Poradna duly
Jana Čurdová
Lucil, fotky super
a „manželská poradna“ taky
Jsme se s manželem zasmáli ![]()
Máme po poradně, Simča má ve 12 dnech porodní váhu 4250 g, přibrala 130 g za týden. Takže dobrý
Jinak na nás MUDr. nic neshledala, tak jsem v klidu ![]()
U nás je hnusně, mlha, sychravo, klouže to, prostě „paráda“ ![]()
Aliiku, braní krve sice nic moc, ale malá je zkontrolovaná a můžeš být v klidu ![]()
Mějte se a já jdu něco dělat ![]()
Ahooooj holky ![]()
tak jsme doma.. teda zatím je to hukot, Barča a Madlenka dohromady.. a to je doma Pepa. Jsem na sebe fakt moc zvědavá, jak to budu zvládat ![]()
Fakt nechápu, jak to, Fragol děláš ![]()
Zatím mám jen zběžně dočteno a víc napíšu až se dám nějak dohromady ![]()
Tak teď jsem se fakt vyděsila! Sedím si na záchodě a najednou vylítla ze zdi hadice od pračky. Voda všude, ještěže jsem tam byla a hodila hadici do vany. Jinak jsme měli vyděláno…
Sylvii, vítejte s malou doma a šťastné sehrávání ![]()
Sylvii, vitej doma s Madlenkou ![]()
Holky, mate moc krasne fotky!!!
Ja dneska nejak nic nedavam, v noci malej skoro nespal, takze ja nespala vubec, jeste ze F. vzal Honzika odpo na prochazku a ja si mohla na hodku zdrimnout.
Jo, dneska jsme meli KO, malej ma 4.150kg, takze slusnej narust, ale vzhledem k tomu, ze kojim skoro kazdou hodinu,tak se neni cemu divit
No, hlavne kdyz mu chutna, bobikovi jednomu ![]()
Sylvii vítej doma.
Holky fotky jsou fakt krásný. Mě pořád nefungují USBéčka, takže fotku jen tak nějakou nevložim. Ale ve foťáku se mi to hromadí ![]()
Na suchou šupinkatou pokožku používáme též Leniensku z lékárny. Používla jsem jí na Honzu. Na obličeji se mu udělala vyrážka asi od zimy a jediná Lenienska pomohla.
Už nevím na co všechno jsem chtěla reagovat. Počkám až alespoň Honza usne. Snad budu mít víc času ![]()
Sylvi vítáme doma.
Lukášek je okoupaný a po kojení hajá, snad usne a v noci překvapí-příjemně.
Přeji hezký večer i klidnou noc.
Berdo hmm včelička
, asi jo, ale na krovkách (z druhé strany, na fotce to není vidět) jsou zase černý tečky
![]()
Sylvii taky Tě s Madlenkou vítám doma ![]()
Holky, díky za rady ohledně fotek. Zkusím si stáhnout prográmek z DM a něco tam zkušebně pošlu ![]()
Ledňáčci jsou fakt úžasná miminka, že se nám ale povedla
Naši princeznu se mi podařilo po koupání a papání před osmou uspat, tak jsem si dala spršku a pomalu asi taky půjdu hají. Musím toho využít, kdo ví, jaká bude noc ![]()
Jo a dnes mi přišel e-mail, že zítra odesílají to lehátko, takže v pondělí, nejdýl v úterý, ho budeme mít
![]()
Tak jsem dožehlila a padám za vlast. Dneska toho bylo nějak dost. Zítra mě čeká návštěva, bez které bych se klidně obešla, tak jdu nabrat síly. Manžel si pozval kamarády na čumendu, doufám, že tady nebudou zevlovat dlouho… Tak dobrou
Sylvii, vítejte s Madlenkou doma
Neboj, bude líp ![]()
Já bych dneska slavila. Konečně jsem se zbavila prádla, které tady na mě čekalo po návratu z porodnice a jelikož přibývalo další a další, přišlo mi to nekonečný, ale hurá, mám hotovo ![]()
A jinak už (jako všechny) padám na ústa
A protože Simča chrupká, půjdu zalehnout taky. Dobrou noc, M.
Krásné ráno přeju,
tak my byli vzhůru po necleých 2hod celou noc. Teda kdy to ponocování lukáška přejde.
Ted snídá honzík, za chvíl isi dám taky a pak něco uvaříme.
Ahoj,
tak u nás se jedlo v noci 3×
Ale máme mezitím „chovací“ pauzy, takže když se slavnostně dostanu do postele, za chvíli zase lezu ven
Asi budu spát v křesle ![]()
My máme uvařeno, vařím den předem odpoledne. Jednak potřebuju uvařit chlapovi do práce a taky bych to teď dopoledne horko těžko zvládala, to bysme museli vařit něco hooodně rychlýho ![]()
Uvidíme, jestli vyrazíme ven, je nula, tak to snad půjde
Aspoň na chvilku ![]()
Přeju pěkný den, M. ![]()