Poradna duly
Jana Čurdová
@vendul.s aha, to koupím normálně v drogerie? Na ty skvrny co se nevypraly uz asi nezabere nic co?
naše je taky hrozně zvědavá, na bříško se neotočí, ale hlavu zvedá jak divá
právě ještě řeším jak na procházky v horách, pochybuji že projedeme kočárem tak jsem myslela že přidělám korbičku na sáňky, jenže jestli se do ní nevejde tak nevím jak to vymyslet
teď má 65cm…
@roniaasek Normálně vyprat a usušit na sluníčku, krásně to vybělí.
Tak já mám ABC Viper 4S černo-bílý a jsem naprosto spokojená. Krásně se s ním jezdí, bála jsem se že se do něho malá v zimě nevejde, ale zatím dobrý a na jaře přesedláme do sporťáku - jde do úplného lehu, takže bych ji tam mohla šupnout už teď
Jinak jsem koukala na https://www.mall.cz/…-symbio-2013?… a asi sem se zamilovala ![]()
@svatecnice Ahoj, jak se cítí malá? Ještě má teplotu? Nám ještě zoubky nerostou. Jsem zvědavá jak bude malý reagovat.
Ahojky
, my ted prochazime nejakym desnym obdobim, v noci se mi bude co 1,5 hodiny na jidlo, kasi pred spanim mi plive, ja uz jsem vazne vyrizena… uz to trva 14 dni… ![]()
Ahoj holky, ještě se k vám přidám jestli můžu?
Mám holčičku 4,5m takže asi jedna z nejmladších tady. Máme 6700g a asi 65cm. Zatím jenom kojíme, ale zkoušíme šťávičky, jen tak na chuť. Jinak je to pěkná dračice, strašně zvědavá nejradši by už lozila
Jediný problém máme s usínáním
Večer usíná u prsa a přes den jenom v kočárku.
@werca91 ahoj
tak já jsem na tom uplně stejně. V noci se pořád budí tak jsem ráno jak „po mladejch“ ![]()
A to jsem si zrovna říkala že začnu chodit pravidelně delší procházky s kočárkem…a nejraději bych ho šoupla na terasu a šla si taky lehnout. ![]()
Jinak tip pro všechny! Přes víkend jsem udělala babičkám i nám kalendáře z fotek dětí, ale objevila jsem firmu která dělá klasický otáčecí stolní týdenní. Takže máme na každý týden jinou fotku a přitom si do něj můžu psát poznámky. Mám z toho radost
lepší než kočky psi a nebo jídla ![]()
Jinak malej je taky v kočárku naknop
doma mám mutsy-ten je malej i bez fusaku a na ven mám bugaboo a ten ještě do jara dáme. Ale nevím v čem mě bude spát právě doma
musím něco vymyslet. Postýlku máme jen na noc nahoře v patře ![]()
Nemocným miminkům přejeme brzké uzdravení ![]()
@emino to jsem ráda, že v tom nejsem sama… a to jsem si ho zkusila vzit i k sobe do postele a stejny…
my chodime kazdy den odpoledne na 3-4 hodinky ven… vzdycky mi to cele prospal, ale ted se treba po hodince vzbudi a breci treba hodinu ![]()
@svatecnice Ahoj, tak to jste měli opravdu šílenou noc
Doufám, že dnešní noc už budete mít lepší, bez teploty! Asi to bude fakt tím zubem. Určitě pokud můžeš odpočívat, tak odpočívej ať máš sílu!
Jinak u nás noc v pohodě. Štěpánek usnul po 21hod a výjimečně se vzbudil na kojení kolem 4h.Pak spinkal do 7.15h. Normálně se mi budí i 3× za noc.
No to spaní je -teda aspoň u nás -pro silné nervy
jsem strašně unavená a přes den jen posedávám a čučím. Nic se mě nechce-jenom spat. Malej teda přes den spí pořád často, ale většinou když si jdu taky lehnout tak je hned vzhuru
to jenom naštve. Když koukám na telku tak spí i 3-4h
![]()
Plánuju zkusit taky tu ložnic a písničky v chůvičce. ![]()