Poradna duly
Jana Čurdová
@emino jinak nam treba na noční spani pomohla kase…nejdriv nutrilon profutura ryzovo kukuricna, ta je už od 4 mesice a dodens ji obcas dam, je takova jemná…pak taky je super bananova od hippu, bezlepkova, ale tu maji jen v nemecku, u nas ne.
@emino my zkoušeli Bebu, Nutrilon Profutura, Sunar Premium a sedl až Hipp. Už u druhého dítěte, takže za mě to je to nejlepší UM. Ale každé dítě je jiné. Sousedka nedá dopustit na Hami.
U nás se stoná ve velkém. Nebrečí, jen když se chová. Takže mám dítě v nosítku a on konečně klidně spí, nedusí se, nekašle.
@emino taky se mi v noci kazdou chvilku budil na kojeni.. zacala jsem davat kasi, ale stejne se budil, i kdyz uz pil min.. slo mu asi o to, aby byl u me. Tak mu nechavam v postylce, kdyz usne, svoje triko, co jsem nosila ten den. Od te doby se mi budi jen kolem pulnoci a pak az po seste a to pak jeste na hodku zabere.. takze jenom kasi bych to asi nevyresila ![]()
A ještě poslední, fakt zkus tu dyni. A nebo pastiňák, me mala na mrkev taky koukala co ji to davam..ale jak jsem dala dyni i pak ten pastiňák tak hned slupla tu malou sklenicku
myslim nez das to ovoce. A jestli to nepůjde tak ho dej, stejne znas prcka nejlip a me se ve finale se vším osvědčilo delat veci podle sebe/jí ![]()
@Smilen jasne kojeni mimca proste chtej dudat maminku
ale je fakt ze na prospanou komplet noc jsme museli vypadnout z loznice! Ona chce klid ![]()
@saadet ale copak v noci když spíte nemá klid? Tričko do postýlky jsem zkusila, ale taky myslim že se cpe hlavně ke mě pod peřinu. ![]()
Zkusím ještě jednoh tu dyni a uvidím. Mlékomkoupím ten hipp a kaši mu zkusím nabízet než ji přijme s radostí.
@emino asi jsme ji fakt rušili začala se budit fakt třeba 20×!!! A jak jsme zůstali spát v jiném pokoji tak spí celou noc ![]()
@Smilen píše:
@Hanspulka ahojty brdo, tak vahove tady vedes!! Jakou zeleninu zatim davas? Zacinam za tyden, tak sbiram inspiraci..
No mám co nosit
. Začala jsem dýní, brambora, mrkev s bramborou, cuketa a dnes řepa a ta chutnala jak je slaďoučká. Zatím vařím.
A já myslela jakyho mám s 8kg cvalíka. To se fakt nedivím že se malej pronese
a to jsi uvarila cervenou repu? Samotnou nebo v kombinaci s bramborem?
Mně dneska stačí těch Jájových 7 kg. Od rána ho mám na sobě, jinak brečí.
Jako jídlo jsou skvělé batáty, dětem chutnají, protože jsou sladké. Jinak je skvělý trik, když dítě nechce baštit, tak přidat trochu mlíka, má to pro ně díky tomu známou chuť.
@Billi píše:
Ma dnesni realita.
Tak nějak jsem prožila první cca 3-4 měsíce
ze začátku teda babyvak a pak manduca ![]()
@Billi je mu bobankovi nejlip u maminky kdyz je ouvej
bataty zkusim
Holky kdyz je mrne v manduce tak mu uz koukaji nozky a hlava uplne ven? Mam ji koupenou ale jeste v ni nebyl, nemuzu se odhodlat tam strcit. Chtela bych s ní venčit psy ![]()
@Hanspulka mám co nosit. Začala jsem dýní, brambora, mrkev s bramborou, cuketa a dnes řepa a ta chutnala jak je slaďoučká. Zatím vařím.
Jak jsi udělala tu řepu? Očistit, nakrajet, uvařit do měkka…asi hodně barví, vid? A co k ní?