Letní děti 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
23.1.15 23:41
@Anyny1 píše:
@Likka čtyři hodiny v kuse? Tak to je nářez..a zjistila jsi čím to bylo? A byli jste na to aspoň dva? Já se dycky děsím, že to naši Kačku chytne, když nebude manžel doma a nebude mě mít kdo vystřídat :-)

Byla jsem sama, ale i kdyby byl doma manžel, tak bych u ní byla celou dobu. Jsem byla úplně vyděšená, protože mi takhle ještě neplakala. Pak vyčerpáním na dvě hodiny usla a když se probrala už zase byla jak sluníčko. Co ji bylo netuším. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
23.1.15 23:43

@Likka Mně takhle malá plakala dvakrát, ale teda asi 30 minut, ale bylo to hrozný, nebyla k utišení a vůbec jsem nevěděla co s ní je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
24.1.15 00:15

Ahoj holky, rada bych se pridala k vasi diskuzi. Meli jsme mit letnatko a mame tak trosku babi letnanko (1.9.) tak budeme asi ve vsem pozadu, ale to nevadi, alespon vim, co nas ceka :D
Mela bych byt nervozni, kdyz se mala jeste nepretaci? Vubec nic…max si zveda nohy. Musim ji do toho pomahat, ale sama nic..jen se vzteka, ze ji lezet nebavi :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9449
24.1.15 03:38

@Mommy Kate neboj :hug: má čas. Nemá kam chvátat a dožene to :palec: někdo se točí ve 3 měsících, někdo v 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
24.1.15 06:17

Ahoj holky :( tak na nás taky sedla nějaká potvorná nemoc :twisted: zrovna když jsem si řikala že malej dnes spí o malinko lépe (už se nebudí po hodině ale po dvou hodinách :lol: ) tak se vzbudila Emička s teplotou jak kráva a zvrací. tak sedíme v obyvaku a už se těším jak to lapne malej :? A mě je taky divně :(…si vzpominam ze kamaradka rikala ze v jejich skolce ze ze 70deti 20 a naše děcka s jejich školkou byly v divadle. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
24.1.15 08:51

Ahoj holky ráda bych se přidala k diskuzi :-) máme 5. měsíční princeznu a je to s ní čím dám tím těžší nevím zda to zvláddnu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
werca91
24.1.15 09:24

@Mommy Kate neboj ze se nepretaci malej ma taky 5. mesicu, byli jsme u Dr. a ja ji rikala ze se obcas pretoci sam na bok a tim to konci… a ona mi rikala, ze co bych v 5. mesicich chtela… ;)

• Citovat
  • Upravit
werca91
24.1.15 09:25

Ahoj holky, jinak se teda musim pochlubit, ze se malej konecne umoudril a dneska po 2. mesicich konecne spal paradne v noci… sel spat v 7 a vzbudil se ve 3 a pak az o pul 8 :dance: ja mam takovou radost, doufam, ze uz to tak zustane…

• Citovat
  • Upravit
werca91
24.1.15 09:26

@Pajulka90 urcite to zvladnes… :palec:

• Citovat
  • Upravit
359
24.1.15 09:32

@Mommy Kate žádnej stres ;) Matýsek měl premiéru předevčírem, tzn. 5 měsíců a týden.. Každé dítě má svoje tempo a čas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
24.1.15 11:33
@Pajulka90 píše:
Ahoj holky ráda bych se přidala k diskuzi :-) máme 5. měsíční princeznu a je to s ní čím dám tím těžší nevím zda to zvláddnu :roll: :roll:

Copak vas trapi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
24.1.15 11:35
@emino píše:
Ahoj holky :( tak na nás taky sedla nějaká potvorná nemoc :twisted: zrovna když jsem si řikala že malej dnes spí o malinko lépe (už se nebudí po hodině ale po dvou hodinách :lol: ) tak se vzbudila Emička s teplotou jak kráva a zvrací. tak sedíme v obyvaku a už se těším jak to lapne malej :? A mě je taky divně :(…si vzpominam ze kamaradka rikala ze v jejich skolce ze ze 70deti 20 a naše děcka s jejich školkou byly v divadle. 8)

Takhle hlavne, abys ty byla zdrava Ty, at to doma s nima zvladnes! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.1.15 11:37

Holky, nechtěly byste udělat uzavřenou diskuzi? Je nás tu dost a začínám se ztrácet. Tam se dá udělat na nástěnku tabulka a je to přehlednější.

• Citovat
  • Upravit
354
24.1.15 11:39
@werca91 píše:
Ahoj holky, jinak se teda musim pochlubit, ze se malej konecne umoudril a dneska po 2. mesicich konecne spal paradne v noci… sel spat v 7 a vzbudil se ve 3 a pak az o pul 8 :dance: ja mam takovou radost, doufam, ze uz to tak zustane…

Velice chapu Tvoji naladu. Kdyz mi mala konecne usnalu na vic jak 5hod v kuse, oslavovala jsem to vic jak Silvestr :dance:
Ale zrovna vcera jsem se vsude chlubila, jak mi mala krasne spi od 7 do 5, a co se nestalo, opet pulnocni vstavacka. :twisted:
Drzim palce, at vam zustane dlouhy spanek! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
24.1.15 11:40

@Mommy Kate naše Agátka se poprvé přetočila na Mikuláše a to jí bylo 5 měsíců a týden ;) Od té doby je na bříšku pořád a ječí, že neumí zpátky :twisted: Buď ráda, že ti ještě nikde nešmejdí…pomalu končí vegáč :mrgreen: Dneska ráno mi ukázala, jak vystrkuje prdku a klečí, takže můžu čekat pohyb vpřed, zatím couvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí