Letní děti 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
23.1.15 17:24

@Anyny1 Tak tyhle pocity mám taky pravidelně :) Tenhle týden mi jednou brečela vkuse 4 hodiny. Vůbec nevim, co to bylo. Začalo to hned po probuzení, takže únavou to nebylo. Jsem si říkala, jestli se jí neklubou ty zuby. Ale zub zatím nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
23.1.15 17:56

@Likka nemůžou to byt zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
23.1.15 17:56

Aha, ted jsem si přečetla poslední příspěvek :-) treba ma ty dasne natekly, nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.15 19:07

@bberanka Vítej :kytka: Jsem ráda, že je tady i maminka s trochu starším miminkem :) Agátka bude mít 7 měsíců, že? Mohu se zeptat co umí nebo co ráda dělá?
Jaké svačinky jí dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.15 19:12

@Anyny1 Neboj, určitě je tady více maminek, které mají stejné pocity. Je to normální. Určitě jsi skvělá maminka :) Ty pocity bývají horší, když miminka třeba bezdůvodně pláčou a maminka neví jak jim má pomoci. Mateřství fakt není žádná sranda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.15 19:13

Holky, musíme se pochlubit. Dnes jsem našla Štěpánkovi rostoucí zoubek v dolní části :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
23.1.15 19:15

@Fion25 :mavam: děkuju za přivítání.
Je to taková naše aktivka, od malička měla problémy se spaním, ještě před týdnem spala pevně zavinutá s puštěným šumem(celou noc)! Teď už 4.noc spinká „navolno“ :srdce: Sice se budí 3-4× za noc, ale pak zase hned usne a vstává mezi 10-11h.Ale dřív jak ve 21.30 mi neusne.
Otáčí se na bříško už skoro dva měsíce, ale jen na levou stranu, slejzá mi z lehátka, snaží se přitom stavět na nožky, na zemi zatím jen couvá, ale už se dostane kam potřebuje a nejradši už by seděla, ale posazovat jí nechci ;)
Dopoledne dostává ovoce a „odpoledne“ kaši. Jinak jí převážně vařím doma, příkrmy už zkoušíme od ukončeného 4.měsíce a zatím nebyl sebemenší problém.
Očkování už máme komplet za sebou :pankac: Vždycky se jí po něm rozhodilo tak na 14 dní spaní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.15 19:15

@škoulinka Tak to máte v poho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
23.1.15 19:16
@Fion25 píše:
Holky, musíme se pochlubit. Dnes jsem našla Štěpánkovi rostoucí zoubek v dolní části :)
:pankac: :pankac: :pankac:
@Fion25 píše:
@Anyny1 Neboj, určitě je tady více maminek, které mají stejné pocity. Je to normální. Určitě jsi skvělá maminka :) Ty pocity bývají horší, když miminka třeba bezdůvodně pláčou a maminka neví jak jim má pomoci. Mateřství fakt není žádná sranda!

Já měla tyhle pocity, ba i horší první skoro 4 měsíce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
23.1.15 19:24

Ahoj holky, doufám, že všichni nemocní už jsou na tom lépe. @Fion25 blahopřejeme k prvnímu zoubku.
Já stále jen kojím, zítra mu bude 5 měsíců, ani čaj nedávám, takže se nemohu připojit k debatám o jídle, až to budu řešit, už budete zkušené a poradíte mi.
Jak jste řešili ty sporťáky, tak já se spíš bojím, že se mi brzy nevejde do vajíčka a cestovat musíme, vozíme bráchu do školky, nákupy apod., jsme z malé vesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.15 19:27

@bberanka Tak v noci spala doposud hezky( celou noc)Asi se budí, protože už není pevně zavinutá? Dáváš ji UM i v noci? Tzn., že ti usne po té 21.30h a vstává až kolem 10hod?

Štěpánek se taky otáčí ze zad na bříško a zatím preferuje jen jednu stranu. Umí se malá přetáčet i z bříška na záda? Jinak je šikovná :) Neřešila jsi s doktorkou, že se ti zatím přetáčí jen na jednu stranu? Štěpánek leží strašně rád na bříšku. Má větší rozhled. Je strašně zvídavý. Dokáže se otočit kolem své osy a snaží se o první plazení.

Tak to je šikovná, že tak pěkně jí. A jaké ji dáváš ovoce. My jsme zatím najeli na pravidelnou stravu zeleninku, pak dáme maso a později ovoce.

Očkování máme taky za sebou a zvládli jsme to dobře. Akorát měl taky pár dní rozhozené spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
23.1.15 19:30

Já mám takovou radost! Matýsek se včera poprvé otočil!!! A dneska už asi 3× úplně sám, takže mi končí klídek s plackou, která leží tam kde jí položim ;) :dance: :pankac:
Jo a taky vyluzují ty vaše děti po zelenině takový hrozný smrady? To je pušárna!! :lol:
Snad už je všem marodům lépe! :hug:

@bberanka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
23.1.15 19:32

@vendul.s autosedačku taky řeším.. ve vajíčku už je namačkaný, ale zase velkou autosedačku po směru jízdy, když ještě nesedí? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.1.15 19:38

@mon29 @vendul.s co máte za autosedačky? Malej tam má pořád spoustu místa, což jsem ráda. Podmínky jsou 9 kg, 9 měsíců a samostatný sed.

My máme za sebou další kontrolu a zatím dobrý. Akorát mě začíná znervózňovat to jak málo vypije. Nedá víc jak ze 120 ml, jak udělám víc, letí to ven.

• Citovat
  • Upravit
3426
23.1.15 19:38

@mon29 to se mi právě nechce, máme po dětech, je 9-25kg, polohovací, sice už máme skoro 9kg, ale když ještě nesedí, jen je veliký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí