Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jsem se úspěšně prolouskala všemi stránkami
a už mám jakž takž přehled…
@Zuzie děkuji za přivítání, ve čtvrtek Ti budu moc držet palce!!!
A to platí i pro ostatní - ať vše pokračuje jak má ![]()
Já budu zítra ještě pro jistotu zkoušet test - dálnici jsem zatím neměla, jen dušíka a na Clearblue + 1-2, tak bych chtěla ještě klasické pořádné //
Jinak těhu příznaky jsem cítila velmi brzy - houpací žaludek, citlivé bradavky…jenže pak jsem se při sexu rozkrvácela a myslela, že to vše byla jen sugesce a že MS dorazí, dělala jsem si i test a na něm nic ( asi nebyl tak citlivý) nicméně MS se nerozjela, jen špinění zůstalo a tak jsem včera zkusila test mamatest - a duch
a pak ještě ten digi test (mimochodem po Tvém vzoru @Rostlinka
) No a tam se to potvrdilo
Takže se mi ulevilo, že jsem vše cítila správně
![]()
Dobré ránko holky
u mě je dnes krásné - špinění ustalo a dnešní test ukázal krásnou čárku - ještě tedy není tak zabarvená jako ta kontrolní, ale už je krásně vidět
![]()
A jak se dnes cítíte Vy? Něco nového?
@geegoun jsem 8+0tt. Co jsem čítávala, tak u většiny se to v těchto dnech rozjelo. Pokud nějaké měly. Mě předtím pálila žáha. A echuť k jídlu, ale teď už jen dopoledne tohle.
Ale zase mám větší chuť k jídlu.
Začlo mi to asi v 6tt to pálení, tak do 7tt-8tt. Teď najíždím na 9tt. Ale jsem za to ráda, byla bych nervozní z toho, že si připadám netěhotně.
Lízátka jsem nezkoušela. Pomohl mi mátový čaj, po tom co se mi udělalo blbě. To že se mi udělá zle nijak nemůžu ovlivnit, zkusila jsem všechno.
Ale to po tom, jde. Jinak jsem byla nefunkční do 4odpoledne.
Vím, že mátový by se neměl pít, jako obecně bylinky, ale jeden šálek by neměl ublížit. Teprve se mi to ranní blinkání rozjíždí, tak třeba ani nebudu muset vymýšlet bůhví co. ![]()
@Randgrid Jéé začátek devátého - to je paráda, to už budeš mít za chvíli průkazku, nebo už ji máš? Většinou jsem četla, že to začíná kolem osmého a nejpozději do 16tt nevolnosti končí, doufám, že u Tebe bude ta doba kratší ![]()
V jiné diskuzi jsem četla nějaký seznam bylinek, které by se neměli v těhotenství jíst či pít, byl pořádně dlouhým ale jak moc škodí, to nedokážu posoudit…myslím, že v malém množství by neuškodili ![]()
@geegoun já jen trošku mátového čaje vyloženě na úlevu, ale jinak se bylinkám vyhýbám a nepiju je.
Jj, průkazku bych měla mít v pátek.
to budu 8+2tt, pokud teda bude vše jak má, v což věřím.
Já taky špinila, maličko, ale tak týden po datu ms.
Myslím, že to bylo z námahy v práci.
a Pak zase za týden, a teď je zatím klid. Dr. to viděl, ale neřekl, že by bylo něco zle. ![]()
@Randgrid No já jsem také špinila v době menstruace, na gyndě mi řekli, že pokud to nepřestane, mám v pátek dorazit, ale jinak stačí až první červnový týden…to se do té doby asi zblázním
vůbec to neutíká…
Holky jste některá i v jiných diskuzích na tohle téma? Koukala jsem, že je jich tady více a jedna uzamčená…jste tam některá?
@geegoun já byla na gyndě v 5+2tt, protože následující týden jsem měla jít na operaci cysty, tak mě chtěl vidět, cysta byla velká. Ale o něco se zmenšila. Uvidíme, kde bude v pátek. Za týden nezměnila pak svou velikost, ale teď je to 14 dní, tak snad je ještě menší.
Jinak bych asi po 12tt šla na operaci.
@Mad Silence píše:
Ahoja muzu se pridat?
Ahoj
myslím, že můžeš
už jsi našla //?
Nasla nasla. Dost necekane neb jsem si nechala bodnout depo proveru
Takze vlastne ani nevim, jaky jsem presne tyden. Pocitam ze cca 6-7 ale na utz jdu v patek tak snad bude konecne jasno
@Mad Silence Výborně tak Ti budu v pátek držet palce - ať je vše jak má
určitě dej vědět ![]()
Diky
Dam
Tady jeste ten muj malzej… http://img.pictureup.cz/…b1f29b46.jpg
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat