Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Sardinie, Kanárské ostrovy, Bulharsko Slunečné pobřeží, Menorca, Primošten…
@Anonymní píše: Více
a jiný hotel na Mallorce nepřichází do úvahy? nejteplejší moře jsem zažila právě tam, no a pak v Itálii teda, tam je také písek
Vzhledem o tomu, že máte zcestovalé minimum, tak můžete kamkoliv, ale teplé moře má i celé Španělsko, Kypr…a pak Afrika, Egypt, Tunis, Djerba…
@stinga No asi bych chtěla zkusit něco nového…
Teď jsem se dívala na Kos nebo Pelopones, máte někdo zkušenost?
Kreta hotel Nana golden beach. Ale nevim, jaký máte rozpočet, je to dražší
@Karkulka38 Ale já mám zcestováno dost, všechny ty Egypty, Tunisy, Džerby, které píšeš, mám za sebou a vím, že tam s dětmi nechci, jak jsem psala v úvodu, jen Evropu.
Rhodos má své kouzlo. Krásná vesnice Lindos, tam se plánuji ještě vrátit. Jinak ano, řecké ostrovy. Korfu? Napadá mě i Elba Sardinie, Korsika. Loni byla Černá hora, hotel s tobogány, Rhodos byl ale lepší. Spolužačka dětí se vrátila z Albánie, prý se dalo ještě pěkně koupat.
nejledovější moře jsem zažila na Korfu, to nebyl led, to byly žiletky - ale je fakt, že jsem tam byla v červnu
@stinga píše: Více
já zrovna v Černé hoře, a jednou v Chorvatsku, ale to byl květen. V Černé hoře to byl přelom července srpna a zrovna jsme měli smůlu. Známa byla letos v červnu na Krétě a zase tam chytly velké vlny, že byl zákaz chodit do moře x dní, takže taky smůla. Krétu nechválila, asi záleží na kterém místě tam člověk zrovna je.
@Karkulka38 píše: Více
Bulharsko na slunečnem nas dost zklamalo a nebyli jsme jediní, to moře bylo špinavé, skarede, pláž obehnana vysokou zdi se vstupem přes turniket, který byl daleko, takže se to muselo dlouho obcházet, i když hotel byl vzdušnou čarou přímo u moře, a přímo mezi koupajici se lidi zajizdely motorové čluny, neměly žádné oddelene kotviste jako například v Chorvatsku, kde jsme byli pak. Zlate Chorvatsko, opravdu, tam bylo more pruzracne, ciste, sice kamínky, ale to nám vůbec nevadilo. Do Bulharska bych už nejela. Albánie taky byla kdysi úplně v pohodě.
já mám dojem, že v Chorvatsku je studené moře všude a pořád, teda teplé prý bylo na Hvaru u hotelu Hvar, tam je taková zátoka, jako obrovské koupaliště
Ahoj, nějak letos nevím, kam se s dětmi (7 a 9 let) v létě vrtnout k moři. Poradíte prosím lokalitu, ideálně třeba i hotel kde se vám líbilo?
Požadavky: