Letní děti 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
20.1.15 19:35

@vendul.s aha, to koupím normálně v drogerie? Na ty skvrny co se nevypraly uz asi nezabere nic co? :roll: naše je taky hrozně zvědavá, na bříško se neotočí, ale hlavu zvedá jak divá :mrgreen: právě ještě řeším jak na procházky v horách, pochybuji že projedeme kočárem tak jsem myslela že přidělám korbičku na sáňky, jenže jestli se do ní nevejde tak nevím jak to vymyslet :think: teď má 65cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
20.1.15 20:12

Příspěvek upraven 06.08.15 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
20.1.15 20:45

@roniaasek Normálně vyprat a usušit na sluníčku, krásně to vybělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
20.1.15 21:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
21.1.15 08:43

Tak já mám ABC Viper 4S černo-bílý a jsem naprosto spokojená. Krásně se s ním jezdí, bála jsem se že se do něho malá v zimě nevejde, ale zatím dobrý a na jaře přesedláme do sporťáku - jde do úplného lehu, takže bych ji tam mohla šupnout už teď :-)Jinak jsem koukala na https://www.mall.cz/…-symbio-2013?… a asi sem se zamilovala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.1.15 09:17

@svatecnice Ahoj, jak se cítí malá? Ještě má teplotu? Nám ještě zoubky nerostou. Jsem zvědavá jak bude malý reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
werca91
21.1.15 10:02

Ahojky :mavam:, my ted prochazime nejakym desnym obdobim, v noci se mi bude co 1,5 hodiny na jidlo, kasi pred spanim mi plive, ja uz jsem vazne vyrizena… uz to trva 14 dni… :-(

• Citovat
  • Upravit
6243
21.1.15 10:38

.

Příspěvek upraven 06.08.15 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
21.1.15 10:40

@Fion25 a co vaše noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.1.15 12:17

Ahoj holky, ještě se k vám přidám jestli můžu? :-) Mám holčičku 4,5m takže asi jedna z nejmladších tady. Máme 6700g a asi 65cm. Zatím jenom kojíme, ale zkoušíme šťávičky, jen tak na chuť. Jinak je to pěkná dračice, strašně zvědavá nejradši by už lozila :-D Jediný problém máme s usínáním :-( Večer usíná u prsa a přes den jenom v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.1.15 12:18

@werca91 ahoj :zed: tak já jsem na tom uplně stejně. V noci se pořád budí tak jsem ráno jak „po mladejch“ :|
A to jsem si zrovna říkala že začnu chodit pravidelně delší procházky s kočárkem…a nejraději bych ho šoupla na terasu a šla si taky lehnout. :roll:

Jinak tip pro všechny! Přes víkend jsem udělala babičkám i nám kalendáře z fotek dětí, ale objevila jsem firmu která dělá klasický otáčecí stolní týdenní. Takže máme na každý týden jinou fotku a přitom si do něj můžu psát poznámky. Mám z toho radost :dance: lepší než kočky psi a nebo jídla :lol:

Jinak malej je taky v kočárku naknop :roll: doma mám mutsy-ten je malej i bez fusaku a na ven mám bugaboo a ten ještě do jara dáme. Ale nevím v čem mě bude spát právě doma :idea: musím něco vymyslet. Postýlku máme jen na noc nahoře v patře :?

Nemocným miminkům přejeme brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
werca91
21.1.15 12:28

@emino to jsem ráda, že v tom nejsem sama… a to jsem si ho zkusila vzit i k sobe do postele a stejny… :-( my chodime kazdy den odpoledne na 3-4 hodinky ven… vzdycky mi to cele prospal, ale ted se treba po hodince vzbudi a breci treba hodinu :zed:

• Citovat
  • Upravit
6243
21.1.15 12:49

.

Příspěvek upraven 06.08.15 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.1.15 13:50

@svatecnice Ahoj, tak to jste měli opravdu šílenou noc :cert: Doufám, že dnešní noc už budete mít lepší, bez teploty! Asi to bude fakt tím zubem. Určitě pokud můžeš odpočívat, tak odpočívej ať máš sílu!
Jinak u nás noc v pohodě. Štěpánek usnul po 21hod a výjimečně se vzbudil na kojení kolem 4h.Pak spinkal do 7.15h. Normálně se mi budí i 3× za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.1.15 14:18

No to spaní je -teda aspoň u nás -pro silné nervy 8o jsem strašně unavená a přes den jen posedávám a čučím. Nic se mě nechce-jenom spat. Malej teda přes den spí pořád často, ale většinou když si jdu taky lehnout tak je hned vzhuru :cert: to jenom naštve. Když koukám na telku tak spí i 3-4h :cert: :lol:
Plánuju zkusit taky tu ložnic a písničky v chůvičce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital