Poradna duly
Jana Čurdová
Zatím očka nemažeme. Ale dostali jsme olej do vody-od dr. Lukášek se jakoby loupe na nožkách a ručkách.
obličej maže me jn na venek tou mastičkou proti chladu a větru.
Luciku: my se taky dost loupeme, ale mastičkou taky od dr. už je to lepší.
Máte nějaké zkušenosti s tímdle kočárem? vím, že se to tu řešilo… ale hold já musím vždy vše řešit sólo ..
http://www.babystyle.cz/…ia-mistral-p
Kecko jen tam zase píšou že pokud kočárek nemá dodavatel je doba dodání 10-13týdnů ![]()
Podívej se do diskusí o kočárkách, určitě tam o tomto něco bude.
Lindo taky gratulujeme k ledňátku ![]()
Lucilko taky chválím podprdu, je moc pěkná a za ty peníze k nezaplacení, taky bych do toho šla jako Callamaika, jen nevím jestli bych správně vystihla velikost… a ani bych se neptala jako Callamaika jestli Ti to vadí nebo ne, jelikož bydlíš v Olomouci a já v Praze a hlavně se společně asi nikde svlékat nebudeme…
i když je pravda, že do Olomouce občas jezdíme za tchýní. ![]()
Callamaiko s tím očíčkem bych si raději zašla na oční, aby z toho pak nebylo něco závažnějšího… ještě mě napadá, že když má rýmu a teče mu i z očíček, tak nemůže mít alergii, třeba jestli nemáte doma nějaké zvířátko…
Kecko a co jste měli vybraný za kočárek? To jste ho ale museli docela pozdě objednávat ne, že by byl až v březnu? My máme Jané Slalom Pro, máme ho třetím rokem a jsem maximálně spokojená…
Kecko no od listopadu už je to dlouhá dodací lhůta, to bych se na něj teda taky vykašlala…
Berenička se nám taky loupe na nožičkách a ručičkách.
A co máte holky za mastičku od doktorky? Já jen že jdeme zítra do poradny, tak bych si o ní řekla.
Kecko osobní zkušenost s Teutonkou nemám, ale vím že holky tady taky Teutonku mají, tak se jich zkus optat…
Berda: ambiderman.
Vybranej sem měla měla maxi cosi čtyřkolku. Objednala jsem ho v říjnu… Dodavatel zklamal… co dodat…
Call: očičko fakt řeš s lékařkou!
Luc: zavolám tam
jestli manžel svolí a uvidíme jestli kočár by byl letos ![]()
Kecko vlastní zkušenost s Teutonkou nemám, ale holky tady Teutonku mají, tak se jich optej… jinak tady je odkaz na názory na různé kočárky, tak můžeš mrknout: http://kocarky.heureka.cz/ jsou tam recenze od uživatelů kočárků, což není špatné si přečíst…
Holky, my jsme tady všechny přenášely, tak máme loupací děti, co? Já nemažu nic spešl, klasický mlíčko od Babylove a koupila jsem Niveu krém na obličej a tělo hydratační.
A nejsem zvlášť špion, ten článek byl na novinky.cz na titulu, tak mě to bouchlo do očí. Je to síla a zrovna to tady řešíme…
Právě jsem vítězoslavně vložila do podprdy hydrogel tampony. Je to moc příjemný a doufám, že to konečně zabere. I když už je to kojení mnohem lepší. Na té levé bradavce mám pořád díru jako vrata…
A kojení vleže nám taky nešlo kvůli mým bradavkám, tak došlo k těm poraněním. Až mi jiná sestřička v porodnici poradila kojit vsedě, ale to už jsem byla rozžvejkaná. Snad se to zahojí.
A ještě k hydrogelu - nakonec jsem to sehnala ve zdravotních potřebách za 590,–. Na internetu jsou dražší, sice jen o pár korun, ale s poštovným by to vyšlo na sedm set… ![]()
Ještě ke kojení - já kojím vsedě opřená o kojící polštář, takže ve vzpřímené poloze a záda nebolí. Teda je fakt, že Ondra pije max patnáct minut, ale je to hodně pohodlný. A kojící polštář používám i v noci na spaní místo klasickýho - super věc
.
A další dobrá zpráva. Teda spíš pro mě, než pro vás
… Protože nemám doma váhu a od porodu jsem se nezvážila, poprosila jsem dneska o zvážení, když jsem byla na gyndě kvůli neschopence. A světe div se!!! Z „naspořených“ třiadvaceti kil mám třináct dole!
Nevím, jestli se někdy dostanu na svých šedesát kilo, ale zatím jsem spokojená. Je pravda, že jsem asi měla hafo vody, druhý den po porodu jsem splaskla jako bublina… ![]()
Kristy já teda vážně nepřenášela a loupací dítě mám taky… já měla termín včera.
Tak snad Ti ten hydrogel pomůže.
Jinak kojící polštář taky používám i na spaní pro sebe. A neboj váha půjde dolů i nadále, jen možná pomaleji.
Kecko díky ![]()
Kecko, my mame ted nove koupenou Teutonku Spirit S3, ale zkusenosti mam zatim pouze s jizdou po byte. Ale vazne hrozne moc super a vymakanej kocarek. Ale v podstate vsecko o teutonkach najdes na teto diskuzi - jsou tam i komentare prodejcu s dost podrobnyma informacema: http://www.modrykonik.sk/forum/show.php?…
Kristy já jsem taky jako Berda nepřenášela a mám „loupací“ dítko
S tělíčkem už jsme si poradili, ale obličejíček se nám pořád loupe a navíc nám teď vyrazilo novorozenecké akné, tak jsme takové flekaté
Zatím jsem obličejíček ničím nemazala, ale taky se budu muset po něčem poohlednout. Máte nějaký tip?
Callamaiko a je to očičko opravdu od té rýmy? Nás trápil slzný kanálek, dokonce jsme na to od naší dětský dr. dostali antibiotikový kapky.
Holky, podprdy máte fakt pěkný, jen co je pravda
Já mám zatím jen ty obyčejné, říkala jsem si, že nějakou lepší si pořídím, až budu vědět, jak se mi nalijou prsa, no a teď se nikam nedosanu a objednávat přes internet nemám odvahu ![]()
Pajo tak to já odvahu objednávat přes internet taky neměla, ale tak před rokem a půl se to zlomilo a teď musím říct, že většinu věcí zase nakoupím přes internet. Ale zatím jsem ještě neměla špatnou zkušenost, jen občas s poštou.
S doktorou jsem očička řešila, dala mi na to OPHTHALMO-SEPTONEX, ale ten se smí používat jen 10 dnů. Tento týden jdeme na kontrolu, tak se zkusím víc vetřít. MUDr. to zřejmě nevidí jako problém… Když se to nezlepší a MUDr. na to nic, myslíte, že mám přímo k očaři… nebo vyměnit doktorua
.
Ad bradavky… používám krém od Aventu (nemusí se smívat) a stojí kolem 300 Kč.
Ad loupání… Na všechno používáme dětskou kosmetiku Sebamed, jen olje jsme neměli. Na doporučení MUDr. jsme ho dokoupili a MALÝ UŽ SE DOLOUPAL a má kůži jak samet (žádné opruzeniny ani fleky). Na mytí používám dětskou koupel a na vlasy (máme jich dost) šampón od stejné značky.