Letní brigáda pro studenta - animátor v hotelu

4181
23.3.15 12:15

Letní brigáda pro studenta - animátor v hotelu

Ahoj, máte někdo zkušenost s letní brigádou jako animátor pro turisty (někde v hotelu)?
Starší kluk chce v létě na brigádu, docela by se mu to líbilo. Raději by asi ČR, ale nevylučujeme ani zahraničí.
Teď bude maturovat, na zač. června přijímačky na VŠ, pak má volno - zřejmě až do konce září, pokud se na VŠ dostane (doufam :mrgreen: ).
Uvitala bych info jak se Vám to líbilo (znám to jenom ze strany toho turisty :) ), která agentura je třeba dobrá, kterou nebrat apod.
díky předem za rady a názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.3.15 13:18

Praktickou zkušenost nemám, ale zkusila bych obejít různé cestovky a poptat se na možnost takové spolupráce. Jen bych to asi řešila hned, protože si myslím, že tohle je zrovna taková ta lukrativní brigáda a po které se jenom zapráší, popř. už může být taky pozdě.

• Citovat
  • Upravit
3711
24.3.15 21:49

Kamarádky už se některé chlubili, že jedou, ale na celou sezónu (červen - září).

Tady se dělají výběrka - rozhodně neberou všechny nebo prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
24.3.15 22:19

A Ty se zajímáš o to, jak to probíhá, nebo mu tu brigádu přímo sháníš? Já nevím, ale maturant by si měl být schopen všechno zajistit sám :nevim: Jinak v ČR těchto pozic moc nebude, a jsou to opravdu místa, která si lidi drží a i studenti se vrací, takže úplně bez zkušeností to podle mě nebude mít jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.20 20:14

Ahoj, tento dotaz už je 5 let starý. Cestovku vybranou mám, ale najde se tu někdo kdo by měl s touto brigádou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
12.8.20 22:46
@blondatamonika píše:
Ahoj, tento dotaz už je 5 let starý. Cestovku vybranou mám, ale najde se tu někdo kdo by měl s touto brigádou zkušenost?

12.srpna je tohle ještě aktuální nebo řešíš na příští rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.20 13:45

@Nell2 už to řeším na příští rok, tenhle rok to nemá smysl 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat