Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
1.2.10 12:08

Luciku: to máš pravdu, že jsou drahé, šak mi to taky bylo líto, ale znám víc holek, co prostě radši pohodlí a nevěděla jsem co od Ježíška :) I švagrová prvně šetřila, pak jsem jí půjčila po ségře Anitu a též si pak nechala naježit :) Každej ulítáváme na něčem jiném :)

Ale ta tvá je hezká, ty dračice :), já se bojím bez zkoušení, takže je fajn, že sedí, to potěší dvojnásob!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.2.10 12:11

No já měla ty obyč ale ted jsem přibrala na objemu a nejsou m ia nika mse ted nedostanu tak jsem to riskla přes net. Pohodlné být musí to máš recht. :wink:
Větší dítko uloženo, snad zas nepřiběhne-poslední dobou utíká z postele a nechce spinkat po obědě.
Lukášek už se budí na papu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.2.10 12:29

Tak volal brácha že si vezme Honzíka ven když tam je zima a pak ho vezme k nim a přítel pro něj zajede jak pojedem do poradny.
To je paráda, možná bych i s lukáškem pak skákla jen v klidu do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.2.10 12:43

Kristy dobrý článek a pravdivý, já nakupovala ještě pro Rebeku občas něco v Německu a že jsem tam velké balení granulovaného čaje HIPP kupovala v Německu levněji než tady u nás to klasické menší balení, tak jsem si nejdříve myslela že to bude trvanlivostí, ale nebylo. V létě jezdíme do Francie a i tam jsou přesnídávky a tyto věci pro děti levnější než tady a dokonce bych i řekla, že kvalitnější a taky tam mají větší výběr.
Kecko tak to se nějak dohodneme… Ta černá teda sexy vypadá. :-) Já mám doma zase tuto: http://www.rajmaminek.cz/…cindy-cerna/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.2.10 12:45

Lucilko Ty si to teda umíš zařídit. :mrgreen: A to jdete dneska do poradny? Tak pak písni… ať víme jak nám Lukášek přibral. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.2.10 12:54

Ahoj holky,
jee takovy hezky pradlo :wink: Ja nosim obycejne, jen shodim raminko :oops:
Jinak jsem byla na kontrole po sestinedeli a asi budu mit devitinedeli :lol: MUDra rikala, ze spineni nic neni, kontrolovala me ultrazvukem a pry vse OK, jen se mi ta deloha jeste nezavinula a mam to tam jeste krvave. Tak pry dalsi 3 tydny drzet sestinedeli, nic netahat, setrit se a nekoupat se. A ja se tak tesila do vany :roll:
Jo a zitra jdeme do poradny se Zuzinkem, tak jsem zvedava, jak nam holka roste. Strasne to utika, pred 6 tydny mela 2,5 kila a ted nosi velikost 62, protoze z 56 uz vyrostla :lol: :lol:
Diky za rady k nausnickam, zeptam se zitra MUDry. A taky se chci zeptat na ockovani proti pneumokokovi, kdyz nam ho schvalili zadarmo :wink:
 Aliik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.2.10 13:08

Berdo brácha volal sám, tak mu nebudu bránit :wink:
já neoddolala a objednala lukáškovi fešáckou soupravu přes net, přijde mi že má jen věci po Honzíkovi a nic fešáckého.
Já jsem si myslela že už nekrvácím-3dn y to vydrželo a už zase „teču“ jako hrom :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
1.2.10 13:13

Ahoj holky, moc gratuluji k miminkám :-D
už se nemůžu dočkat toho svého, tak jsem k vám prostě musela nahlédnout :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
1.2.10 13:17

Jsme zpět z ledvin. Máme je OK. Akorát ještě půjdeme jednou a to na ULZ močáku. Prý se Lucka před tím ulz počůrala a on potřebuje mít močák plný, aby zjistil co a jak.

Kójo podprdy mám ještě co jsem používala s Honzíkem, takže ty opravdu sexy nevypadají. Ale mám jednu bazarovou od MOTHERCARE. Le černá s kytičkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
1.2.10 13:21

Ahoj holky, odpusťte, že vám sem lezu, ale chci všem moc pograulovat k ledňátkům - ať vám rostou, sílí a dělají samou radost. Sama mám taky jedno, dost jsem k vám nakukovala a ty poslední týdny s vámi hodně prožívala. Je super, že všechny jste to zvládly tak dobře, jste super-maminy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
1.2.10 13:36

Kristy, pravdivý článek….. Já jsem spoustu věcí objednala přes net v zahraničí nebo to tam přímo nakoupila. Třeba chůvičky a monitor dechu v jednom AngelCare u nás stojí kolem 4.000 Kč, v Anglii vyjde lehce přes dva.

Lucilko, ta podprsenka za ty peníze je skvělá… uvažuju, že do toho půjdu (pokud ti to nevadí :-D )

Kecko, já v leže občas kojím, ale nikdy v noci…
Podařilo se mi jednou usnout…. a to není dobré(zkušenost v rodině). Ale trvalo mi to také nějakou dobu, než jsme se to naučili… Malý je hrozně netrpělivý, když se přiblíží k bradavce a já se „ledva stíhám naštymovat“ :-D .

Musím si postěžovat….. Alex pořád rýmuje a kašle (sice už trochu méně, ale stále) a má hnis v očích. Už to trvá 14 dnů. Kapky do očí i do nosu jsme užívali, ale už nemůžeme, tak to má teď volný průběh. Jednou týdně chodíme k doktoru a ta si ho max. poslechne. Fakt nevím, co s tím, protože jsme uvězněni doma a nic se nemění. Chjo!!!!
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.2.10 13:39

Cal no to mi teda hrozně vadí-já chci býtjediná sexy maminka tady :-P :-P :-P
Jejda Hnozík se probudil-to má určitě zas ten průjem 8-o No a já u kojení v noci taky někdy usínám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
1.2.10 13:39

Berdo: jojo, ta se mi nakurzech líbila!
Mon: to je fajn, že jste OK.
Luciku: taky furt teču jak… vrrrrrrr…nesnáším kalhotky, vložky a podprdy, cu spát nahá :) nebo prostě jen v košili.
Jo a volali, že kočár bude na konci března, jdu hledat jinej..šmejdi, co kdo prosím máte? zas vybírat..na to nemám energii… a aby měli skladem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
1.2.10 13:50

Kecko, my máme Maxi Cosi Muru 3 (chtěli jsme teréňák) :-) v trojkombinaci. Později budu kupovat ještě lehké golfky na nákupy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
1.2.10 14:07

Callamaika: tak právě mura 4 mi nebyla od listopadu dodána a furt to odkládali a prej až konec března. Mám půjčenej hlubokej, ale někdy ho taky musím vrátit… a taky něco mít, že :(

Holky mažete něčím ty loupající se očka těch uřvanejch ratolestí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí