Poradna duly
Jana Čurdová
@Billi Děkuji. A jakou značku mražené kupuješ? A jakou zeleninu kupuješ? Mrkev, brokolici, cuketu a ještě něco? Už jste zkoušeli masíčko?
@Fion25 Novaco a Bonduelle. Dávám ještě navíc petržel, kapustičky, dýni, lilek, batáty, fenykl, kedlubnu, špenát… Časem přidám fazolky a celer. Chystám se na babysvíčkovou. Maso ještě neměl. Ale on už týden nic nejí, tak počkám po nemoci.
@Fion25 já zatím jen skleničky už jsem to psala, vozí ji je teta z Německa za tretinu
k vařené se dokopavam
ale oni Maj takových druhu, ze to bych ji ani neuvarila
jinak režim máme : kolem 7 vstává ma um, pak před desátou ma um a jde spát cca 1,5 hodky, před druhou ma zeleninku, pak spát na cca 1-1,5 hodky, kolem půl páté ovoce, v 7 koupat pak hned kaši, tu dávám ve flasce, u toho vytuhne a spí do rana
ale musím říct, ze to noční spaní jsem teď vychytala, mezi svatkama se začla ale strašně budit v noci, snad 20×!!! Tak už jsme nevěděli co, až jednou jsme šli spát do jiného pokoje a ona spala jak dudek!! Sem ji normálně rušili!! Tak jsme na rychlo doďlali pokojíček a o víkendu se stěhuje
až mi to bylo líto, já myslela ze s námi bude do roka a ona chce klid ![]()
@Billi píše:
@Fion25 v noci spí 10+2 hodiny, přes den 2× 2-3 hodiny a někdy ještě hodinku v podvečer. Přes den spí v kočáru/košíku/postýlce.
To ti spí ale luxusně ![]()
@saadet Tak to je super, že máš možnost sehnat tak levně ty skleničky
Moc nevařím, tak se toho trochu bojím, ale pro malého cokoliv ![]()
Tak to máte pěkný režim a pěkně spinkáte
Závidím. Maly se docela často budí a kroutí se. Trápí ho prdíky, ale už je to o něco lepší.
Jakou značku UM používáte? My jsme začínali Nutrinolem, ale měl z toho zácpu, a tak máme
Bebu Comfort a kaká 1× někdy i 2× denně a je to lepší.
Měla jsem strach, že ho zelenina ucpe a zatím musím zaklepat v poho.
To mně většinou spí dopoledne tak hoďku doma v postýlce a odpoledne dvě hodinky v kočárku. Pak si většinou dával ještě jeden spánek, ale ten tenhle týden odboural a už chodí jen na sedmou spinkat a kromě dvou kojení spí až do rána.. Akorát holky, jak uspáváte? U nás je to poslední dobou boj.. musim houpat na míči, jinak hrozně vyvádí.. máte někdo nějaký fígl?
@Fion25 Hipp Bio Combiotik, jedu ho už pro druhé dítě a jsem spokojená. I když první ho měl až od cca 11 měsíců. DO té doby měl Nutradefense.
@Smilen píše:
@martina.se A nechybí ti?
to si piš, že jo.. ale co se dá dělat.. chlap má motorkáře za sebevrahy a v tomhle je neoblomnej.. máme dítě, nelze..
@Smilen když vychytám správnou dobu, tak položím, dám pusu, tygra, plínu, zapnu hvězdičku a odcházím. Teď jak je nemocný, tak vozíme v košíku.
@Smilen projektor z hudbou, když se mu nechce spát, tak se dívá na to, jak se hýbou obrázky a pomalu u toho odpadne. Měla jsem na to naučeného i staršího a je to fajn věc.
@Smilen Večer už je tak unavený, protože přes den málo spí a naposledy do 17hod a pak jde spinkat až ve 21hod a to ho položím do postýlky a malý za chvíli vytuhne ![]()
@Fion25 v noci spí 10+2 hodiny, přes den 2× 2-3 hodiny a někdy ještě hodinku v podvečer. Přes den spí v kočáru/košíku/postýlce.