Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky co uz mate zkusenost, prosim poradte! Potrebuji sportak z druhe ruky tak do 1500,– Aby zvladl narocnejsi teren a mel otocnou sedacku. A co rikate na siri luzka 33cm, bude se tam libit ditku jeste i v 17-20 mesicich, tedy pristi zimu?
Minuly rok jsem koupila bazarovy casualplay vintage, je hodne lehky, otocna sedacka-jen se vycvakne, otoci a nacvakne zpet.da se lehce slozit a polohovat.jsem moc spokojena, jedine co mi trosku vadilo, ze je uzsi luzko, takze treba na spani nic moc, ale mala v kocarku nespinkala, obcas vytuhla v sedu a to bylo v pohode. ![]()
A kolik má šířku, že je užší? Já bych potřebovala asi něco odpruženějšího, tohle mi přijde víc do města. Ale díky za tip.
To presne nevim, ale uzsi je.je pravda, ze jsem hlavne jezdila po meste, ale teren jsem dala kolikrat taky a dobry.ale jestli planujes teren TEREN
tak urcite neco odpruzenyho ![]()
Patron Apollon Alux. Má přehazovací rukojeť, což j elepší než otočná sedačka. Je skvěle odpružený, ale taky je užší. Váhově je sice těžší, ale dá se to (14 kg). Holt je to terénní kočár. Nebo pak jsou super Teutonie, jenomže tu za tu cenu neseženeš ![]()