Letní děti 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4998
22.1.15 10:20

Holky já sama jsem silná atopička od narození, je to hrozný, přeji ať se to vaším dětem vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
22.1.15 10:26

@Fion25 dneska se ráno otočil, když jsem ho přenesla na kojení k sobě do postele, ale matrace je měkká a svažovala se ke mně, takže to nepočítám, měl to dost ulehčený.. ;) :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.1.15 11:22

@mon29 Tak to je taky dobrý! Štěpánek taky se začínal otáčet nejprve na posteli a pak až na pevnější podložce, takže dobrý začátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.1.15 11:24

@lennel Díky. A jak se vám daří?

Doufám, že se ta ruka zlepší a nebude to ekzém :cert: Zatím jsem mu tu ručku namazala indulonou a uvidíme. Musím to ukázat doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.1.15 11:49

@Fion25 malej je lepší, dnes ve dvě jdem na kontrolu, já mám nějakou depku, nic se nedaří, O víkendu bude mít dcera oslavu narozenin, zítra budu péct dort, musím uklidit cely byt, no už aby bylo pondělí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.1.15 12:25

Tak Oliverek JE atopik :,(, ale docela mě potěšilo, že dr. řikala ať se netrápim že to neni tak špatný..atopik teda je, ale je na tom ještě prej moc dobře. Ale stejně… takový svi…vo, bude to mít na celej život. Přitom v rodině nikdo nic. Tak sme dostali nějaký vzorečky gelů a mastiček, že sou výborný (cca 600kč) ale co můžem dělat :nevim:, člověk nemůže koukat na peníze. Hlavně aby prďolovi něco pomohlo. Jinak máme koupat obden a oblečky bavlněný taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
22.1.15 12:40

.

Příspěvek upraven 06.08.15 v 10:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.1.15 12:52

Já měla AE jako mimino do dvou let hodně, pak se to zlepšilo, nástupem puberty byl zpět, bylo to hrozný, chtěla jsem se líbit klukům a ti se mi jen smáli. Strašný období. Když jsem čekala Nelinku, tak jsem byla krásná, kůži jak miminko, bohužel Už v šestinedělí jsem zase trpěla. Hormony no :cert: teď jsem se těšila, že v těhotenství zase zlepšení a ono houbelec. Ve 20tt jsem skončila v nemocnici a dostala kortikoidy. Vyzkoušela jsem snad všechno, od indulony po drahý krémy. Koupele, solarko, diety, prášky na praní jsem vyzkoušela všechny, teď jsme pořídili i sušiču, žádný zlepšení, nebo jen na chvíli, pomůže jen sluníčko a to ne vždy, ale v létě je to vždycky lepší. Nejhorší je zima, když jsem hodně oblečená a pak je mi horko, to se mužů udrbat. Já vim, ze jsou mnohem horší nemoci, ale kdo tohle nezažje tak neví
Naštěstí děti zatím mají kůži po tátovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.1.15 13:00

@lennel Tak to je dobře, že už je malému lépe :potlesk:
Určitě to vše zvládneš, ikdyž je to náročné!
Věřím, že ten AE musí být strašný a otravný :cert: Naštěstí mají tvé děti kůži po tatínkovi, tak to je dobře.

A kolik má Nellinka? A jaký dort pečeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.1.15 13:38

@Fion25 budou jí 4roky. Teda až 30.1, ale oslava bude tento víkend. Poručila si Minnie, chtěla celou postavu, ale to bych nedala, tak jen hlavu. Našla jsem na www.mistrcukrar.cz skvělý návody. Tak se snad povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.1.15 14:48

@pokymata Tak to mě mrzí :( D :,( Doufám, že nějaké ty krémy zaberou a bude to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.1.15 14:52

@svatecnice Ahoj, tak to jsou dobré zprávy a hlavně ať už nedostane horečku večer.
Teda další atopik :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.1.15 14:55

@lennel Tak to už je velká slečna :)
Držím palce ať se dort povede! Jsi šikovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
22.1.15 15:34

@pokymata celý život to mít nemusí. Řešila jsem to s alergologem a ten mi říkal, že když se toho dítě zbaví cca do roku, tak se může stát, že už se neobjeví. Vilík ho měl fakt hnusný a teď už máme 2 roky klid. Jí všechno vč. alergenů - med, jahody, rajčata, oříšky…
Všem atopikům držím palce, ať se to co nejdřív stabilizuje.

• Citovat
  • Upravit
456
22.1.15 16:43

Cau ženy :mavam: malej má taky ty suchý místa ala AE a pod klínky praskliny. Ať jsem to konzultovala s doktory i maminkami hodně atop dětí, tak jsem vyzvěděla že je to taková loterie. Miminko může mít takové projevy a zmizí to do prvního roku-pak už nic, nebo se objeví časem na něco alergie, nebo se prostě rozjede klasický AE… :nevim: prostě se uvidí
Starší dcera se takto osypala po očkováni v 1,5roce a pak to pominulo a už 4roky nic :andel: díky bohu
Už jsem do krémů strčila taky pěkný peníze a nic moc :roll: ale když měl ty prasklinky pod kolínky mooooc bolavý tak pomohly obklady z heřmánku a pak promazat indulonou.
@lennel dcerušce gratulace :kytka: malá měla na podzim 5 a poručila si Elzu-ledové království, zkusím sem vložit fotku. návod na výrobu jsem okoukala na youtube :palec:

Holky nezkoušela jste některá domácí přikrmy zavařovat do malých skleniček??? Chtěla bych to zkusit. Máme doma všechno ze zahrady i nějaké maso tak proč ne. Jen nevím jak na to, nikdy jsem nezavařovala, ale koupila jsem ten automat zavařovací hrnec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí