Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
1.2.10 14:20

Zatím očka nemažeme. Ale dostali jsme olej do vody-od dr. Lukášek se jakoby loupe na nožkách a ručkách.
obličej maže me jn na venek tou mastičkou proti chladu a větru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
1.2.10 14:28

Luciku: my se taky dost loupeme, ale mastičkou taky od dr. už je to lepší.

Máte nějaké zkušenosti s tímdle kočárem? vím, že se to tu řešilo… ale hold já musím vždy vše řešit sólo .. :) http://www.babystyle.cz/…ia-mistral-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.2.10 14:30

Kecko jen tam zase píšou že pokud kočárek nemá dodavatel je doba dodání 10-13týdnů 8-o
Podívej se do diskusí o kočárkách, určitě tam o tomto něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.2.10 14:59

Lindo taky gratulujeme k ledňátku :-)

Lucilko taky chválím podprdu, je moc pěkná a za ty peníze k nezaplacení, taky bych do toho šla jako Callamaika, jen nevím jestli bych správně vystihla velikost… a ani bych se neptala jako Callamaika jestli Ti to vadí nebo ne, jelikož bydlíš v Olomouci a já v Praze a hlavně se společně asi nikde svlékat nebudeme… :mrgreen: i když je pravda, že do Olomouce občas jezdíme za tchýní. :-)

Callamaiko s tím očíčkem bych si raději zašla na oční, aby z toho pak nebylo něco závažnějšího… ještě mě napadá, že když má rýmu a teče mu i z očíček, tak nemůže mít alergii, třeba jestli nemáte doma nějaké zvířátko…

Kecko a co jste měli vybraný za kočárek? To jste ho ale museli docela pozdě objednávat ne, že by byl až v březnu? My máme Jané Slalom Pro, máme ho třetím rokem a jsem maximálně spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.2.10 15:02

Kecko no od listopadu už je to dlouhá dodací lhůta, to bych se na něj teda taky vykašlala…

Berenička se nám taky loupe na nožičkách a ručičkách.

A co máte holky za mastičku od doktorky? Já jen že jdeme zítra do poradny, tak bych si o ní řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.2.10 15:11

Kecko osobní zkušenost s Teutonkou nemám, ale vím že holky tady taky Teutonku mají, tak se jich zkus optat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
1.2.10 15:13

Berda: ambiderman.
Vybranej sem měla měla maxi cosi čtyřkolku. Objednala jsem ho v říjnu… Dodavatel zklamal… co dodat…

Call: očičko fakt řeš s lékařkou!

Luc: zavolám tam :) jestli manžel svolí a uvidíme jestli kočár by byl letos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.2.10 15:17

Kecko vlastní zkušenost s Teutonkou nemám, ale holky tady Teutonku mají, tak se jich optej… jinak tady je odkaz na názory na různé kočárky, tak můžeš mrknout: http://kocarky.heureka.cz/ jsou tam recenze od uživatelů kočárků, což není špatné si přečíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.2.10 15:19

Holky, my jsme tady všechny přenášely, tak máme loupací děti, co? Já nemažu nic spešl, klasický mlíčko od Babylove a koupila jsem Niveu krém na obličej a tělo hydratační.

A nejsem zvlášť špion, ten článek byl na novinky.cz na titulu, tak mě to bouchlo do očí. Je to síla a zrovna to tady řešíme…

Právě jsem vítězoslavně vložila do podprdy hydrogel tampony. Je to moc příjemný a doufám, že to konečně zabere. I když už je to kojení mnohem lepší. Na té levé bradavce mám pořád díru jako vrata…

A kojení vleže nám taky nešlo kvůli mým bradavkám, tak došlo k těm poraněním. Až mi jiná sestřička v porodnici poradila kojit vsedě, ale to už jsem byla rozžvejkaná. Snad se to zahojí.
A ještě k hydrogelu - nakonec jsem to sehnala ve zdravotních potřebách za 590,–. Na internetu jsou dražší, sice jen o pár korun, ale s poštovným by to vyšlo na sedm set… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.2.10 16:17

Ještě ke kojení - já kojím vsedě opřená o kojící polštář, takže ve vzpřímené poloze a záda nebolí. Teda je fakt, že Ondra pije max patnáct minut, ale je to hodně pohodlný. A kojící polštář používám i v noci na spaní místo klasickýho - super věc :-) .

A další dobrá zpráva. Teda spíš pro mě, než pro vás :lol: … Protože nemám doma váhu a od porodu jsem se nezvážila, poprosila jsem dneska o zvážení, když jsem byla na gyndě kvůli neschopence. A světe div se!!! Z „naspořených“ třiadvaceti kil mám třináct dole! :dance: Nevím, jestli se někdy dostanu na svých šedesát kilo, ale zatím jsem spokojená. Je pravda, že jsem asi měla hafo vody, druhý den po porodu jsem splaskla jako bublina… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.2.10 16:46

Kristy já teda vážně nepřenášela a loupací dítě mám taky… já měla termín včera. :-) Tak snad Ti ten hydrogel pomůže. :wink: Jinak kojící polštář taky používám i na spaní pro sebe. A neboj váha půjde dolů i nadále, jen možná pomaleji.
Kecko díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.2.10 16:59

Kecko, my mame ted nove koupenou Teutonku Spirit S3, ale zkusenosti mam zatim pouze s jizdou po byte. Ale vazne hrozne moc super a vymakanej kocarek. Ale v podstate vsecko o teutonkach najdes na teto diskuzi - jsou tam i komentare prodejcu s dost podrobnyma informacema: http://www.modrykonik.sk/forum/show.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
1.2.10 18:17

Kristy já jsem taky jako Berda nepřenášela a mám „loupací“ dítko :-P S tělíčkem už jsme si poradili, ale obličejíček se nám pořád loupe a navíc nám teď vyrazilo novorozenecké akné, tak jsme takové flekaté :-? Zatím jsem obličejíček ničím nemazala, ale taky se budu muset po něčem poohlednout. Máte nějaký tip?

Callamaiko a je to očičko opravdu od té rýmy? Nás trápil slzný kanálek, dokonce jsme na to od naší dětský dr. dostali antibiotikový kapky.

Holky, podprdy máte fakt pěkný, jen co je pravda :wink: Já mám zatím jen ty obyčejné, říkala jsem si, že nějakou lepší si pořídím, až budu vědět, jak se mi nalijou prsa, no a teď se nikam nedosanu a objednávat přes internet nemám odvahu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.2.10 18:26

Pajo tak to já odvahu objednávat přes internet taky neměla, ale tak před rokem a půl se to zlomilo a teď musím říct, že většinu věcí zase nakoupím přes internet. Ale zatím jsem ještě neměla špatnou zkušenost, jen občas s poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
1.2.10 19:35

S doktorou jsem očička řešila, dala mi na to OPHTHALMO-SEPTONEX, ale ten se smí používat jen 10 dnů. Tento týden jdeme na kontrolu, tak se zkusím víc vetřít. MUDr. to zřejmě nevidí jako problém… Když se to nezlepší a MUDr. na to nic, myslíte, že mám přímo k očaři… nebo vyměnit doktorua :-?.

Ad bradavky… používám krém od Aventu (nemusí se smívat) a stojí kolem 300 Kč.

Ad loupání… Na všechno používáme dětskou kosmetiku Sebamed, jen olje jsme neměli. Na doporučení MUDr. jsme ho dokoupili a MALÝ UŽ SE DOLOUPAL a má kůži jak samet (žádné opruzeniny ani fleky). Na mytí používám dětskou koupel a na vlasy (máme jich dost) šampón od stejné značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí