Lehátko nebo autosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
3.12.14 12:03

Mě právě napadlo tohle http://detska-lehatka.heureka.cz/…9kg/recenze/ nebo jak už psala @Svistice… a přemýšlím nad tím. Oboje je do 9kg… akorát to polohování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.12.14 12:14

Nebo takhle. Mám v plánu kupovat i hrací deku a do lehátka dávat jen v případě nouze nebo pak na příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.12.14 12:15

@ArumLily0 To se polohuje samo podle váhy dítěte, věř mi :) Je v tom jako v náručí. Já tam vkládala rychlozavinovačku a dítě tam dávala i spát při nachlazení, kdy se nedalo jinak vůbec odložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.12.14 12:19

@ArumLily0 Za mě u nepolohovacího lehátka hrozí stejná rizika, jako u autosedačky - dítě to bude motivovat snažit se přitahovat do sedu, případně si pak tu plosedící polohu vyřvávat.
Rozhodnout se budeš muset sama. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.12.14 12:33
@Svistice píše:
@ArumLily0 Za mě u nepolohovacího lehátka hrozí stejná rizika, jako u autosedačky - dítě to bude motivovat snažit se přitahovat do sedu, případně si pak tu plosedící polohu vyřvávat.
Rozhodnout se budeš muset sama. :kytka:

Tohle není pevné, u tohohle se opravdu do sedu nepřitáhne. To už spíš u té polohovací, která má pevnou konstrukci. Taky jsem si to nedovedla představit, dokud jsem si ho nepořídila a znala jen ta profláklá do 18 kg, co si tehdá pořizoval každý :lol: Teď když to mám možnost porovnat, tak to polohovací bych pořídila až pro starší dítě, protože tam je dítě napevno, tohle drátěné lehátko je pružné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
3.12.14 12:55

@Svistice ale riziko u autosedacky je hlavni to, ze dite neuvidi pres bocni ochranu a proto bude vytahovat hlavu dopredu, coz je spatne na krcni pater. Lehatko bocni ochranu nema, navic se kolem nej nemeni scenerie, tudiz dite nema motivaci snazit se videt do stran.

Jinak ja bych dite v lehatku spat nenechala, at uz polo- nebo nepolohovacim. Myslim, ze v bdelosti ma dite nejaky svalovy tonus, ale ve spanku se uvolni a uz ho „tvaruje“ jen to hadrove lehatko a to mi neprijde, ze je tam zaruka, ze ditebude rovne. Lehatko je opravdu na odlozeni tech deset dvacet minut, nez clovek udela nejakou kratkou cinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí