Lehký kombinovaný kočár

101
4.3.14 15:46

Lehký kombinovaný kočár

Maminky, potřebovala bych poradit s výběrem kočáru. Na ježdění u nás po vesnici a na procházky do lesa a okolí budu mít roana maritu, ale potřebuji ještě nějaký kočárek, se kterým budu cestovat autem do města, na nákupy, k doktorům a tak :-) takže kočárek musí být opravdu co nejlehčí,dobře skladný, lehce složitelný a měl by mít jak korbičku, tak sportovní nástavbu a vajíčko. Máte typ na takový kočár??? už několik dní se snažím nějaký takový vybrat ale bohužel :nevim: většinou jsou hrozně těžké (nad 10 kg), nebo mají špatné recenze, blbě se skládají a tak…jo a nebráním se i 3kolce, pokud bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
816
4.3.14 15:48

Taky jsme vybírali podle váhy a vybrali jsme Jane muum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
4.3.14 15:49

Já mám vybraný camarelo gold dakota, měl by mít do 10 kilo a trojkombinace :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.3.14 15:49

Camarelo Dakota. Má s korbičkou i se sporťákem jen 10 kg. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
4.3.14 15:59

@joyceee
Concord neo travel air - jsem s ním maimálně spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
4.3.14 16:02

@a1j2a3 Ten nevypadá vůbec špatně, můžu se zeptat, kolik tak váží a jaká je velikost korbičky? Myslím vnitřní rozměr…díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
4.3.14 16:04

@Natálka26 Ten je také super, ale bohužel hodně drahý :-( vzhledem k tomu, že jej chci jen jako druhý kočár, představovala jsem si cenu cca okolo 10 000,– s tím že bych se nebránila i staršímu, bazarovému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
4.3.14 16:04

@joyceee jestli chceš pro prtě kočár jen do města a jen občas, pořídila bych v klidu golfky. Byla jem v úplně stejné situaci, u nás na vesnici supr kočár, ale skládání do ata byla otrava, a pořídila jsme si golfky, a supr! malý v nich byl od 3 měsíců, v zimě ve fusaku, do města to stačilo, bylo to vždy na chvilku. fusak zajistil že mrně nikde nejezdilo, nemohl vypadnout. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
4.3.14 16:05

Jinak camarelo dakota taky fajn, obecně camarelo má hodně lehučké kočáry, mám v merku camarelo granada, pokud nenajdu nějaký jiný (pro nás vhodnější), asi skončím u tohoto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
4.3.14 16:06

Tak ještě Baby Jogger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
4.3.14 16:07

@Reee právě že ani né jen občas, do města budu jezdit téměř každý den, za kamarádkama, za rodiči, na nákupy…potřebuji jej skutečně už od narození, tj. včetně korbičky :nevim: a skutečně jsi měla malého i od 3 měsíců už ve sporťáku? Nevadí to tomu mrněti na záda a tak…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
4.3.14 16:09

@mama08 ten se dělá i s korbičkou…? snažím se ho najít a zatím jsem narazila jen na sporťáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
4.3.14 16:10

@joyceee
Jo takhle, to jsi ale nenapsala, tak jsem to nebrala kvůli ceně, pardon :) ale myslím, že se dá sehnat bazarový - ale nevím jestli bude mít všechno - jestli nebude jenom vajíčko/korba/sporťák, no nic víc neporadím asi jenom to že musíš pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.3.14 16:24

Hoco travel light :?:

jinak bych taky klidně koupila golkfy a k tomu autosedačku. Pokud nebudeš jezdit nějak extrémně moc po městě, tak bude stačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.3.14 16:25
@joyceee píše:
@Reee právě že ani né jen občas, do města budu jezdit téměř každý den, za kamarádkama, za rodiči, na nákupy…potřebuji jej skutečně už od narození, tj. včetně korbičky :nevim: a skutečně jsi měla malého i od 3 měsíců už ve sporťáku? Nevadí to tomu mrněti na záda a tak…?

tak to radši asi kočár :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4