Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Amalthea píše: Více
no - já vím, proč do Bulharska nechci
já teda mám blok, protože v minulé práci bylo hodně Bulharů a byli protěžovaní
@stinga píše: Více
Já tohle špatně posuzuji, protože pro mne je teplá každá voda. I naše děti byly věčně ve vodě. Byli jsme tam v červnu.
@Anonymní píše: Více
Jj, na tento hotel jsem se dívala, to by se mi líbilo, ale na 10 dní chtějí 175.000 kč, máme strop tak 150.000 Kč.
Jinak jak bylo zmíněno, Bulharsko úplně lidi nedoporučují, dost často slyším i špatné recenze na Korfu. Korsika, Chorvatsko chce spíš autem. Sardinie co vidím není moc nabídek, spíše spíš pro bezdětné…
@Lucie008 píše: Více
Malaga mne zklamala architekturou a obr provozem, je to slepenec paneláků, za vidění stojí jen historické centrum, hrad a Picasso… i kolem jen brutální provoz a mraky lidí, o relaxu nemožno hovořit. Gibraltar úžasný zážitek (přepadl mne makak, jsem si koledovala
) ale za vstup 60éček a vše pěcho, taky narvané, takže v sezoně hlava na hlavě, výhledy ovšem skvostné… Já jen aby sis nedělala iluze jako já.. čekala jsem, že autem najdem i tématické španělské poklidné vesničky, ale v okruhu 100 km ani náhodou…
Na místě zakladatelky s evropským požadavkem bych dala nějaký jiný řecký ostrov - fakt je každý jiný, nebo letecky klidně něco v okolí Splitu-Dubrovniku
Známí si i dost chválí lepší hotely v jižní Albánii, to máme v plánu…
Za mě určitě Řecko, je to letecky, ale zároveň ne moc daleko a v hotelech jsme vždycky moc spokojení. U nás jsou oblíbenci Kos, Kréta a Rhodos. Pokud neznáte Krétu, tak moc doporučuji ![]()
@lucad77 píše: Více
to jsem chtěla také doporučit, ale nevím, jestli se to počítá do Evropy?
Chce to sledovat. Občas se ty ceny mění, i když toto bude oblíbený hotel. Slyšela jsem tam dost lidí, že už je tam poněkolikáté.
Pak se nám líbilo i tady:
https://www.blue-style.cz/…each-resort/?…