Poradna duly
Jana Čurdová
Lucilko tak fotky z atelieru by se mi taky líbily,ale jsem jediná kdo by tam šel ![]()
Jsem ráda když se mi podaří vyfotit manžela doma ![]()
ty obrazy musí být parádní
jo a u nás krásně svítí sluníčko.Čekám až se Filípek vyspí a vyrazíme ven
U nás je mlha ![]()
To přítel s náma šel i do trenek-viz moje fotka vlevo.
Honzík už si hodinu povídá v posteli a nespí, ale snad si aspon tak odpočine.Když někam spěcháme spí celé odpoledne a dkyž máme čas-nespí.
Před přítelem smekám ![]()
se spanim to máme taky tak.
Zítra máme pozvanou první návštěvu za Verunkou.Přijdou kámošky.V úterý další.Tak se těšim.Jen bych nemusela pak ty tetičky apod.
_Holky, já dnes snad jen kojim a přebaluju ![]()
nakrmím a za hodinu a půl až za dvě zase řev hladové šelmy ![]()
ale oběd jsem si dát musela, tak to holt bylo s „muzikou“ z postýlky ![]()
já zase přijedu naplácat těm, co krmí po 3-4 hodinách, v noci ještě déle ![]()
ale snad se to upraví
Lucilko, Honzík je krásnej chlapík a vůbec ty fotky jsou moc pěkný.
Teď jsme dorazili z vážení, tak máme 4100g. To znamená, že Ondrášek za týden přibral 420g!!! Mám radost, že z těch mých rygolů vycucne tolik mlíčka. S námi tam byla paní s chlapečkem o týden starším, než Ondra a ten váží tři kila třicet a paní se radovala, jak pěkně přibírá. Asi to je nějaký nedonošeňátko, tak snad to dožene. Proti Ondrovi byl celkově poloviční
Knizsko, mě dneska Ondra v noci vydržel pět a půl hodiny. Sice jsem si pospala, ale pak jsem se nemohla zvednout, jak mě už bolely prsa, nalitý k prasknutí. Jsem radši, když vstane po těch čtyřech hoďkách…
KPKristy píše:
Knizsko, mě dneska Ondra v noci vydržel pět a půl hodiny. Sice jsem si pospala, ale pak jsem se nemohla zvednout, jak mě už bolely prsa, nalitý k prasknutí. Jsem radši, když vstane po těch čtyřech hoďkách…
já chci takýýýýýýýýýýýý ![]()
Ahojte, já taky furt jen kojím…jsem zítra zvědavá na váhu…jestli zas jen 9dkg, tak su na mašli, chi.
Moc hezké fotky!!!!!!!
Já asi koupím todle v Globáči, maj akci pro mimi členky. http://www.mimi-klub.cz/…astitky.html
Lucilko a dáváte mu něco na ten průjem?
Kristy takové riziko je mi jasný, ale fotky mám naštěstí zálohované… (teda teď už), ale i tak to nechci nechat náhodě a chci nechat fotky udělat, už mám koupené i alba, ale to už mám asi tři roky…
Prostě se na to teď někdy vrhnu, musím fotky probrat a kompozičně je upravit, a proto že to bude běh na dlouho trať tak se do toho tak moc nehrnu.
Tak to Ondra hezky přibejvá, na to jaký máš problém s prsama, tak to je super a k tomu jak málo vážil ten druhý chlapeček, tak naše Rebeka vážila ve třech měsících 3550 gramů, každé dítě je jiné.
Kraliskhu my máme hrazdičku i kolotoč, ale zatím to nemáme vyndaný, i když už bych klidně Bereničce pouštěla hudbu z kolotoče, ale náš tatínek říkal, že nám to vyčistí a tak, ale aby ten kolotoč neměla až k osmnástinám. ![]()
Pajo super fotečka a Emička je super, ale je to opravdu beruška? Podle proužků vypadá jako včelička, abys pak nebyla jako moje švagrová, to jsme byli všichni jednou v ZOO a ona mojí dcerce říká: „Koukej, pruhovanej koníček“, tak jsem jí vysvětlila, že je to zebra. ![]()
Jinak ten kolotoč co máte, tak ten má kamarádka a je s ním maximálně spokojená, je moc pěkný.
My máme jiný, ale taky na dálkáč a taky jsem to ocenila. ![]()
Pajo a Kristy fotky chci taky udělat v DM, mají i program na netu, kde tam ty fotky můžeš zaslat a pak si je jen vyzvednout… já už mám od konce roku i stažený ten jejich program, ale dál jsem se zatím ještě nedostala, tak na tom musím zapracovat. ![]()
Lucilko Proč muži nemají být redaktory v manželské poradně - tak to je fakt výborná poradna
![]()
A super fotka Honzíka, takhle jsem chtěla nechat vyfotit Rebču, jenže ty ateliéry tady v Praze jsou tak hrozně drahé, až hanba. ![]()
Hmmmm, tak na té fotce Ti to vážně moc sekne, jsi kočka
a v kolikátém měsíci to bylo focené?
Kosatko vždycky člověk vypadá lépe na černobílé fotce, taky je mám ráda, jen to dneska není běžné si je nechat udělat, to pak lidi koukají divně, že v dnešní barevné době, používáš ještě černobílé fotky. ![]()
Taky pěkné fotečky a malej Filípek je šikula, když s Verunkou tak pomáhá a odsává jí z nosánku, trochu bych se bála, že naše Rebeka by Berenice tam tu odsávačku zarazila moc.
Alliku je to sice strašný to jenom slyšet, ale jinak ta krev z hlavičky není tak strašná, nebolí je to a v tomto věku to ještě ujde, nám tu krev brali kvůli zvracení v půl roce a to už se to dítě i víc brání, je hrozné je poslouchat jak pláčou a nemůže jim člověk ani pomoci. ![]()
Berdo já se taky bála, ale ona se ta odsávačka dost rozšiřuje a nejde jí strčit do nosíku.Mám vyzkoušeno.Ale to víš že jsem jen rychle vyfotila a šla to jistit ![]()
A ty černobílé fotky si dělám pravidelně, a nepřijde mi to divné.Proč teda ty moderní digitální foťáky fotěj černobíle? ![]()
Kecko ta hrazdička je super.Měli jsme na Filípka podobnou, ale už je rozbitá.Tahle by se mi líbila.Máme globus trochu z ruky, ale snad se zadaří tam zajet.Kartu mimi klubu mám.Díky za tip
Honzíkovi když brali krev jako miminku taky z hlavy tak tak hrozně řval že netekla-bylo to něco.
Honzík chytil pos paní zas takovou vztekací náladu ale už je klid.
Na průjem bere Enterol 2× denně a 3× denně na upravení Lacydofil.
Na fotkách jsme ve 25. týdnu-nechtěl ose nám jet nadvakrát.