Letní děti 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3426
23.1.15 19:41

Vajíčko máme, co bylo v trojkombinaci ke kočárku, mám Firkon, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
23.1.15 19:43

@Billi mám vajíčko, co bylo v trojkombinaci kočárku Coletto.. je mrňavý, Matěj velikej a když tam dám ještě teplý vak a teple ho obleču, tak se nehne.. :| to teda nevim, v čem ho ty další 4 měsíce budu vozit! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.1.15 19:44

@vendul.s aha, to chápu, ty jsou malé. Tam první vydržel do 8 měsíců a pak musel do větší, na 2 jízdy jsem odmítla kupovat 0-18 kg (on seděl v 6 měsících, tak jsem to neřešila). My teď kupovali Maxi Cosi.

• Citovat
  • Upravit
4998
23.1.15 19:47

My máme Maxi cosi a taky už mu začínat čouhat hlava, což není dobře. 9kg sice má, ale nesedí, takže ve vajíčku musíme zůstat. Neštěstí moc nejezdime.
Mám hotový dort, jsem si mákla, až bude čas, tak vložím fotku.
@Billi Míša se dneska rozjedl, dokonce snědl celou skleničku, nestihala jsem uvařit, a to mi skleničky odmítal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.15 19:57

@mon29 Gratulujeme :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.15 20:01

@Billi Tak to je dobře, ikdyž to pití není moc dobrý! Kolik vypil předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
23.1.15 20:09

@Likka čtyři hodiny v kuse? Tak to je nářez..a zjistila jsi čím to bylo? A byli jste na to aspoň dva? Já se dycky děsím, že to naši Kačku chytne, když nebude manžel doma a nebude mě mít kdo vystřídat :-)
@mon29 to je paráda, Matýsek je šikovnej! No my co jsme začli přikrmovat, tak ta nálož v plíně je podle mě toxická :-) A to slupne v poledne je trochu zeleniny (60-100g)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
23.1.15 20:13

@Fion25 gratuluji k zoubku!
@vendul.s nemáš v ty autosedacce takovou novorozeneckou vložku? My to meli jako takovou svatozar kolem hlavy a klin pod zadnem. Po vyndani je to takový hlubší a pekne do toho zapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.15 20:15

Holky děkuji :)

Jdu krmit malého a pak jdeme spinkat.

Dobře se s prckama vyspěte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
23.1.15 20:20

@svatecnice ne, tu už jsme dávno vyndali
@Fion25 dobrou noc, včera jsme byli po očkování, tak moc nespal, doufám, že dnes to bude lepší, standart je minimálně 3× kojit, dudlíkem ho jen nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.1.15 20:40

@mon29 gratuluji :kytka: taky umí pěkně smrdět :mrgreen: :mrgreen:
@vendul.s s tím vajíčkem by mě to taky zajímalo, za pár měsíců už se nevejde, švagrový holčička tam vydržela az do roka a pak už měla tu velkou sedačku jenže to my asi tak dlouho nevydržíme :nevim:
@bberanka :mavam:
@Fion25 gratulujeme k zoubku :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
23.1.15 20:48

@Fion25 vůbec nespí celou noc ;) Celou noc nám hraje šum, mám nekonečnou smyčku, jak to vypnu, zapnu dítě :mrgreen:
Ještě před měsícem jsem k ní vstávala i co hodinu, cucla si čaje nebo mlíka a spala dál, ale první tři měsíce jsme proseděly na gauči a spala mi v náručí, neexistovalo jí někde položit. Proto jsem šťastná i za to jak spí teď.
Ovoce má jablko, hrušku, švestku, banán… buď to podusím, nebo kupuju 100% ovoce od hamánka. Jinak už máme i maso a lepek. Dneska měla kuskus s brokolicí, mrkví, petrželí a krůtím masem a jak si mlaskala :D
To že se přetáčí na jednu stranu dr neřeší, prý se pak naučí na obě, na záda to zpátky zatím neumí a pak řve když chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
23.1.15 20:50

@roniaasek :mavam:
K té autosedačce, taky máme firkon verano long, je tam narvaná v té kombinéze, ale pořád ještě máme novorozeneckou vložku a moc nejezdíme, tak ještě vydrží. Už máme koupenou 9-18 romer king plus… Ale to bude mít až tak v létě, prcek náš malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.1.15 21:01

Ahoj holky chtela bych se vás s dovolením na něco zeptat. Jsem prvně těhotná a termín mam ke konci července. Začínám se koukat po kočárku a zajímalo by me, zda vam červencové deti vydržely pres zimu v hlubokém kočáru nebo jestli je to bez šance. Diky moc za info. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
23.1.15 21:07

@Pajafa ahoj, já mám na konci srpna a kdyby nebyl dlouhý asi by to přes zimu dal, ale roste jako z vody, tak nejdéle měsíc a musí do sporťáku. Mám Firkon verano long

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí