Poradna duly
Jana Čurdová
KRISTY jo tak v noci je to určitě nejhorší, když je člověk rozespalej, ale určitě bude líp. ![]()
Fragolo oni maji někdy fakt bujnou fantazii ![]()
Někdy mě těma hláškama fakt dostává.Tuhle jsme šli venku na procházku, a on mi zničehonic povídá - Já jsem ještě malinkej na létání, já nechci křídla jako pták. a i to povídal tak smutně ![]()
Vložky do podprsenky mi celkem vyhovujou všechny, jediný mám pocit helen harper ne.Ty jsem vyzkoušela u Filípka.
Teď mi přišla slevová knížka pro novorozence do dm, tak vyrazim na nákupy ![]()
Plínky máme zatim pampers tak uvidim jak dlouho nám budou vyhovovat.U Filípka jsme je přestali dávat když udělali ty natahovací pásky po stranách.Jak tu plínku počural, tak mu vepředu lezla dolu.
Koukala jsem že v dm maj giant pack za 379 kč.S kuponkem vyjdou na 339, což je úplně super.To nikde v akci nemívaj
calamaiko ať máte nožičky brzo v pořádku.
Lehátko od Fisher price máme, tak jsem zvědavá jak ho využijem.Má hrazdičku s hračkama a vibrace, tak snad se v něm bude Verunce líbit.Na Filípka jsem ho neměla, teď máme poděděné od ségry.
Včera jsem si byla vyzvednou fotky, tak se tady kochám.Já jsem v tomhle zaostalá, já když fotky, tak pěkně v albumu.Nemám ráda prohlížet si je v počítači.
Filípek už má albumů asi 6
Tak obě ratolesti chrní, půjdu taky něco naspat
Ahoj holky,
přeji všem hezký den, já toho dneska moc nenaspala, ale nemůže být každý den posvícení, že? ![]()
Kosatko tak to máš můj obdiv, že má Filípek už tolik albumů. Já jsem tady na to hrozný lempl, strašně ráda fotím, tak fakt máme neskutečný počet fotek, ale jen v PC, protože nejsem pořád schopná to dát dohromady a nechat udělat fotky, chystám se na to už čtrtým rokem a pořád je něco důležitějšího… teď mi ale klekly náhradní disky v PC, tak jsem měla docela stažený zadek, aby ty fotky manža zachránil, no naštěstí se mu to povedlo a mě to snad konečně dokope k tomu, abych to nechala udělat a hlavně si to přepálím i na DVD, i když to bude tak minimálně 50ks DVD. ![]()
Ahoj vsem maminkam a miminkam,
Vy toho vzdycky vyplodite, ze mam problem docist, natoz napsat.
Ono to bude i tim, ze mala prestava byt jenom chrnici, ale uz byva vic vzhuru a vyzaduje pozornost. Vcera to bylo od pul jedenacte do sesti vecer - fakt jsem se divila, ze neusne, protoze ja bych klidne chrnela. Jak zabavujete miminka? My chodime, tancujeme, ukazujeme si jednotlive mistnosti a o nich povidame (predevsim pracovna je oblibena diky knizkam na policich), chrastime sicherspendlikem - a nekdy jen tak lezi v postylce a kouka na velblouda. Jeste jsem ji nekoupila kolotoc ani hrazdicku ani lehatko, tak rada si vyslechnu doporuceni.
Jinak jestli tady budete vystavovat, jak Vam deti pribyvaji pul kila za tyden, tak Vas osobne dojedu kousnout.
Agatka je v tomhle takova opatrna slecna a pribyva tak 150gramu za tyden. No pani doktorce to prijde zatim ok, tak neplasim, ale zacina se mi z ni stavat takovej stazenej kralik - dlouha, hubena slecna:).
Kristy s tim Hydrogelem me to mrzi - me pomohl i na rozkousanou bradavku. Hlavne at se ti to zhoji a hlavne aby se ti tam nedostala nejaka infekce. Jinak jak doporucovala Mauska tu mast, tak podobny by mel byt Purelan od Medely - cisty lanolin. Nekomu vyhovuje vice nez Bepanthen tim, ze je lanolin mastnejsi a jiny slozenim.
Mon ja take hlasuju pro nausnicky cislo jedna - jsou to proste nausnicky pro princeznicku. Agatka dostala od babi a dedy nausnicky podobne tem, co posilala Berda.
A jinak tema PLENKY - my mame zatim jen dobre zkusenosti s Huggieskama a s DM babylove - oboji jen ve velikosti Newborn. Agatka zatim nikdy neprotekla. Tak snad to u holcicek byva jednodussi nez u kluku? To by nam mohla poreferovat Fragolka:))).
Jinak jsem dale Vasi peclivou ctenarkou a fanynkou.:)
AHoj holky,
s těma plínkama-Lukášek mi protekl zatím jen jednou-máme ty PAmpers new born v bílém obalu-tuším premium a huggies a zatím dobré.
Taky už přes den tak nespinká a v noci už vůbec ne, ale snad se to časem spraví.
Já čekám na výsledky Honzíkovo výtěru.Snad bude ok-ale smradlavé a řídké kaku má pořád a tvrdou dietu taky.
Dobré poledne, mamky i mimča. My jsme se dneska vyspali krásně dorůžova. Vstáváme jen dvakrát za noc.
A chtěla bych reagovat na ty fotky v PC. Berdo, měla bys sis je nechat udělat, já vím, o čem mluvím… Já je teda nechávám dělat průběžně a dobře dělám, protože mi nedávno kleknul počítač. Mysleli jsme, že se to jen přeinstaluje a bude to dobrý, ale po… se tam všechno a všechny data byly pryč. I s fotkama za x let. Ještěže už jsem je měla v albech…
Kosatko, mě dostávají i hlášky našich ratolestí z čistě praktického života
Tuhle si hráli na tatínka a na maminku. Davča - tatínek šel do práce a Věrka - maminka se ho ptala, jestli si nezapomněl doma oběd
Kde to asi tak slyšela? ![]()
Jé, ty jsi taky konzerva s fotkama? Já jsem fotky na počítači taky ještě nerozdejchala, obzvlášť když loni manžel zapomněl udělat zálohu a klekl počítač
Už to vypadalo, že přijdeme o fotky Ondráška z porodnice a tak, to by mě asi trefilo. nakonec někam posílal hard disk a všechno zachránili ![]()
Kraliskhu, nemáme kolotoč, jen lehátko a v postýlce hrazdičku, ale naše malá je přece jen malá
Takže my pochodujeme a přece jen toho zatím ještě hodně naspí ![]()
Jinak s tím protíkáním - přemýšlela jsem nad tím v porodnici, že se Simča sice nepročůrá, ale zato hovínka ve formě míchaných vajíček pak čistíme bůh ví odkud
To má pak camprdlík taky své kouzlo ![]()
Někde v diskuzích jsem tadu jednou narazila, že maminy lepily klučíkům camprdlíky třeba Rybilkou
Tři kluky jsem přežila, holt je pak víc prádla, no
Ale s blicí slečnou taky, člověk si nevybere ![]()
Já jsem dnes Honzíkovi omylem shodila auto na zem a on říká:Maminko, ty ty ty, dostaneš na zadek ![]()
Lucilko, to je ftipný! Ty,ty,ty! ![]()
Oni ty děti jsou fakt jak houby a co jednou slyší neváhají použít proti rodičům, že? ![]()
Fragi,
jojo - jen holčičku v lehce poblinkaném klidně nechám, ale v pokakaném či počůraném to bych asi neudělala. I když jak nad tím přemýšlím, jak moc se to liší, že jo? ![]()
Taaaak a holčička se probouzí, takže doufám, že nejpozději večer se zase na Vás mrknu.
Jinak jaké máte kolotoče? Na jak dlouho to zabaví mrňky?
ahoj holky,
noc u nás byla taky dobrá. Po koupačce v sedm malá vytuhla a vzbudila se v 11 na krmení, pak spala do půl 4 a pak do půl 8. Docela dlouho už si drží rytmus kojení kolem půlnoci a kolem 4, tak snad nám to vydrží. Ještě musíme vypilovat večerní usínání, protože někdy se nám nedaří a usínáme až kolem 9.
Kralishku my jsme teď objevily kouzlo hrazdičky. Vždycky si u toho s malou povídám a ukazuju ji ty hračky a pak tam i chvilku vydrží sama, takže se třeba stihnu i převlíct z pyžama, vyčistit zuby a tak
Zatím ale udrží pozornost tak max 15 min. a pak ji musím vzít. Jinak taky chodíme, povídáme,… Holky určitě taky přivítám nějakou inspiraci ![]()
Plínky už taky používáme dvojky. Mám tu ještě asi 4 giant packy pampersek a až je spotřebujeme, tak uvažuju, že už koupím 3, protože ty jsou od 4-9 kg a předpokládám, že v tý době už budeme mít určitě přes 5 kg a dvojky jsou „jen“ do 6 kg ![]()
Holky, s těmi fotkami vás obdivuju. Já se pořád chystám, že zkušebně něco nechám vyvolat. Zatím jsem nikdy nic z digitálu nevyvolávala, ale babička už přes rok škemrá o fotku ze svatby
a taky bych ráda malé založila album. Určitě mi poradíte, musím ty fotky nějak upravovat? nebo je jedno v jakém rozlišení jsem to nafotila a jen zadám rozměr, ve kterém chci ty fotky vyvolat??? ![]()
a ještě fotečka, abyste viděli, jak „žereme“ berušku na hrazdičce ![]()
Kralishku kolotoč máme takovýhle , zatím Ti nemůžu napsat, co na to malá, protože jsme ho ještě nesložili, ale už od včera se na to chystám. Dokonce jsem si už i nabila baterky, protože docela dost „žere“, tak nám byl zapůjčen i s nabíječkou a nabíjecími baterkami. To je servis
Máme ho po neteřince a ségra si děsně chválila, že má dálkové ovládání, protože pokud se děcku hooodně zalíbí, tak se neuběháš a hlavně Tě děcko nevidí, když má třeba spát ![]()
Pajo, já nechávám vyvolávat fotky v DM za 2,69 za kus v rozměru 10×15cm. Nijak je neupravuju a jsem tam moc spokojená. Zkoušeli jsme i Happy Foto a Shlecker (sice za korunu devadesát), ale nemají hezký fotky, vypadá to jako koláž
. Déemko je dobrý a fakt s nima nic nemusíš dělat, jen doneseš disk, vylníš lístek a do dvou pracovních dní máš fotky…