Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1299
2.2.10 18:35

mausko no jo no, chlap a ví kam to má hodit. :lol: Je to šikula.
Lucilko třeba Lukášek v noci překvapí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
2.2.10 19:05

Zziny Lucka ze začátku byla taky pobliónka. Dokonce mě a sebe pěkně několikrát osprchovala. A jak píše Berda, za čásek se to urovná. Teď už si dokonce sama jakože řekne o pauzu a že si potřebuje krknout. Protože se třeba za tři minutky odpojí a tak divně funí. Tak si jí dám do vzpřímené polohy, odříhne si a zase pokračujem.

Ale teda jedno oblečení na den?? To tedy opravdu nemáme. Trefuje se místo na plínku nahódobóžové oblečky :mrgreen: No prostě holka, musí být oblečená stále v jiném :pankac:

Na prochajdě jsme dnes taky byli, a krásně spinkala a ještě doma pokračovala. Musela jsem jí vzbudit. Už hodinku přetahovala od plánovaného kója. Snažím se totiž nastavit nějaký režim, kvůli ranímu vstavání Honzíka do školky.

Berdo no jasně že kapičky si vemu. Akorát nevím jak se pro ně dostanu. Páč nemám řidičák. Asi budu muset počkat až bude lepší počásko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
2.2.10 19:11

A holky, potřebuji poradit s výběrem naušnic. Takže jsem dám odkazy nebo obrázky a pěkně mi každá vyberete favorita. To jsem vás zaúkolovala, co???
Ještě poznámka, protože nejdřív půjdem na nastřelení. Je mi v podstatě jedno jaký bude mít naušnička zapínání.

1,
http://img.mimibazar.cz/…28761996.jpg

2,
http://www.goldpoint.cz/…e-zlato-3912

3,
http://www.esperky.cz/karta.php?…

4,
http://www.esperky.cz/karta.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
2.2.10 19:23

Monano nějak se určo dohodneme, řidičák mám a auto taky, jen teď když je tolik sněhu a špatně se všude parkuje, tak vážně nikam nejezdím… jinak se klidně někam přiblížím.
A naušničky, vím že jsi ujetá na kroužky, ale pro malou Lucinku by se mi asi nejvíce líbily ty první nekroužkové, tak můj názor znáš. :-) Ty jsou fakt krásné, jinak mám taky ráda kroužky, ale prostě pro malou se i fakt líbí více.
Jinak se mi tam ještě líbí i tyto, mám ráda totiž bílé zlato:
 http://img.mimibazar.cz/…30532147.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
2.2.10 19:42

Monano tak u mě jednoznačně vedou náušnice č. 2
Já nemám ráda žluté zlato.I já nosim vše z bílého.Náušničky máme podobné, jen to nejsou kroužky ale takové jakoby podkovičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
2.2.10 19:50

nebo když už klasické zapínání, líbily by se mi třeba tyhle :
 http://www.ceske-sperky.cz/…e-se-zirkony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
2.2.10 19:52

Doufám, že se najde ještě někdo k hlasování. Protože moje favoritky jsou č.1 a č.2 :lol: Já mám také ráda bílé zlato. Mám snubáky z bílého, ale jinak vše ostatí mám stříbro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
2.2.10 20:13

Mon já si to tu prohlížím, ty dvojky jsou nádherné taky ale pro holčičku se mi víc hodí ty č. 1.
Ale úplně nádherné jsou ty co jsme dala Berda :wink:
Holky já sjem dens KO, fakt jsem po tom císaři myslela že už jsem fit ale není tomu tak a já se dnes přetáhla jaksi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
2.2.10 20:22

Ty co sem vložila Berda jsou akorát z bílého zlata. To ještě nejsem rozhodnutá. Jde mi akorát o vzor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
2.2.10 20:24

no tak ty kroužky jsou krásné, sama bych si je vybrala ale pro malou holčičku mi přijdou nejlepší vzor 1 :wink:
Dobrou holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.2.10 20:42

Tak já jsem sice taky na bílé zlato a kroužky :wink: , ale pro holčičku bych, Monano, brala ty 1. :-) Ale parádní mi přijdou i ty, na které dávala odkaz Berda a Kosatka, ty se mi snad líbí nejvíc :huban:

Berdi, však já se šetřím :-), ale jsem paličatej mezek a jakmile mi budou za dveřma stát 3 koše prádla, nedá mi to :oops: :wink:
Co školka? Máte rozhodnuto?

Mausko, Honzík je šikula :palec:

Jinak jsem dneska zjistila, že jsem vypotila další tři kila a chlap pořád chodí a říká mi, že jsem nějaká moc hubená :lol: Ale rozežraná si připadám pěkně. Přijde mi, že mám pořád hlad. Asi doháním „hladovku“ z nemocnice :wink:

Přeju pěkný večer a pokud možno klidnou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
2.2.10 21:13

Mon také hlasuji pro 1 :lol:

Mausko koukám, že nehody jsou všude. Malé se dnes podařilo při přebalování, když jsem jí nadzvedla nožičky, „uprdnout“ a to tak, že to skončilo až na podlaze (a to jsem před sundáním plenky s nožičkama poctivě cvičila :lol: ). Já jsem totiž nestála přímo před ní. No a večer jsem to vykládala manželovi, jaké jsem měla štěstí, že jsem málem skončila pos…, zvedla jsem malou, že ji přenesu do vaničky a protože se pořád leká, tak jsem si ji přitiskla na sebe a najednou se ozval známý zvuk… Malá mě vzala komplet od trička přes kalhoty až po papuče :mrgreen:

Procházku jsme dnes zvládly taky. Už se ale těším, až sleze ten sníh. Zatím to jsou spíš takové výlety po stopách pluhů technických služeb :roll: Nicméně jsem zvládla poštu, koupit si stahovací kalhotky, malé polodupačky a taky hamáníčko. Prostě paráda :wink:

Fragolko díky za tip :kytka: , co na obličejíček. Vím, že jsi už o tomhle „mléku“ psala, ale myslela jsem, že to je spíš na tělíčko. Koukám, že je nejvyšší čas ho pořídit :lol:

Holky opatrujte se a klidnou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
2.2.10 21:38

Fragi v nemocnici je vždycky hlad. :-) Se školkou máme rozhodnuto a sice je to drahé, ale tady v Praze je to v podstatě to nejlevnější co jsme našli… www.skolkadomino.cz a chceme tm dát Rebču aspoň tak na dva dny v týdnu a bude nás to stát 5000,– měsíčně + jídlo. Ale jak píšu, tady v Praze jsme levněji nic nesehnali, školka je ale nová a bylo vidět, že se tam těm dětem opravdu věnují, mají tam na výběr dva programy, buď „Montessori“ - to je takový program, že se tam ty děti dost učí a v podstatě nemají k dispozici žádné hračky, dneska se tam učilo kde je Polsko :roll: a druhý program je „Začít spolu“ a ten se nám líbí víc a hračky tam mají, což si myslím že k dětem patří. V úterý tam jde malá na zkoušku na dopoledne, tak uvidíme.
Mon ty naušničky č. 1 jsou fakt více holčičí a krásné… i když tamty jsou taky moc krásné, ale už jsou víc dospělácké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
2.2.10 21:46

Ad náušnice..... moc se mi líbí 2, ale poro princeznu jsou podle mě 1…

S tím blinkáním… Malý už se mi několikrát trefil za výstřih, ale přitom ozdobil i sebe )nejčastěji krátce po převlečení) :lol:. Naposledy počůral doktorku… Byla za takový dárek vděčná :-D.

Dnes jsem byla na několik hodin pryč, odstříkala jsem mléko a vyrazila s tím, že 125 ml bude na 4 hodky (pred odjeydem jsem nakojila) stacit. A co myslíte? … Nestačilo :lol:. Yladl to na jeden zátah a pak se mam divit, že ya 14 dnů přibral přes kilo :mrgreen:. Je to hamta! :lol: Kolik nakojite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
2.2.10 21:58

Moni, me se libi ty co na ne poslala odkaz Berdy a nebo c. 2 :wink:
Holky, mate nejakej trik na prebalovani kluku? Dneska se mi to stalo nastesti jen jednou, ale jinak je to spis klika, pokud se mi behem prebalovani nepocura/nepokadi ve chvili, kdy mu sundam plinu a chystam se mu dat novou. Vzdycky si lump pocka a pak to pusti, kdyz se to nejmin hodi :roll:
Jo a ohledne rezimu pro prcka, mate to nejak nastaveny, nebo nechavate mimco urcovat si rezim samo? Moni, tys tu tusim psala, ze se snazis mit pravidelne intervaly mezi kojenim? Na jednu stranu nechci tlacit na pilu, ale na stranu druhou bych rada mela trochu pravidelnosti v tom chaosu, co ted mame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí