Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
7.2.10 10:31

kUBI neboj mně se po císaři pořádné mléko spustilo asi po 9dnech-třeba se to teprve nastartuje-však uvidíš.
MY se budili v noci asi po hopdině, Lukášek měl prdíky, přes den h otak netrápí a v noci se kroutí. Al e jsem docela vyspaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
7.2.10 13:21

ahoj, na bolest v krku mi v lékárně dali tohle :

http://www.lekarnadomu.cz/…-tbl-60-7147?…

K umělé výživě - přikrmovala jsem u Filípka , do půl roka jsem kojeneckou vodu převařovala, pak už ne.Vyvařovala jsem v hrnci na sporáku.Jinak na noc jsem měla vodu v termosce na akorát teplotu a ve flašce nasypaný nutrilon.V noci jsem jen zalila a bylo to.
Jinak to že při UM děti spí celou noc je velký omyl :mrgreen:
Mě Verunka dneska v noci spala od půl 10 do půl pátý,pak se najedla a spala do sedmi.No krása.
Zato Filípek se budil ve 12 , v půl 3 a ve čtvrt na šest :evil: .Vůbec nevim co s ním aby konečně začal spát celou noc.
Byli jsme dneska u našich, je tam ségra a poradila mi malou zavinout do plínky aby měla ručičky u sebe.Prý se děti tim jak mávaj ručičkama buději.Tak to pár nocí zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.2.10 14:17

Holky j ásledovala Homolky v TV to je sranda ale i troch usmutný.
Jak se Honzík probudí, ůjdeme konečně po několika dnech na prochajdu. honzík s tatkou na bruslák a já kočárkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.2.10 14:53

Ahojky zese po delší době.

Mon… koho máte v Prešově? Já jsem odtamtud :)

Ad kyčle.. my bli na ko ve 14 dnech a malá je má špatné. Tak balíme na široko. Jen je to docela problém jak je mrnavá. A dávám ji to normálka na oblečení

Ad pleny..včera jsem koupila dm a jsou fain

Jinak chytla Beka rýmu od Anděly. Už ji má týden a žádné zlepšení, tak zítra volám dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.2.10 16:26

Ahoj maminy,

marodům přeju brzké uzdravení, obzvlášť u Callamaiky to musí být masakr 8-o Všem držím pěsti, ať jste brzo fit :-)

Sylvi, paráda, moc vám to, rodinko, už ve čtyřech sluší :-)

Kubi, koukám, že i návrat z porodnice byl dramatický. Přeju, ať se všechno brzo uklidní :-)
K UM - kojeneckou vodu převařuju, od půl roka pak používám vodu z vodovodu a převařuju taky. Koj. vody převařuju většinou 1,5 l, přeleju do konvice a po zchladnutí dám do ledničky. Pak podle potřeby odlévám, ohřeju v mikrovlnce a přidám UM, do minutku je hotovo :palec:
Lahve vyvářím v hrnci.

Jinak má simča celkem pravidelný režim :wink: Večer mezi 22 - 23 křičí, pak se nají, poblinká, nechá se převlíct, chvíli je klid, dopucne se a po půlnoci jde spát :wink:

Mějte se, jdu žehlit. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.2.10 16:34

kosatko, s tím balením je to prý pravda, proto balí děti už v porodnici do peřinky. Prý se cítí jako v děloze - utažený - a to je uklidňuje… Ségra takhle malou balila asi do půl roku. Já do včerejška. Ondrovi se to asi moc nelíbí, kroutí se a jakoby leze ven. Na noc jsem mu dala jen dečku a spí obstojně. Tak asi jak který mimčo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.2.10 17:17

MY taky baili ale mamče se zdálo že jak je zabalený nemůže se protáhnout-jak ho trápily ty prdíky tak je od včera bez zavinovačky.Di plínky jsem balila při kojení Honzíka, pořád mával ručkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.2.10 18:42

Hezký nedělní podvečer,

tak hlásím, že už je nám oběma lépe, jen malý nebaští, jak jsem zvyklá, ale snad už se rozjíždí a nezvrací. Včera večer už měl povolenou fontanelu, ale už zase drží :palec:. V po KO. Jinak samozřejmě noc byla krutá, vstávala jsem už v 5, ale dohromady naspala tak 3 hodiny. Mno, hlavně, že se to lepší :dance:.

Kubi, vítej doma. Ad kojení…. Ač jsem měla přirozený porod, rozkojila jsem se až 5. – 6. Den, takže také nic moc. Vydrž!!! A když ne, tak ne…. Sama jsem byla jako dítě na UM (zvláštní UM – směs UM a vývaru :mrgreen:, nic jiného jsem nesnesla) a jsem tu….

Kosatko, ad balení…. u nás se nebalí, malý je fotbalista a už v porodnici to špatně snášel. Spí jako pavouk, tedy co mu široké balení dovolí. Když ho „rozbalím“, zvětší se ještě „2ד. :mrgreen:

Lucilko, homolkové super. Ale představ si mít to doma? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.2.10 19:33

Ivi V Prešově nikoho nemám, to jsem jen posílala odkaz na lékárnu na Slovensku a zdrovna to bylo na prodejnu která byla v Prešově. Manželův bratránek je jinak od Žiliny - vesnička Dolný Hričov a babičku má z Bytči.

Callamaiko je super, že už je vám lépe.

Kubi vítej doma.Hele kójo buď půjde nebo ne. Hlavně se kvůli tomu nestresovat. Já jsem taky vyrostla na Feminaru, a podívej jak jsem odolná :mrgreen: Kotel si to také nemohl načasovat lépe. A určtě znáš pořekadlo: když se to se.e, tak se to se.re. Takže hlavu nahoru, bude zaručeně lépe :lol:

Utahování miminek se u nás také nesešlo s úspěchem. Musejí mít volnost. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
7.2.10 19:48

No já kdybych zabalila Filípka, tak nespíme vůbec :mrgreen: taky to nesnesl
Calamaiko ať se brzy uzdravíte úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
7.2.10 19:52

ahoj holky,

tak nevím, jestli začínáme spurtovat nebo co, ale v šest jsem malou kojila 3/4 hod. oproti dřívějším max 10 min. pořád brečela, musela jsem vystřídat obě prsa, no hrůza. Teď vytuhla, tak jsem zvědavá na jak dlouho a jaký bude další kojení. To bude asi noc :-?

Callamaiko doufám, že teď už bude jen líp a malý začne brzy papkat jako dřív.

Kubi držím palečky ohledně kojení, ale jak píšou holky, hlavně se kvůli tomu nestresuj. Dnes už jsou ty mlíka jiný kafčo než dřív a taky jsme vyrostli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.2.10 20:02

Ahoj holky,

teda koukám, že sem občas leze fakt divnej člověk. :nevim: Tím mě vlastně napadá, jestli si spíš nechcete založit uzavřenou skupinu, aby nás nemohl každý číst a hlavně aby nám každej takovej člověk nekoukal na naše fotky. :cert: Nedej bože, že by je zneužil…

Kubi vítej doma a s kojením vydrž, po císaři to fakt trvá delší dobu než se Ti ty prsa nahodí na kojení, já kojila dvacítku po normálním porodu ještě sedmý den v porodnici a holka co byla se mnou na pokoji po císaři nenakojila skoro nic, ale pomalu se jí to rozjíždělo. Zkus si koupit třeba čaj na podporu kojení a jinak na to taky hodně pomáhá, když budeš opravdu hodně pít. :wink:

ivigv ať se Rebí brzo ty kyčle spraví, snad to bude brzy dobré. Držím palce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.2.10 20:17

Berdo to neni špatnej nápad uzavřít si diskuzi. To bychim se potom mohly pořádně rozvášnit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.2.10 20:23

MY máme naši diskusi říjen 07 taky uzavřenou a je to fakt lepší i kvůli fotká ma tak.
Lukášek po kojení hajá ale nespí, snad usne a bude lepší noc. Nerada ybc hzas kojila co hodinu :mrgreen:
přeji dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.2.10 20:34

Holky, já se taky přikláním k uzavřené diskusi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí