku se prodávají za +/- 9 euro. A mám tam známý, takže si je nechám koupit na Slovensku.
Luci, že si to ale Honzík uměl načasovat ![]()
Já už se těším až Honzík půjde do školky, a on se těší taky. Včera už mě prosil, že si chce hrát s kamarádama. Doma ho to evidentně, neba. Chybí mu prostě ta akčnost.
Když jsme venku s kočárkem byli jsme cca 45 minut, tak to je pro něj málo ![]()
Moc se se týká kapek já koupila Lefax-ale v noci se zase kroutil-a to nejím nic i to mlíko jsme vysadila.Uvidíme jestli mu zaberou. Pupíkem zatím nemažem protože nemáme zahojený pupík.
Já budu kapky dávat jen preventivně, a budu je rovnou dávat i Honzíkovi.
Vypadá to, že Lucka si s prdama umí poradit. Právě to tady vedle mne střílí. Malinko se u toho kroutí, ale pohodička. Opravdu jsem ráda, u Honzíka to byl děs/běs.
Takže všechny vás maminky miminek, které mají problémy s prdama a nic nezabírá. Opravdu lituji
No s Honzíkem to byl tayk děs ale lukášek dlouho odolával a ted poslední tři dny ho to trápí, kaká i prdí dost ale i ta kse kroutí a to se hlídám jako hrom.
Hurá, tak jsme komplet ![]()
Sylvii gratuluju, já řikala že to bude rychlovka.
Jinak ten ditustat nedávám , co jsme doma tak Verunka skoro nezakašlala.Dávám jen libenar do nosíku aby se jí líp dýchalo při kojení.Já myslim že kdyby byla tak o 2 měsíce starší, vůbec by je nenapadlo nás nechávat v nemocnici.Ale aspoň jsem měla jistotu že je zdravá když všechny testy vyšli ok
Prdíky zatim zvládáme, mám koupené kapky babycalm, ale doufám že je nebudem muset použít.
Teď mě tak napadá že od té doby co mám děti tak slušně sponzoruju lékárny ![]()
kosatko, já myslím, že od té doby, co má člověk děti, sponzoruje všechno… ![]()
ahoj holky,
Sylvii téda, tomu říkám plánování
Posílám velkou gratulaci k narození Madlenky a ať jste obě zdravé ![]()
Včera už jsem nestihla napsat, ale kontrola malé u doktorky dopadla dobře. Máme už 4,5 kg
Prý je vidět, že nestrádá
Prdíky nás občas potrápí nebo si jinak neumím vysvětlit ten její šílený brekot a kroucení. Zatím jsme vystačili se Sab Simplexem (už ho neblinkáme a dokonce to vypadá, že nám i chutná
), klubíčkováním a cvičením nožičkama. Jednou jsme taky mázli bříško pupíkem a jinak se prolévám fenyklovým čajem.
Kosatko ať je malé brzy dobře a zmizí i zbytky kašle. Vůbec se Ti nedivím, že se Ti nechce do malé cpát ty kapičky. Taky bych hoooodně váhala.
Berdo mně taky přijde, že ta naše princezna pěkně vyrostla. Zítra se chystám na první přebrání jejich oblečků, protože v některých overálcích se nám už kroutí palečky nahoru ![]()
Jo a dnes jsme taky využili „krásného“ počasí a vyrazili ven s kočárkem. Byla to první rodinná procházka a manžel si to moooc užíval. Škoda, že se mají zase vrátit ty mrazy, ach jo ![]()
Lucilko my jsme udělali Rebče otisk, ale asi až někdy v roce… pořád jsem to odkládala. No teď jsme objednali ten 3D odlitek rovnou dvakrát a uděláme to jak Berče, tak Rebče. ![]()
To máš dobrý, že Honzík nechce spát až teď, naše Rebeka nespí po obědě už tak od roku a půl a občas je to záhul, vůbec nevím jak to vydrží a to je ještě k tomu noční pták, takže chodí spát i pozdě večer… když spí v deset, tak je to fakt brzy. ![]()
A ten Lefax, to jsou kapičky? Já koukala na internet, ale nikde jsem nenašla, že se můžou už od naroznení. ![]()
Fragi Tobě Simča musí přijít mrňavá, s tou hromadou dětí.
Ale ještě nejsi doma tak dlouho, mě to přišlo v podstatě až včera a hlavně ten pocit, jak to rychle uteklo, jak psala Lucilka… prostě před chvilkou jsme tady všechny měly pupky a teď máme prcky, za chvíli půjdou do školky atd… prostě to hrozně letí.
Ten můj chlap vzal dneska zase Rebeku aspoň do kina a ješt teď jeli na návštěvu za kamarádem, tak tady mám taky trochu klidu, jelikož malá teď chrupká. ![]()
MadGirlNancy díky za radu… ![]()
Monano taky jsou pro mne pohodlnější kapičky. A nevíš jestli to za ty peníze mají na Slovensku všude? Nebo jsi našla jen jednu lékárnu?
Kosatko lékárnu sponzorujeme slušně asi všichni a pojišťovna už taky není to co to bejvávalo. Minulý rok (vlastně předminulý) mi z pojišťovny přišlo asi 9 tisíc a letos (vlastně loni) to už pěkně omezili, asi nové vedení a nedostatek peněz a taky úplně tupá ženská na přepážce, to byl fakt zážitek.
Pajo teda vy hezky dlabete a jak Emička krásně přibrala… ta naše princezna taky zatím hezky dlabe, tak jsem zvědavá v úterý kolik bude mít, ale myslím že taky hodně přibrala. A Ty se divíš, že se jí kroutí palečky, když je o kilčo těžší?
![]()