Letní brigáda pro studenta - animátor v hotelu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Letní brigáda pro studenta - animátor v hotelu
Ahoj, máte někdo zkušenost s letní brigádou jako animátor pro turisty (někde v hotelu)?
Starší kluk chce v létě na brigádu, docela by se mu to líbilo. Raději by asi ČR, ale nevylučujeme ani zahraničí.
Teď bude maturovat, na zač. června přijímačky na VŠ, pak má volno - zřejmě až do konce září, pokud se na VŠ dostane (doufam
).
Uvitala bych info jak se Vám to líbilo (znám to jenom ze strany toho turisty
), která agentura je třeba dobrá, kterou nebrat apod.
díky předem za rady a názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Praktickou zkušenost nemám, ale zkusila bych obejít různé cestovky a poptat se na možnost takové spolupráce. Jen bych to asi řešila hned, protože si myslím, že tohle je zrovna taková ta lukrativní brigáda a po které se jenom zapráší, popř. už může být taky pozdě.
- Citovat
- Upravit
Kamarádky už se některé chlubili, že jedou, ale na celou sezónu (červen - září).
Tady se dělají výběrka - rozhodně neberou všechny nebo prvního.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A Ty se zajímáš o to, jak to probíhá, nebo mu tu brigádu přímo sháníš? Já nevím, ale maturant by si měl být schopen všechno zajistit sám
Jinak v ČR těchto pozic moc nebude, a jsou to opravdu místa, která si lidi drží a i studenti se vrací, takže úplně bez zkušeností to podle mě nebude mít jednoduché.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tento dotaz už je 5 let starý. Cestovku vybranou mám, ale najde se tu někdo kdo by měl s touto brigádou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blondatamonika píše:
Ahoj, tento dotaz už je 5 let starý. Cestovku vybranou mám, ale najde se tu někdo kdo by měl s touto brigádou zkušenost?
12.srpna je tohle ještě aktuální nebo řešíš na příští rok?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nell2 už to řeším na příští rok, tenhle rok to nemá smysl 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit