Létání s 3měsíčním kojencem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
18.1.15 18:57

Do letadla můžeš vzít bez problému kojenecké mléko, jen to musíš při přechodu přes kontrolu ochutnat, alespoň po me to chtěli. Kočárek jsem taky měla na dva kusy, nebyl problém. Odevzdávali jsme až při nástupu do letadla. Let byl cca 1,5 hodiny, poprvé s tříměsíčním miminem. Chvilkama trochu jecela, jednu cestu se mi ji podařilo uspat, a to bylo asi nejlepší, sice mi pak trochu zdrevenela ruka, ale lepší jak křik na cely letadlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
18.1.15 18:58

Kocarek bez problemu, odevzdas ho az pred letadlem. Vodu a UM take v pohode, akorat na security to budes muset vydat z tasky, ale take bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
18.1.15 19:36

Děkuji :hug: a tu vodu jste měli normálně v termosce nebo musí byt v průhledné láhvi? A množství vody je omezeno, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
18.1.15 19:47

Ahoj :) letela jsem v listopadu 2014, malej mel presne pet mesicu. UM a vodu nikdo neresil ani v Praze ani v Istanbulu (druhe letiste), ani ji nechteli vytahnout. Nikam jsem to nebalila, mela jsem termosku, v jedne flasce studenou vodu na redeni a susene mleko v normalni nadobe. Kocar jsem vezla az k letadlu, ale tady to hodne zalezi na spolecnosti, doporucuji si to u nich overit. nektere neberou reklamace, pokud se poskodi, kdyz neni odbaven se zavazadli. Nektere to uznaji jen pokud je to na specialni obal. Urcite bych jim zavolala a tohle si zjistila. Ja letela s tureckyma aerolinkama, dali mi na odbaveni pytel, do toho se kocar pred nastupem zabalil (v Praze dali na kazdou cast jeden pytel), po priletu mi ho zase prinesli ke dverim letadla. Vsechno bylo naprosto v pohode a bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
18.1.15 19:49
@roniaasek píše:
Děkuji :hug: a tu vodu jste měli normálně v termosce nebo musí byt v průhledné láhvi? A množství vody je omezeno, nevíte?

pravdila ohledne tekutin se na toto nevztahuji, muzes mit normalne termosku a mnozstvi kolik chces. Dej malemu napit pri vzletu a pristavani, at ho neboli usi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
18.1.15 20:01

@Lucake aha aha moc děkuji za informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
18.1.15 20:04

@roniaasek kdyby te cokoliv jeste napadlo, klidne napis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
18.1.15 20:51

Tak zakladatelko, také jsem na tom byla podobně a mně se hodně osvědčilo a to i v jiných situacích, tedy co se mléka týče, jednoporcová mléka od Nutrilonu, je to originál zadělaný pytlík s jednou dávkou a letadle ti jistě vodu do toho hřejí a v 5ti měsících rozhodně mimořádně kojenecká být nemusí, stačí klasika neperlivá voda a tu letušky v 0,5l balení určo mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
18.1.15 21:14

@jopo aha to ani neznám ty pytliky to zní zajímavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
18.1.15 21:46

@roniaasek Jj, je to super, já jsem nekojila od narození, takže jsem to hodně využívala. Jednou jsem na to narazila v dmku, jinak jsem si to obj. v lékárně, tuším to stálo kolem 10,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
18.1.15 21:56

@jopo aha dekuji za tip :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
19.1.15 14:24

@roniaasek jenom nevim, jestli budou ochotne/schopne ohrat vodu i pred vzletem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.1.15 17:33

@Lucake no prave, vezmu asi normálně termosku a uvidime, jak to tak čtu tak problém nebude. Snad to zvládneme to vzlitnuti a přistání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
19.1.15 17:42

@roniaasek urcite to zvladnete :) my meli 45 min zpozdeni kvuli snehu, takze malej uz mel hlad a musela jsem mu dat napit predtim, na vzlet uz jen dostal cucnout a byl v pohode. Pri priletu spal :) pokud uz davas prikrmy, prodavaji svacinku Hamanek, ktera se nemusi krmit lzickou, moc se mi to osvedcilo pri cestach na krizove situace :) http://www.hamanek.cz/…mango_ok.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.1.15 18:01

@Lucake aha to jsou vychytávky teda, vůbec neznám :D dekuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie