LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
23.5.08 17:16

JIndro mě se zas dnes zdálo, že jsem rodila.. ale doma! a porodil mě manžel sám.. šlo to jak víno! ani doktora jsme nevolali až druhý den mi to hlodalo… aby nás nežalovali za zanedbání péče a chtěla jsem zavolat dr… seděla jsem a kojila s kojícím polštářem a místo dítěte - chlapečka, co se nám narodil jsem kojila našeho kocoura.. a on mi pořád propadával do toho polštáře.. a pamatuju si jak mi z druhého prsu crčelo mlíko! no fuj! to byl zas seN!!!! a pak kleply dveře a naštěstí mě vzbudil manžel! ufff :lol: :lol: :lol:
jinak nevolnosti mě polevují, prsa bolí! vše mi smrdí, ale už nemám žaludek jak na vodě.. občas se mi zvedne z nějakého pachu, ale pohoda!!!! cítím se jinak fajn! holky jen se zeptám..... co sex???? nějak se nechytám… trošku obava… a trošku nechuť… zatím! a co vy???? :oops: ale jo občas se přemůžu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.5.08 17:36

maciku ,no pujdu v pondeli k dr at neco nezanedbam a myslim ze mimco roste,brisko poboliva,curam taky porad takze myslim ze s nim to bude ok. lezim a piju cajiky.zitra mame jen to jeseniku k honzovym rodicum,ale riskovat nebudu takze pojedou jen deti ja to vylezim.
s temi sny sem na tom stejne.
nechas si rict co to bude ??nebo jako prekvapeni?
mnooo ja a sex?kdyz ja spim kdyz prijdu z prace,nebo aspon lezim a je 7 a ja uz taky lezim v posteli a v 9 sem tuha z tezi dokoukavam serialy co davaj od 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.5.08 17:51

neee já si to říct nechám
nevydržela bych to.. a pak.. mocinky se těším, až budu vědět co to bude… tak si koupím vlnu a upletu si komplet do porodnice.. svetřík, overálek, čepičku, rukavičky.. a capáčky.. v lednu se to bude hodit! a mocinky mě to baví! před tím si napletu ale neutrál.. fialový a bílý.. tak se už těším! musím nakouknout do nějakých časopisů na vzoreček… a popletu si.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.5.08 17:58

mno me plete uz honzova maminka,ptala se na barvu tak sem rekla modrou nebo zelenou :-).doufam ze to bude kluk,co by sis prala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.5.08 18:04

Zuzi u mě je to jasný! mám dvě cácorky.. takže KLUKA!!! líbil se mi Štěpán! jenže vidím to zle! štědrý den… pak hned svátek, a v lednu narozeniny! mě bude nenávidět za to! Pak i Adam… nebo Matěj.. možná Ondřej.. ale ten Štěpánek vede…
Ale kdyby to byla holčička tak ji beru taky… jsou hodnější… líp jim vše jde… poslušnější.. vidím to u svých dvou! jsou to už moje zlatíčka.. Verunce je 15 - uklidí, uvaří, vypere, pověsí… když potřebuju prostě se vším pomůže… je to obrovská pomoc!!!!!! Markétě je 11 a taky už se snaží… ale musí se jí ještě říkat. udělej to.. nebo toto.. ale jinak prostě pohoda!!!!
Takže raději kluka.. ale jinak hlavně ZDRAVÉ MIMINKO! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.5.08 18:05

zUZÍ CO těhu metřík? ještě počkáš? máš obavu? jen se tak ptám!
Jo holka by byla Kateřina - Kačenka… asi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.5.08 18:09

mno merik delat nemuzu nevim jak dlouho sem tehotna.dr mi povidal ze asi 5tt ale presneji mi to rekne az pujdu za ten mesic takze vydrzet.
taky mam do 2 holky a pak kluk by byl pro honzu i kvelej darek k 30 ma je v lednu a ja bych mela rodit nekdy v polovine ledna.
takze kluk jednoznacne adam,za to nas taky nebude mit moc v lasce ale delam si srandu ze az bude vetsi bude v lihu uz od vanoc do ledna do narozenin :-) a holku tu viktorku i kdyz premejslime i nad natalkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.5.08 18:16

jo jo mě se líbí i matýsek.. ale fakt nevím.. je čas!!! domyslíme to!!! určo! já jsem do metříku strkala asi dobu posledních měsíčků… nebo jsem si podle nich spočítala datum porodu někde na netu a to tam šupla.. není problém to pak změnit! stejně počítám, že i doktor mi termín spočítá trošku jinak.. tak pak to podle průkazky opravím! poraď co vařit v neděli… jsem nějak bez nápadu.. zítra udělám asi pizzu.. holky jí mají rády.. ale v neděli - netuším! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.5.08 18:19

me to podle posledni MS vychazi na 7+1 coz nejsem a dr mi ani podle toho nebude davat termin porodu,sem se s nim o tom bavila.ty jo co varit?ja mam chut zase na na vajicka takze zitra vajicka s bramborem a spenatem a okurkovy salat a v nedeli budu pict kure,takze u me to bude rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.5.08 18:21

hmm špenát… taky už dlouho nebyl.. ale nechám ho na týden.. to děti jsou ve škole tak k němu jen šupnu vejce a brambor.. jééé dala bych si takovou tu fazolovou omajdu.. s bramborem.. trošku na kyselo nevařila jsem to už asi pět let! nebo kapustu! mňam… jen nevím jestli se mi povede!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.5.08 18:24

jee normalne ja mam porad chut na vajiicka ,vcera mi je honza delal v 9 vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.5.08 18:30

fíha.. vajíčka jo? to teda já ne! hodně kečupových věcí… ale nevím nemám speciální chuťě už ne… je mi fajn.. jen nesmím mít hlad! musím jíst pravidelně.. jinak je mi špatně… dala bych si omáčku… takovou tu … s lečem… jak se jmenuje? je jako kečupovka… a s rýží… víš že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.5.08 18:33

rajskou??i kdyz s lecem se dela cikanska,mno ja vejce jee to je moje a pak maso coz sem taky nikdy nemusela ne ze bych ho nejedla to neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.5.08 18:40

hááá no jasně cikánská!!! to je ono!!!! hele víš jak se vaří?? určitě viď.. na cibuli masíko a pak lečo? a vaříš… a pak se to zadělá??? čím??? udělám jí někdy příští týden! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.5.08 18:49

heele ja cinanskou delala kdyz sem dala zaverecky na skole :-).klasika orestujes cibuli,maso(sul.pepr).pridavam protlak nebo kdyz nemam tak kecup na barvu,pak papriku,zalejes,dusis,ke konci leco bez nalevu)je to moc kysely) udelas ameriku(voda,hladka mouka) zahustis provaris a snis :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí