Letní děti 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4998
17.1.15 18:18
@Billi píše:
Me dneska stačí těch Jájových 7 kg. Od rána ho mám na sobě, jinak brečí.
Jako jídlo jsou skvělé batáty, dětem chutnají, protože jsou sladké. Jinak je skvělý trik, když dítě nechce baštit, tak přidat trochu mlíka, má to pro ně díky tomu známou chuť.

Jo jo, taky je dávám, jsou sladké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
17.1.15 18:22

Míša vzal zeleninu úplně v pohodě, musím vařit, skleničky mu moc nešly, u vařeného nestiham podávat :lol: Zato ovoce mu moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9449
17.1.15 18:40

@emino @lennel řepu jsem vařila i pro nás, tak 4 větší řepy omyji a vařím 1,5 hodiny nebo se můžou péct hodinu v troubě zabalené v alobalu. Pak až trochu vychladnout, tak oloupeš a pro malou sem ji rozmixovala a má 3 porce. Zatím jsem dala samotnou, ale pak bude dobrá i s brambůrkem :palec:. Když se vaří takhle dlouho, tak ani tolik nebaarví, vše jde krásně umýt, že nemám ani rukavice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.1.15 19:16
@Billi píše:
Mně dneska stačí těch Jájových 7 kg. Od rána ho mám na sobě, jinak brečí.
Jako jídlo jsou skvělé batáty, dětem chutnají, protože jsou sladké. Jinak je skvělý trik, když dítě nechce baštit, tak přidat trochu mlíka, má to pro ně díky tomu známou chuť.

A daji se ty bataty zamrazit? Mám je nakoupené ale prave nevim jestli se to muže mrazit, protože brambory prý nedoporučují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
18.1.15 11:31

@Hanspulka ty brďo, to je váha! :potlesk:
Chtěla jsem se zeptat těch, co látkujou: jak tam skládáte separačku? Já je doteď nepoužívala, ale dostala jsem balík od kamarádky a nějak nevím.. :think: Je to velký, takže když se pokadí, nemá to sice celý na plínce, ale zas všude po sobě. Tak jestli na to je nějakej fígl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.1.15 11:35

@mon29 normálně jsem tam tu separačku dala, žádné skládání a nepřišel mi rozdíl mezi látkovkou a jednorázovkou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Billi
18.1.15 11:35

@roniaasek batáty bych nemrazila, podle mě je to dost podobné bramborám.

• Citovat
  • Upravit
228
18.1.15 19:06

Ahoj holky, byla jsem mimo domov a bez internetu, tak jsem dočítala vaše příspěvky.
Jak se jinak daří vaším prckům?
Chtěla jsem se zeptat zda si vaši prcci dokáží hrát samostatně nebo vyžadují vaši pozornost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.1.15 19:10

@Billi Mohu se zeptat co jsou ty batáty? Něco jako sladké brambory? A kde se dají koupit? Seženu je např. v obchodech Tesco, Kaufland nebo Interspar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.1.15 19:11

@Billi Jak se daří malému Jiříkovi? Už je to lepší? Doufám, že ano. Jak dlouho už je vůbec nemocný? Týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.1.15 19:17

@Fion25 Samostatně si Mireček dokáže hrát tak čtvrt hodinky, ale to musí mít jo náladu.. Spíš se poslední dobou vzteká, že nedošáhne na některé hračky, tak musí maminka podávat a hrát si s ním.. Počítám, že až začne lézt, zabaví se na delší dobu :) jak je to u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.1.15 19:17

@Hanspulka Teda ta má, ale váhu a jen díky kojení, tak to je nádhera :potlesk: Kolik vážila po narození? Asi se pěkně pronosí co? Pokud budete chtít, tak budu ráda za fotku malé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.1.15 19:20

@Smilen Tak Štěpánek je docela šikovný a co se naučil přetáčet na bříško, tak je strašně rád na bříško, kde má větší přehled. Leží na puzzle, má kolem sebe hračky a myslím, že i celkem dlouho nepotřebuje moji společnost. Stačí, když mě vidí, že něco dělám v kuchyni, případně píšu na netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
18.1.15 19:23

Ahoj, batáty já kupují v Kauflandu, viděla jsem je i v Albertu. Jsou dobré, dělám stejně jako brambory. Míšovi nejvíc chutnají jen s mrkvičkou, dám tam při mixování hoblinku másla a jak se olizuje.
Co se týče hraní, tak u nás je to tak, že je hodně zvyklý na ségru, kouká na ní, ona mu vypráví, takže když je ve školce, tak si mě vyžaduje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
18.1.15 19:32

@Fion25 Já je viděla i v Lidlu, ale objednala jsem bio v bedýnkách, to se mě líbí, že to je od českých farmářů. Moje malá si většinou vyhraje sama cca 10 min a pak vyžaduje pozornost, máme psy tak ty jí velmi zajímají, ale když odejdou začne se vztekat a musím si s ní hrát já, když vařím tak ji posadim do židličky a ona kouka a povídám ji co dělám a ona tak vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí