Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
31.1.10 19:28

Kecko neboj, to se všechno urovná. Potom to budeš zvládat levou zadní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
31.1.10 19:29

Jejda já zase nebude řešit naušničky 8-)
Já jsem zvědavá na dnešní noc, Lukášek dnes odpoledne nespal-což jsem uvítala a doufám v lepší noc. Spinkat šel už po půl sedmé tak čekám před spaním na jedno kojení a pak doufám že to bude lepší než dnes v noci.
Zítra jsme porpvé sami doma-tak jsem na t ozvědavá jak mě bude Honzík poslouchat-je zvyklý ted jen na tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 19:33

ještě se mi docela zamlouvají tyto:
http://img.mimibazar.cz/…28761996.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.1.10 19:33

Mon: jsi hodná, prostě zlatíčko!
Lucík: jojo, kéžby nespaní přes den znamenalo klidnou noc… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.1.10 19:37

Mon: ty jsou ale hezké, wau…snad jednou taky budu řešit naušničky, teď řeším jak se nenechat počůrat u přebalovaní, chiiiiiiiii

Jinak jsem se rozhodla, že mi manžel udělá přebalovák http://www.lokki.cz/detail/8568/ (to je cena, co) a do něj krabice z Ikei :) http://www.ikea.com/…cts/60132842

Jsem to ale otrava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.10 19:55

Holky, víte o tom, že náušničky má kupovat teta miminka? :-D Tak je zaúkolujte a koupi neřešte :mrgreen: . Jen by mě zajímalo, co by taková teta měla koupit chlapečkovi… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 20:00

Kecko je moc hezký, teda ta cena taky. Na to že je to pár prkýnek :mrgreen:

Kristy mě dneska volala tchýně, že chtějí Lucince koupit naušničky. Tak teď hledám 8-o . Naštěstí výběr nechají na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.1.10 20:02

Kristy a co když holčička tetu nemá? :wink: My teda tetu máme, ale náušničky pro Věrku i Simču kupovali moji rodiče :-)
Nám naši nabízeli pro Davču kroužek do ucha nebo do pupíku :lol: :mrgreen: Obojí jsme odmítli :wink: :lol:

Kecko, neboj, bude líp :-)

Berdo, princezna super :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.1.10 20:38

Mončo naušničky jsou krásný… taky bych si vybrala, ale kupuje je malé kamarádka, teda už hlásila že je koupila, naštěstí má dobrý vkus. Už je koupila k narození i Rebče, ale ta je ještě zatím nemá, protože byla tak drobná že by naušničky byly větší než její uši. Tak už je sama chce, tak jí je asi nechám nastřelit…

Kecko teda přebalovák je fakt pěkně drahý a jestli ho manžel vyrobí, tak je šikula… můj chlap je taky dost šikovný, jenže než ho k něčemu doslova dokopu, tak to je hrůza. V našem případě by to skončilo tak, že přebalovák by byl pro vnoučata. :lol: :lol:

Lucilko tak se na zítřek dobře vychrupkej, ale určitě to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
31.1.10 20:50

Mon naušničky jsou moc pěkný :palec: My jsme je pro malou dostaly od mojí mamky :-P Já jsem původně chtěla dát malé naušničky po mně, protože je mám taky po mamce a hlavně se mi fakt líbí. No ale mamka sehnala skoro úplně stejný, ale z bílého zlata, takže máme vyřešeno :-P

Kecko mluvíš mi z duše. Na to spaní nespaní se mi zvyká těžko. Nejvíc mě vždycky dostane manžel, když do mě v posteli strká, že se malá hrabe nebo brečí a že jako proč už nevstávám. Už jsem mu ale vymyslela bojovku na některý z následujících víkendů. Já budu v noci jen kojit, přebalovat a uspávat bude on :mrgreen:

Berdo krásná fotečka :palec: malá je šikula :wink:

Fragolko tak Alibaba a 40 loupežníků, to mě fakt pobavilo :mrgreen: :potlesk:

Lucilko držím palečky, ať to od zítřka nějak zvládneš a Honzík moc „nestávkuje“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 20:52

Berdo musím ti přitakat, mě se totiž zdají všechny ty naušničky taky děsně obrovský k těm miminkům. Vypadá to strašně legračně, ale pak kolem těch dvou let se to srovná.
Tak Lucka se na osmou neprobudila. Vesele si chrápe dál. Takže to jistí devátá, už se převaluje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 20:57

Já po sobě bohužel naušničky nemám. Nějak se mi ve spaní blbě otočili, když jsem byla malá. A museli mi je tenkrát na Bulovce přestříhnout.

No mám hrozný dilema, vůbec nevím jaké vybrat.
Přemýšlela jsem i nad bílým zlatem, páč mě se samotné žluté zlato nelíbí.
Potřebovala bych někoho kdo by mě nakopnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.1.10 21:14

Monano a Kecko tak kapky už manžel má, teda pokud koupil ty správné, ale podle toho co říkal, tak jo… myslím ale že platil za jedny asi 11 euro, nicméně přiveze určo doklad, tak pak mrknu, i tak to vyjde levněji. :-) A hlavně jim je všechny vykoupil. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.1.10 21:26

Berdo to je šikulka, koukám že to byl pro něj úkol č.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.1.10 21:33

Monano taky mám raději bílé zlato, ale naušničky mám normální žluté zlato, ale ty naušničky na té fotce jsou fakt krásné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí