Letní děti 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
16.1.15 16:34

@saadet jen se pridam s tou vahou - mame jeste mensi :-) v 6,5 mesicich mela na kontrole 5,9kg a 65cm, ale konecne zacala pribirat. V 5,5 mesicich vazila 5,1kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
16.1.15 17:04

Teda holky vy jste se rozepsaly, jen jsem tak letecky přečetla a koukám, že řešíte příkrmy. Já kupují v Kauflandu, vše si očistim, nakrajim a dam do mrazaku, pak vyndam a uvařim s bramborem(ty se do mrazaku nedávají) nebo rýží. Maso jsem si uvařila, nandala i s trochou vývaru do formicek na mafiny a dala zmrazit, pak vyloupla a dala do pytlíku, pak jen vyndam a přidám k zelenině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 17:15

@lennel Ahoj, díky za info. Zajímavý nápad dát maso do formiček na mufiny :) Taky přemýšlím do čeho vše budu dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 17:16

@feésM Teda ta je drobounka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 17:18

@Alušáček Nemusíš mít obavy, že se ještě malá neotáčí. Správně se mají začít otáčet mezi 5.-6.měsícem. Dej tomu čas. Sama začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
16.1.15 17:36

@Alušáček My taky furt nic. Zato si obstojně zvládá cucat oba palce u nohy.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
16.1.15 17:40
@Billi píše:
@Fion25 chytl kašel a rýmu od prvorozenýho, takže zahleněnej, kašle jak tuberák a má teplotu. Nic hroznýho, ale u mimin je každá nemoc strašná :zed:

Máme to samé, měl mezi svátky 6.nemoc, což bylo hrozný, jenže se mu tím oslabila imunita a po týdnů chytil od holky kašel a rýmu, jenže mu to sedlo na průdušky, měl 5 dní horečky, dneska zatím dobrý, máme ventolin inhalátor. Je to strašný když je takhle malý mimčko nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
16.1.15 17:45

Teda tady to frčí :D jinak k dotazu @Fion25 UM dávám hipp, podle mě je na „bříško“ nejlepší..a předpokládám, že bio gaiu s něco na prdíky dáváš?? Já do půl roka bez toho nebyla, nebo teda spíš žížala :mrgreen: jinak to spaní jsem ji prostě naučila. Fakt jsem jí začala pravidelně dávat ve stejnou hodinu do kočárku a zvykla si. A večer teda máme klid. Já co jsme přišli z porodnice jí večer koupu ve stejnou hodinu, má to jak rituál a dnes to miluje..ze začátku plakala, ale teď jak je už i ťreba večer protivná, tak jí vezmeme že jdem koupat a už se chechtá, pak je chvili nahata na podložce, pak vana, masaz a dostane kasi ve flasce a u toho usne a pak ji jen dam do postýlky…takze večerní uspavani vlastne neznam :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
16.1.15 17:57

@feésM tak to je pusina fakt menší :kytka: hlavně že už přibírá! A nepřibírala z nějakého důvodu? Nebo prostě má své tempo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
16.1.15 18:44

@saadet jeste na zadna vysetreni nedoslo (a snad ani nedojde), ale pry to vypada na malinky zaludek a je zapotrebi ho roztahnout, proto jsme museli od 4 mesicu kase a od 5ti uz prilrmy. Pri kojeni vypila bezne 30-60ml, vic nezvladala a to jeste v tech 5,5mesicich :-/ ted nevim kolik vypije, uz se neprevazujeme kdyz pribira :-) ale napr. od konce sestinedeli pribrala za 12 tydnu 300g. Ale snad uz to mame za sebou a ted se zacne obalovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15295
16.1.15 18:50
@mon29 píše:
@Alušáček My taky furt nic. Zato si obstojně zvládá cucat oba palce u nohy.. :pankac:
:D ta naše si nohy zatím jenom drží a prohlíží, jsem zvědavá kdy je strčí do pusy jako všechno ostatní :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 18:51

@mon29 Tak malý se sice umí přetáčet ze zad na bříško, ale zase jsem ho ještě neviděla, že by jsi cucal palce u noh. Spíše ho teď zajímá pindík :D, takže na nohy kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15295
16.1.15 18:52

@Fion25 já vím, že má čas s tím otáčením, jenom že tu čtu jak už to skoro všichni umí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 18:57

@saadet Zkoušeli jsme různé kapky na prdíky a u nás zabral infacol a teď už je to lepší jak je větší a více se hýbe. Akorát v noci se ještě trochu kroutí a musím ho někdy vzít z postýlky a nechat ho v klubíčku vyprdět a pak spí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
16.1.15 18:58

Ahoj holky…my máme chlapečka 31.8. :mavam: :mavam: na konci 4m měl 7300g a 67cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie