Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, potřebovala bych poradit s výběrem kočáru. Na ježdění u nás po vesnici a na procházky do lesa a okolí budu mít roana maritu, ale potřebuji ještě nějaký kočárek, se kterým budu cestovat autem do města, na nákupy, k doktorům a tak
takže kočárek musí být opravdu co nejlehčí,dobře skladný, lehce složitelný a měl by mít jak korbičku, tak sportovní nástavbu a vajíčko. Máte typ na takový kočár??? už několik dní se snažím nějaký takový vybrat ale bohužel
většinou jsou hrozně těžké (nad 10 kg), nebo mají špatné recenze, blbě se skládají a tak…jo a nebráním se i 3kolce, pokud bude ok…
Já mám vybraný camarelo gold dakota, měl by mít do 10 kilo a trojkombinace ![]()
@joyceee
Concord neo travel air - jsem s ním maimálně spokojená ![]()
@a1j2a3 Ten nevypadá vůbec špatně, můžu se zeptat, kolik tak váží a jaká je velikost korbičky? Myslím vnitřní rozměr…díky!
@Natálka26 Ten je také super, ale bohužel hodně drahý
vzhledem k tomu, že jej chci jen jako druhý kočár, představovala jsem si cenu cca okolo 10 000,– s tím že bych se nebránila i staršímu, bazarovému.
@joyceee jestli chceš pro prtě kočár jen do města a jen občas, pořídila bych v klidu golfky. Byla jem v úplně stejné situaci, u nás na vesnici supr kočár, ale skládání do ata byla otrava, a pořídila jsme si golfky, a supr! malý v nich byl od 3 měsíců, v zimě ve fusaku, do města to stačilo, bylo to vždy na chvilku. fusak zajistil že mrně nikde nejezdilo, nemohl vypadnout. ![]()
Jinak camarelo dakota taky fajn, obecně camarelo má hodně lehučké kočáry, mám v merku camarelo granada, pokud nenajdu nějaký jiný (pro nás vhodnější), asi skončím u tohoto
@Reee právě že ani né jen občas, do města budu jezdit téměř každý den, za kamarádkama, za rodiči, na nákupy…potřebuji jej skutečně už od narození, tj. včetně korbičky
a skutečně jsi měla malého i od 3 měsíců už ve sporťáku? Nevadí to tomu mrněti na záda a tak…?
@mama08 ten se dělá i s korbičkou…? snažím se ho najít a zatím jsem narazila jen na sporťáky
@joyceee
Jo takhle, to jsi ale nenapsala, tak jsem to nebrala kvůli ceně, pardon
ale myslím, že se dá sehnat bazarový - ale nevím jestli bude mít všechno - jestli nebude jenom vajíčko/korba/sporťák, no nic víc neporadím asi jenom to že musíš pohledat.
Hoco travel light ![]()
jinak bych taky klidně koupila golkfy a k tomu autosedačku. Pokud nebudeš jezdit nějak extrémně moc po městě, tak bude stačit ![]()
@joyceee píše:
@Reee právě že ani né jen občas, do města budu jezdit téměř každý den, za kamarádkama, za rodiči, na nákupy…potřebuji jej skutečně už od narození, tj. včetně korbičkya skutečně jsi měla malého i od 3 měsíců už ve sporťáku? Nevadí to tomu mrněti na záda a tak…?
tak to radši asi kočár ![]()