Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, poradíte někdo hračku na jednoduché dálkové ovládání, má to být na 5. narozeniny. (Chce malý vrtulník, ale ten nevím zda zvládne ovládat. Co měl starší syn, tak ovládání bylo vcelku náročnější. Cenu neřeším, ale zase to nemusí jít do tisíců
Ideálně něco létajícího. ) Děkuji. ![]()
Vrtulník je skutečně obtížnější na ovládání (máme i jsem řídil). Čím menší, tím bývá divočejší. Ty v řádech stokorun jsou častěji pro zlost než pro radost. ![]()
Pro někoho v jeho věku bych možná volil balon s pomocným motorem (jako je žralok, delfín…). Nevýhoda: potřebuje to helium. Co jsem naposled viděl, tak lahev helia stála 800,–. ![]()
EDIT: Je léto… nelétavé - kluci mají tohle ( za podtržítko ( _ ) vložte https://www. ): _rcobchod. cz/produkty/rc-torpedo-boat-1115-P8219.html? utm_source=criteo&utm_medium=display&utm_campaign=lower_funnel
Detaily - oproti popisu - za moc nestojí, ale jezdí to opravdu dobře. ![]()
@M_Vladim, díky za nápad, asi to přehodnotím. Jsme letos celé prázdniny na pronajaté chatě u přehrady. Asi to tu užijeme. Koupat se kolikrát nedá…Moře jsme letos zrušili…
Ovládání je jednoduché? Nechce se mi pro to někde pádlovat… ![]()
@MarieP píše:
@M_Vladim, díky za nápad, asi to přehodnotím. Jsme letos celé prázdniny na pronajaté chatě u přehrady. Asi to tu užijeme. Koupat se kolikrát nedá…Moře jsme letos zrušili…Ovládání je jednoduché? Nechce se mi pro to někde pádlovat…
Ovládání není složité.
Což ovšem případné pádlování nevylučuje.
![]()
Možná bude preventivně lepší nějaká zátoka. ![]()
EDIT: Jo a bacha na hlubokou vodu (naši kluci plavat umí… uměli, tak by se maximálně vyráchali).