Poradna duly
Jana Čurdová
PEŤO-díky za info
Určitě to nějak zařídim ![]()
No vidíš,výstava,přijdeš na jiný myšlenky a budeš v pohodě ![]()
AHoj,
LINDO, je mi z toho smutno a nemám ani co dodat. Zase bude líp. Snad jen posílám pohlazení na bolavou dušičku.
PPETI, neboj, čárka zesílí. Já si první test dělala 2 dny před menses (cyklus mám 26 dní) a taky jsem jí měla takhle slabou. No a pak jsem netrpělivě zkoušela test každý den a furt nesílela. No asi třetí den jsem se na to vyprdla. Říkám si, krámy nikde, dvě čárky jsou. A dnes ráno (po 10ti dnech od prvního testu) jsem test opět zkusila a čárka byla vidět hned a pěkně ztloustla. Takže buď v klidu, ona vyleze. Jo a já zkoušela různé druhy testů.
GAV, já ještě nikdy nebyla na nechtech. A docela by mě zajímalo, jak bych v nich vypadala. ![]()
Holky, to naše turbo dítě se po hodině vzbudilo a tak musím jít. Příjdu zase večer. PA ![]()
ahojky..
no já jsem ted vstávala chodíme celá rodinka povinně po obědě chrnět
tak ted do sebe cpu bram. kaši co jsme měli k obědu.
jdu se provětrat s prckem, když je pod mrakem může s těma antibiotikama ven.
ahojk,konecne doma.
kontrola vse v naprostem poradku,jinak 23.cervna jdu na krev.testy,utz a pro tehotenskou prukazku.a vypada to na 5tt,uz sem toho mrnouse videla,tecka ale je tam
Zdravim vsechny Lednacky
Nepatrim sem ale chtela jsem Linde rict at se drzi a ze je mi moc lito ze si to musela prozit taky
Lindo neboj to prejde drzim palecky ![]()
Jinak preji vsem krasne a pohodove tehu ![]()
čus pupíčci!
Zuzi to je fajn… dám ti tu kontrolu do tabulky… je fajn, že jsi už viděla dutinku.. asi jsi klidnější.. co v práci? ještě nejdeš na neschopenku?? já bych být tebou moc neváhala… podle mých zkušeností mám stejně na neschopence jako když jsem byla v práci.. a jsem v pohodě.. a veškerý čas pro sebe… a svou rodinu! je to fakt pohoda!
GAV to se těším až něco nafotíš a pošleš! já si dělám na svý nehty francii sama.. ale to víš.. není to jak od profi… ![]()
ostatním hezký večer!
maci,bylo mi receno ze vse je tak jak ma a kdyby se mi cokoliv nelibilo ze mam prijit a ze pujdu na neschopenku,uvidime a pak v praci mi pomahaji,netaham nic tezkeho i kdyz je to malickaty,ale je to zvlastni pocit ze mas v sobe neco co je velke jak hlavicka od spendliku a za par mecicu mam mimco u sebe a koukas jak papa a roste.mno je to skvely pocit,co ctu tak samy potrat,snad ja se tomu vyhnu.
uz mas tehu prukazku??
Zuzi nemám… dostanu jí až toho 11.6. pan doktor je skoupej.. ne spíš opatrnej.. a dokáže si asi představit jak by to vypadalo kdyby mi jí dal a já potratila! bylo by to o hodně horší… zapisuje mi UTZ na papírek, který mám v peněžence a pak mi to tam přepíše… těším se.. ale je to ještě tři neděle.. no povím ti, fakt je toho moc těch potratů… už vím, že zmklé těhu nepůjde protože srdíčko tluče.. ale může se stát kdykoliv cokoliv… tak se snažím fakt docela odpočívat a šetřit se! aspoň teď na začátku… přijde mi že při takovým vývoji se může kdykoliv cokoliv stát! vím, že mimi je nejvíc ohroženo v době.. kdy by měly být MS … to mě čeká příští týden! tak to víš.. pořád je něco.. ale jsem klidnější! asi tak!
fakt?mno ja doufam ze u me bude vse ok, a pak mela bych byt plus minus 9 tt tak snad to bude ok
zuzí s každým navíc týdnem je to lepší.. a menší nervy.. ale to víš.. taky si nepřeju nic jiného, než aby se mi vše špatné vyhlo! a obavy si nepřipouštím, ale prostě tam někdy do té hlavy vlezou! ale ne jsem pozitivní.. nevolnosti pomalu povolují.. teda je mi líP! prsa mě bolí.. dnes jsem si jela koupit nové dvě podprsenky.. protože mě ty všechny staré už dřely a byly děsně nepohodlné… tak jsem si koupila moc pěkné sportovní… ale je to těžké mám nějakých 95 D těžko se shání..
dnes jsem studovala.. i snímky z UTZ:::: co jsou na rodině.. a dívala jsem se, co jsem viděla já a co je na UTZ a co mě čeká příště.. ![]()
jo určitě.. jen si to vychutnej! je to krásné! a nové! ale i když je to potřetí u mě.. tak prostě je to nové! přijde mi, že už mám i bříško větší… už se mocinky těším na pohyby děťátka.. to bylo nejkrásnější období a pak porod, u kterého byl i manžel! prostě i když je to bolestivé a dlouhé… tak je to tak krásné, když tam můžou být oba… poprvé jsem viděla mého muže brečet! jsou to ohromné zážitky! kterým se nic nevyrovná a já jsem moc šťastná, že to můžu prožít ještě jednou!!!!!
holky jdu na ordinaci! ![]()
Tak já dojdu a tady už zas nikdo není koukám
no mám já to ale štěstí ![]()
Koukám tady je mrtvo , já jdu zítra s prckem na kontrolu tak nám držte palečky at má to ouško už v pohodě. Zítra mrknu co nového dobrou noc těhulky