Poradna duly
Jana Čurdová
@werca91 Taky jsme si teď prošly fází častého nočního buzení po 1-2h, hlady to nebylo, protože někdy ani kojit nechtěla..no a teď už asi 5dní spí zase lépe i 4h v kuse. ![]()
@Alušáček no ja taky doufam v to, ze bude lepe, ze je to jen nejake spatne obdobi..
@werca91
můj první se kolem 5-6 měsíců budil co 30 minut a chtěl jen prso a pomazlit. Nakonec jsme ho to odnaučili. Prso nedostal, tak neměl důvod se budit.
J. spal před nemocí i 10 hodin v kuse (od osmi do šesti a pak do osmi). DOufám, že se to vrátí.
@Billi a jak jsi ho to odnaučila… ja se snazim mu dat v noci cumel, a ze bude spat dal, ale on akorat zacne brecet a breci dokud mu nedam prso… ![]()
@werca91 nedala jsem prso, ale láhev (byl zvyklý) a prvně nedostal dřív než např. v jednu, pak jsem prodlužovala. On to ale pochopil sám během pár nocí, že nemá cenu, aby se budil. Nechala jsem ho „vyřvat“ - měla jsem ho v posteli, ale prso nedostal, jen jsem ho hladila a mazlila, jak se uklidnil, šel do postele. Pokud se za hodinu neuklidnil, dala jsem mu UM. Ale to se stalo asi 2×. Většinou to trvalo 20-40 minut a spal.
Holky, zkoušely jste dělat prckům odlitek nožičky? Já si koupila takovou celkem drahou sadu (byla i s rámečkem), dvakrát jsme zkoušeli, ale nějak se nám to nedaří. Nejdřív jsme to zkoušeli, když byla rozespalá, ale hejbla nohou a dotkla se dna a pak jednou při odpoledním spánku, ale taky ji to probudilo. Škoda, že jsme to nezkoušeli, když byla ještě maličká. Máme ještě materiál na poslední pokus.
@Billi tak jsme dnes dostali taky ATB, tak jsem zvědavá jak zaberou.
Co se týče nočního buzení- budí se po těch 3-3,5h, dám mu ještě 1-2 měsíce a nechám ho taky vyřvat. Udělala jsem to u dcery a po dvou dnech spala celou noc. Byla zvyklá jen na to prso, Jednou ji hlídala moje mamka a odmítla láhev s MM, takže očividně neměla hlad, ale chtěla jen to prso. Plakala asi 3× za noc po 30-40minutách, postupně se to zkracovalao a třetí den už neplakala. Ať si říká o vyřvání každý co chce, u nás to pomohlo, chodila jsem k ní po 10minutách, pohladila, dala dudlík a odešla aby mě necítila.
Holky, dneska je to na palici. Jsme ctvrty den po ockovani hexou a jsem zrala na bohnice!! Porad se vzteka, breci.. tak mazlim jak muzu. snad bude zitra lepe.. taky mivaji vasi prckove pak blbe dny po ockovani?
@Smilen my byli minule pondeli na hexe a od vcerejska je to teprve dobry…
@Likka zkoušeli a bylo to marný..
s Matýskovo kmitočtem nožiček jsem akorát skončila celá opatlaná a nakrknutá. Nějakej otisk tam zanechal- babičky byly i tak rády, ale moji představu to teda nenaplnilo. A to mu byl měsíc, teď už si to vůbec neumím představit! ![]()
@Smilen my už máme takový skoro týden, co je nemocný. Do toho nemocný tříleťák. Asi se dám na pití.
Jinak očkování snášel dobře. U prvního byl nejhorší druhý Priorix, to byl na ránu.
J. dneska od rána spí. Uhoupala jsem ho v autosedačce, odnesla do ložnice a už 2 hodiny spí.
@lennel jak ti malý pije? U nás to je katastrofa. Za ten týden má o 150 g méně…